2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ohhh maşallah:) sonra eski haline dönmüşsün önemli olan o.. Bi kadına kilonun en çok yakıştığı dönem bu bence o yüzden yemeye devam :)
bence kilo konusunda konuşması gereken en son kişi sensin aramızda canım hamile halin bile bizden zayıftır, boylarımız hemen hemen aynı ben 65 kiloyum şuanda gebe halimle de 80i bulurum

İşteee

Eklentiler

• 2015-09-12 07.34.38.jpg
    2015-09-12 07.34.38.jpg
    299,6 KB · Görüntüleme: 50
bence kilo konusunda konuşması gereken en son kişi sensin aramızda canım hamile halin bile bizden zayıftır, boylarımız hemen hemen aynı ben 65 kiloyum şuanda gebe halimle de 80i bulurum
Şuanda aynı kilodayız hemen hemen :) amaaan boşver kiloyu baak lavine bebiş gelmişş :) darısı başınaaa:anneadayı:

Caanımmm :)) gelmiş bebişş çoook sevindimmm :)) uyanır uyanmaz senin için girdim iyikide girdim :) sağlıkla doğsun bebişin inşallaaahhh:anneadayı::21:

Sersem gibiyim, uyku arası kalktım yaptım, o hızla elimden düşürdüm dağılmış biraz çizgi.

İnşallah sorunsuz, sıkıntısız olur her şey.

dün sabah negatif gördüm moralim bozuldu sanki belirtilerim de yok olddu negatifi görünce kasıklarım da ağrımıyor artık. pazartesi sabaha regl olmazsam tabii bi tane test yapıcam beklemek de zormuş kendi kendine olduğunda ne güzeldi

Hayırlısı olsun canım ama öyle üzülmek yok inşallah vardır bu ay bebiş ama yoksa da aylar cuvala girmedi ya sonra gelir :))

Ayyy canım hayırlı olsunn çook sevindim :KK49: sağlıkla gelsin bebişin inşallah:KK46:

Ayyy hem de ne kadar net bir çizgi maşallah canım benim 41 kere maşallah :) Allahım nazarlardan korusun:nazar: sağlıkla kucağına gelsin sağlıkla büyüsün kocaman olsun inşallah :)))

Allah razı olsun kızlar. inşallah her şey normal ilerler de kavuşurum bebeğime. Söz verdim kendime, olağandışı bir şey olmadığı müddetçe panik yapmayacağım.

Allah razı olsun kızlar. inşallah her şey normal ilerler de kavuşurum bebeğime. Söz verdim kendime, olağandışı bir şey olmadığı müddetçe panik yapmayacağım.

aynen canım panik yok pozitif düşünce var gönlündeki gibi eltinle beraber büyüyecek bebişin arkadaş olacaklar inşallah

_Lavin_ _Lavin_ kan testine gidecek misin? planın ne? eşine söyledin mi?
Söyledim canım. Geçen tecrübemden dolayı pazartesi kana gitmeyi düşünüyorum. Hem bat tarihim geçsin kimyasal ihtimaline karşı, hem de beta değerim yükselsin. Düşük olunca acabalar dolanıyor aklımda.

Yine kahverengi lekelenme tarzı bir şey olmazsa bayram sonrasına bırakacağım doktoru. Erken gidince de bir şey göründüğü yok çünkü. Diğer tahlillerde sanırım bebek göründükten sonra yapılıyor.

Back