- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
teşekkür ederim canım darısı sizlere :)_Lavin_ çok sevindim canım, hayırlı olsun..yeni gördüm yoktum...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş... :)
hayırlı olsun sana da canım, Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. darısı bizlere inş....:)
ee artık sıra sende canım herkesi gebe bıraktın senii bekliyoruz şimdi :) lavinle döngülerimiz de aynı bebeklerimiz de umarım ikimiz de sağlıklı bi şekilde doğururuzayy peş peşe iki güzel arkadaşımdan iki güzel haber.. kızlar harikasınız yaa maşallah ikinize deDeruchette _Lavin_ Allah gebeliğinizin devamında sağlıklı güzel bebişler ve onlarla mutlu bir hayat nasip etsin size inşallah.. hazır evdeyken ilk sayfaya da ekleyeyim hemen
lavincim hamile misin? çok sevindim gülüm ALLAH hayırlı uğurlu etsinEvet canım yarın bi test yapacağım inşallah.
Ya süper ,tatilden döndüm ne güzel haberler aldım..._Lavin_ ve Deruchette , çok çoookk sevindim. tebrik ederim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inş..darısı başımıza...
bana yasak filan demedi devam ettik biz de ama işte ağrı olunca ben de korktum yine bakalım doktor ne dicek
kızlar yarın rahim röntgeni çekineceğim ne olur bana dua edin korkuyorum
kızlar yarın rahim röntgeni çekineceğim ne olur bana dua edin korkuyorum
ee artık sıra sende canım herkesi gebe bıraktın senii bekliyoruz şimdi :) lavinle döngülerimiz de aynı bebeklerimiz de umarım ikimiz de sağlıklı bi şekilde doğururuz
amin canım dua et korkuyorumSağol canım, Allah nasip ederse hamileyim. Allah inşallah rahim röntgenini vesile kılsın, sana da nasip etsin en hayırlısından.
kızlar merhaba sizler bilirsiniz diyerek bir sormak istedim ....
27 yaşındayım bekarım haftasonu tatildeydim çok fazla bir akıntı geldi şeffaf ama oldukça fazla tuvaletten sonra farkettim dedim heralde üşüttüm...
bu gün sabahda doktora gittim dedim heralde üşüttüm çok fazla akıntı oldu şu an pek yok ama dedim bir bakalımdedi ultrasonla baktı hiç bir şey yok tertemiz dedi adetinin kaçıncı günü dedi bende biteli 1 hafta olduğunu söyledim şu an yumurtlama döneminde olduğumu ve bu salgının normal olduğunu söyledi ama ben şimdiye kadar bu şekilde hiç görmemiştim sizler takip ediyorsunuzdur normal mi bu durum ?
amin canım dua et korkuyorum
inşallah canım yaİnşallah kuş gibi hafifleyeceksin sonunda, içini ferah tut.
Kızlarrrt ben test yaptımmmm
Süper canım sevindim kime aldın randevuyu?
sen doktora sordun mu canım gebe kalamamana sebep myommuymuş neden uzun sürüyormuş bu kadar
Merhaba teyzeler beni görebiliyor musunuz :)Eki Görüntüle 1630595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?