2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aslında mantıklı düşünüyorsun canım dediğin gibi tahlil vs bebek görünmeden yapılmıyor ama yine de bayram sonrasına bırakma bence bayrama 1-2 gün kala bir git doktora kese görünür o zaman bence. kese görününce en azından bir fikir edinilmiş oluyor normal gebeliktir gibi.. gebelik haftan daha sağlıklı belirleniyor falan. ve en önemlisi doktor gebesin diyince insan daha bir inanıyor sanki :)

Beta tahlilinden sonra bi hesaplayacağım bakalım bayram öncesi kese görünecek değerlere gelirse giderim dediğin gibi bayram öncesi. Ama sanki o kadar olmazmış gibi. Tahlil yaptırayım, Allah'a emanet artık gerisi.

Canım bat günü yaptırırsın testi,2 gün sonra tekrarlarsın 2 katına çıktıysa sorun yoktur zaten. 6. Haftadan öncede doktora gitmeye gerek yok,çünkü görünmüyor. Kötü düşünme,herşey güzel olacak

Canım kese bi ihtimal görünse bile yolk dedikleri şey görünmüyor 6. Haftadan önce. O görünmeden doktor daha çok can sıkıyor ancak. Boş gebelik vs diye.. Benim 6. Haftada son anda gördü dr,görmese canımı sıkacaktı boş yere.

Ayy görmem mi hiççç Canımm benimm hayırlı olsun gözün aydın. Çok sevindim yaa :)
Teşekkür ederim darısı başına canım benim :)))

Oyyyyy teyzesi yesin onuuuuu:)

Hayırlı, sağlıklı olsun canımmm

Bizim için biraz stresli biraz heyecanlı bir yolculuk başladı canım, sabah yaptım çizgi hemen belirmeyince üzüldüm iki üç dk sonra bi daha bakayım dedim ki çizgi çıktı şimdi daha da belirgin :) değişik oldum ama ilki kadar şaşkın değilim

Evet canımm benim de 3-4 dk sonra belirdi çizgi. Çok minik oldukları için muhtemelen.

Katılıyorum, ben de çok şaşırmadım, heyecanlanmadım ilki gibi. Bir de hissettiğimden sanırım, neredeyse emindim. Allah gebeliğimizi sağlıkla tamamına erdirsin, hayırlı evlat olurlar inşallah.

Deruchette bu arada ben salı günü, yani regl günü beta baktıracağım, biraz yükselsin dedim hem. O zamana kadar da idrarla idare edeceğim, bugün birazcık daha koyulaşmıştı mesela.

Sen ne zaman yaptıracaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…