2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ee artık sıra sende canım herkesi gebe bıraktın senii bekliyoruz şimdi :) lavinle döngülerimiz de aynı bebeklerimiz de umarım ikimiz de sağlıklı bi şekilde doğururuz

ee artık sıra sende canım herkesi gebe bıraktın senii bekliyoruz şimdi :) lavinle döngülerimiz de aynı bebeklerimiz de umarım ikimiz de sağlıklı bi şekilde doğururuz

Ayyyy evet canım, takvimlerimiz aynı gün olmamış ama batlar aynı gündü, inşallah ikimiz de sağlıkla doğururuz.

kızlar merhaba sizler bilirsiniz diyerek bir sormak istedim ....
27 yaşındayım bekarım haftasonu tatildeydim çok fazla bir akıntı geldi şeffaf ama oldukça fazla tuvaletten sonra farkettim dedim heralde üşüttüm...
bu gün sabahda doktora gittim dedim heralde üşüttüm çok fazla akıntı oldu şu an pek yok ama dedim bir bakalımdedi ultrasonla baktı hiç bir şey yok tertemiz dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende biteli 1 hafta olduğunu söyledim şu an yumurtlama döneminde olduğumu ve bu salgının normal olduğunu söyledi ama ben şimdiye kadar bu şekilde hiç görmemiştim sizler takip ediyorsunuzdur normal mi bu durum ?

Evet arkadaşım şeffaf akıntı yumurtlama akıntısıdır. Bazı kadınlarda farkedilmeyecek kadar az, bazı kadınlarda da çok oluyor. 1-2 gün içinde zaten kesilecek, kuru günler başlayacak.

sen doktora sordun mu canım gebe kalamamana sebep myommuymuş neden uzun sürüyormuş bu kadar

bilemiyorum canım yaa ben oğluma miyonlu iken hamile kalmıştım o zaman dr bana iyi hamile kalabilmişsin demişti sanırım engel bakalım dr nediyecek

aaaa dur yaaa senin hamiş cetvelin varrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…