2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sağol canım,Allah razı olsun. İnşallah darısı senin güzel haberlerini almaya.
inşallah amin canım.bende bekliyorum dün adet olacaktım olmadı.test yapıp negatif çıkınca yine olmadı dedim adeti bekliyorum şimdi.hayırlı nasip kısmet artık:)bu hamilelik haberlerinizi okudukça kendim hamileymişim gibi seviniyorum sizin için :nazar:

kızlar selam olsun herkese:KK24:benim dün adet olmam gerekiyordu olmadım.3 gün önce erken gebelik testi dünde normal gebelik testi yaptım negatif.sizce hala umutlu olayım mı bilemedim.sizlere sorayım dedim.hiç belirtide yok bilemiyorum:KK51:kan testi verip yine negatifi görürsemde çok üzülüyorum.öyle işte ne yapacağımı bilemez br haldeyim.sizlere sorayım dedim

Benimde 12 Ekim evlilik yıl dönümümüz. 12 ekimden önce doktora gidip muayne olucam hamilelikten önce. Sonrada 12 ekim günü eşime güzel bir masa hazırlıcam süslenip püslencem. Yatak odasını süsleyip yatagın üzerine 'Sevgili babacıgım, annemi ikna ettim bundan sonra iş sende.. :) '' notunu bırakıcam :) Ve ilk defa o gün bebiş çalışması yaparız artık :D

Canım ilk aylarda batma şeklinde kasık ağrısı oluyordu bende. Doktora sorduğumda sıkıntı görünmüyor,problem yok normal yaşantına devam edebilirsin dedi. Kasığını sıkıştıracak,bacağını yukarı çekecek hareketlerden kaçınaraknsorunu çözebilirsin :)
Kızlar o batma nasıl oldu sizde, bende dun ilişki sonrası adet agrısı gıbı oldu ond çokk agrıdı kıvrandım yatakda sonra geçti. Ama adetin ilk gunundeki sancılı agrı gıbıydı

hadi yaa çok erken ögrenmişsiniz, ozaman ben hıç umutlanmayayım
Belli olmaz o işte. Çünkü ben net biliyordum yumurtlama zamanımı. Ovulasyon testi kullanıyordum çünkü. Ovulasyon testi kullanmadan gününü bilmek zor, sen emin misin gününden?

Kızlar o batma nasıl oldu sizde, bende dun ilişki sonrası adet agrısı gıbı oldu ond çokk agrıdı kıvrandım yatakda sonra geçti. Ama adetin ilk gunundeki sancılı agrı gıbıydı
Bende bildiğin ağrı oldu. Tek taraflı regl ağrısı gibi. Azaldı 1-2 gündür şükür.

Benimde 12 Ekim evlilik yıl dönümümüz. 12 ekimden önce doktora gidip muayne olucam hamilelikten önce. Sonrada 12 ekim günü eşime güzel bir masa hazırlıcam süslenip püslencem. Yatak odasını süsleyip yatagın üzerine 'Sevgili babacıgım, annemi ikna ettim bundan sonra iş sende.. :) '' notunu bırakıcam :) Ve ilk defa o gün bebiş çalışması yaparız artık :KK70:
Anneciğin planlarına bak sennnn:KK49::KK45::KK30:

Yok canım öyle bi ağrı değil.. Kasığını sıkıştırdığında iğne batması gibi düşün.. Anlık bi ağrıydı benimki

ayy peş peşe iki güzel arkadaşımdan iki güzel haber.. kızlar harikasınız yaa maşallah ikinize de Deruchette Deruchette _Lavin_ _Lavin_ :nazar: Allah gebeliğinizin devamında sağlıklı güzel bebişler ve onlarla mutlu bir hayat nasip etsin size inşallah.. hazır evdeyken ilk sayfaya da ekleyeyim hemen :KK19:

Biz o işlerde tatildeyiz canımmmm. Eşim bebeğe bir şey olur korkusuyla dokunmuyor bile bana. Zaten ilk gebeliğimde de doktor yasak demişti. Gerçi o zaman sıkıntılarım vardı. İnşallah bunda olmaz.

bana yasak filan demedi devam ettik biz de ama işte ağrı olunca ben de korktum yine bakalım doktor ne dicek

ayy peş peşe iki güzel arkadaşımdan iki güzel haber.. kızlar harikasınız yaa maşallah ikinize de Deruchette Deruchette _Lavin_ _Lavin_ :nazar: Allah gebeliğinizin devamında sağlıklı güzel bebişler ve onlarla mutlu bir hayat nasip etsin size inşallah.. hazır evdeyken ilk sayfaya da ekleyeyim hemen :KK19:

Ya süper ,tatilden döndüm ne güzel haberler aldım... _Lavin_ _Lavin_ ve Deruchette Deruchette , çok çoookk sevindim. tebrik ederim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inş..darısı başımıza...:KK9:

Back