- 17 Mart 2014
- 409
- 413
- 33
çok sevindim arkadaşımMerhaba teyzeler beni görebiliyor musunuz :)Eki Görüntüle 1630595
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim arkadaşımMerhaba teyzeler beni görebiliyor musunuz :)Eki Görüntüle 1630595
inşallah amin canım.bende bekliyorum dün adet olacaktım olmadı.test yapıp negatif çıkınca yine olmadı dedim adeti bekliyorum şimdi.hayırlı nasip kısmet artık:)bu hamilelik haberlerinizi okudukça kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizin içinSağol canım,Allah razı olsun. İnşallah darısı senin güzel haberlerini almaya.
hadi yaa çok erken ögrenmişsiniz, ozaman ben hıç umutlanmayayımMerhabalar. Ben yumurtlama gününden 10 gün sonra idrar testiyle öğrendim.
Kızlar o batma nasıl oldu sizde, bende dun ilişki sonrası adet agrısı gıbı oldu ond çokk agrıdı kıvrandım yatakda sonra geçti. Ama adetin ilk gunundeki sancılı agrı gıbıydıCanım ilk aylarda batma şeklinde kasık ağrısı oluyordu bende. Doktora sorduğumda sıkıntı görünmüyor,problem yok normal yaşantına devam edebilirsin dedi. Kasığını sıkıştıracak,bacağını yukarı çekecek hareketlerden kaçınaraknsorunu çözebilirsin :)
Belli olmaz o işte. Çünkü ben net biliyordum yumurtlama zamanımı. Ovulasyon testi kullanıyordum çünkü. Ovulasyon testi kullanmadan gününü bilmek zor, sen emin misin gününden?hadi yaa çok erken ögrenmişsiniz, ozaman ben hıç umutlanmayayım
Bende bildiğin ağrı oldu. Tek taraflı regl ağrısı gibi. Azaldı 1-2 gündür şükür.Kızlar o batma nasıl oldu sizde, bende dun ilişki sonrası adet agrısı gıbı oldu ond çokk agrıdı kıvrandım yatakda sonra geçti. Ama adetin ilk gunundeki sancılı agrı gıbıydı
Anneciğin planlarına bak sennnnBenimde 12 Ekim evlilik yıl dönümümüz. 12 ekimden önce doktora gidip muayne olucam hamilelikten önce. Sonrada 12 ekim günü eşime güzel bir masa hazırlıcam süslenip püslencem. Yatak odasını süsleyip yatagın üzerine 'Sevgili babacıgım, annemi ikna ettim bundan sonra iş sende.. :) '' notunu bırakıcam :) Ve ilk defa o gün bebiş çalışması yaparız artık![]()
Yok canım öyle bi ağrı değil.. Kasığını sıkıştırdığında iğne batması gibi düşün.. Anlık bi ağrıydı benimkiKızlar o batma nasıl oldu sizde, bende dun ilişki sonrası adet agrısı gıbı oldu ond çokk agrıdı kıvrandım yatakda sonra geçti. Ama adetin ilk gunundeki sancılı agrı gıbıydı
ısı yöntemi ve vücütsal belırtılerle tahmın ettim canımBelli olmaz o işte. Çünkü ben net biliyordum yumurtlama zamanımı. Ovulasyon testi kullanıyordum çünkü. Ovulasyon testi kullanmadan gününü bilmek zor, sen emin misin gününden?
Merhaba teyzeler beni görebiliyor musunuz :)Eki Görüntüle 1630595
ayy ne diyeceğimi bilemedim :) gözün aydın kuzummm çokk sevindim maşallah 41 kere
Allah nazarlardan korusunn inşallahhh gelinliğini/damatlığını gör emi canım benimm
Varsa yapmayin cnm doktora gozukene kadar izin verirse yapin
Biz o işlerde tatildeyiz canımmmm. Eşim bebeğe bir şey olur korkusuyla dokunmuyor bile bana. Zaten ilk gebeliğimde de doktor yasak demişti. Gerçi o zaman sıkıntılarım vardı. İnşallah bunda olmaz.
Sen yeni hamılesın galıba hayırlı olsun canım. Benım de dun oyle oldu şiddetli bir kasık agrısı adetın ılk gunu gibi on dk kıvrandım. Ama hamıle değilim bılmıyorum belkı de belırtıdır
ayy peş peşe iki güzel arkadaşımdan iki güzel haber.. kızlar harikasınız yaa maşallah ikinize deDeruchette
_Lavin_
Allah gebeliğinizin devamında sağlıklı güzel bebişler ve onlarla mutlu bir hayat nasip etsin size inşallah.. hazır evdeyken ilk sayfaya da ekleyeyim hemen
![]()
İşteee
İşteee
Merhaba teyzeler beni görebiliyor musunuz :)Eki Görüntüle 1630595