2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben perşembe günü yaptıracağım mecbur çünkü burda sadece perşembe günü hormon tahlili yapılıyor, çarşamba bi idrar daha yaparım olmadı ona göre kana giderim. Dayanabilirsem kontrole 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum stres kaldıracak halde değilim artık

Özel poliklinik falan da mı yok? Perşembeye de çok var gerçekten. Ben de internetten almıştım idrar testi var o yüzden elimde.

8. haftaya kadar dayanabiliesen çok iyi canım. Ben de beta değerime göre hareket edeceğim. Bayram sonrası giderim büyük ihtimalle.

Canımmm gelmiş bebişşşş çok sevindimm :) herşey güzel olacak stres yapmak yok minnoşuma arkadaşlar geliyor :)
Sağlıkla bi doğurabilseydik canım, teşekkür ederim :)

Malesef hiçbir şey yok, sağlıklı olsun da beklerim galiba tedirginim

Ayyyyyyyiiii kizlar yazdiklarinizi roman okur gibi okudum darisi bizlerin basina kizlar hayirli olsun bnm bata 4 gün kaldi her belirti oldu ama belki psikolojiktir bilmiorum hakkimizda hayrlisi gunler gecmio

Gebe veya gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum, ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız ya da doktorunuz ne önerdi?

Gebe veya gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum, ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız ya da doktorunuz ne önerdi?
Biz o işlerde tatildeyiz canımmmm. Eşim bebeğe bir şey olur korkusuyla dokunmuyor bile bana. Zaten ilk gebeliğimde de doktor yasak demişti. Gerçi o zaman sıkıntılarım vardı. İnşallah bunda olmaz.

Sen yeni hamılesın galıba hayırlı olsun canım. Benım de dun oyle oldu şiddetli bir kasık agrısı adetın ılk gunu gibi on dk kıvrandım. Ama hamıle değilim bılmıyorum belkı de belırtıdır

Hamıle olan bayanlar hayırlı olsun darısı olmayanların basına :) Nasıpse bende çok istiyorum 2016 ya girmeden hamıle olmayı. Ben yumurtlamanın 10. günü kan testi yaptım negatif çıktı Hala umudum olmalı mı bılmıyorum ama kasık agrılarım devam ediyor. Taze hamışler yumurtlamanın kaçıncı gunu test ile ögrendiniz hamıleliğinizi ve belırtılerınız neler oldu beni de aydınlatabılır mısınız, düşünmekten kafayı yıyecem

Merhabalar. Ben yumurtlama gününden 10 gün sonra idrar testiyle öğrendim.

Pazartesiye kadar beklemeye çaşışacağım inşallah

günaydın hanımlar, artık iş yerindeki pcden giremiyorum ancak telefondan fırsat bulursam demiştim ya son zamanlardaki yoğunluktan hiç fırsatım olmadı. 1037. sayfada kalmışım ve _Lavin_ cim birde baktım en tepede senin bu mesajin, sonra okumaya devam ettim ve fark ettim ki takvim eklenmiş dedim hemen yorum yaz sonra okumaya devam edersin. canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayyyy ne güzel haberler böyle, nasıl güzel bir hafta başlangıcı sırayla okurken sayfaları hamiş takvimleri arka arkaya, Deruchette tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. okumaya devam ediyorum bakalım başka ne Sürprizler var

Çok teşekkür ederim canım. Sen okumaya devam et bi tane daha göreceksin bundan

Canım ilk aylarda batma şeklinde kasık ağrısı oluyordu bende. Doktora sorduğumda sıkıntı görünmüyor,problem yok normal yaşantına devam edebilirsin dedi. Kasığını sıkıştıracak,bacağını yukarı çekecek hareketlerden kaçınaraknsorunu çözebilirsin :)

Tebrik ederim Lavin.. :) Sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin Allah :) Eşine nasıl söyledin ?
Sağol canım, darısı senin başına.

İlk gebeliğimde sürpriz yapmıştım ama sonu hüsran oldu. Bunda da sormadan söylemeyim dedim. Öğrendiğim akşam eşim sana spor yaptırıcam dedi. Ben de ben artık spor yapamam dedim. Anladı zaten hemen, iyi çalışmışım dedi üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…