- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
Evet canım yarın bi test yapacağım inşallah.
bence kilo konusunda konuşması gereken en son kişi sensin aramızda canım hamile halin bile bizden zayıftır, boylarımız hemen hemen aynı ben 65 kiloyum şuanda gebe halimle de 80i bulurumOhhh maşallah:) sonra eski haline dönmüşsün önemli olan o.. Bi kadına kilonun en çok yakıştığı dönem bu bence o yüzden yemeye devam :)
canım senin çalışmalar ne alemdeCanımm görüyosun demek :) Öyle okuyup çıkıyorum arada. Malum Seminere gidip geldik işte. Eş durumundan tayinim de çıktı Mersin'deyim artık. Test yaptın mi diye takipteyim :)
sen doktora sordun mu canım gebe kalamamana sebep myommuymuş neden uzun sürüyormuş bu kadarbenim vücud evrim geçirmişti Yeşim 68 kgden 95 kgye çıkmıştım
Caanımmm :)) gelmiş bebişş çoook sevindimmm :)) uyanır uyanmaz senin için girdim iyikide girdim :) sağlıkla doğsun bebişin inşallaaahhhİşteee
Şuanda aynı kilodayız hemen hemen :) amaaan boşver kiloyu baak lavine bebiş gelmişş :) darısı başınaaabence kilo konusunda konuşması gereken en son kişi sensin aramızda canım hamile halin bile bizden zayıftır, boylarımız hemen hemen aynı ben 65 kiloyum şuanda gebe halimle de 80i bulurum
Caanımmm :)) gelmiş bebişş çoook sevindimmm :)) uyanır uyanmaz senin için girdim iyikide girdim :) sağlıkla doğsun bebişin inşallaaahhh
Ayyy canım hayırlı olsunn çook sevindimİşteee
Canımm takip ediyorum da sizi sürekli pek yazmıyodum ama yazıcam artık :) güzel haberleri görüp mutlu oluyorum inşallah bi gün de ben güzel haber veririm size :)Buralardasın niye yazmıyorsun bakayım :)
Canım ben bu ay Yasmin kullanmak zorunda kaldım yine düzensizlik vardı. Perşembe günü bitti o da adet olmayı bekliyorum şimdi. İnşallah düzenli olur artık. Senin bebek haberini de bekliyorum :)canım senin çalışmalar ne alemde
dün sabah negatif gördüm moralim bozuldu sanki belirtilerim de yok olddu negatifi görünce kasıklarım da ağrımıyor artık. pazartesi sabaha regl olmazsam tabii bi tane test yapıcam beklemek de zormuş kendi kendine olduğunda ne güzeldi
İşteee
Ayyy canım hayırlı olsunn çook sevindimsağlıkla gelsin bebişin inşallah
Ayyy hem de ne kadar net bir çizgi maşallah canım benim 41 kere maşallah :) Allahım nazarlardan korusunsağlıkla kucağına gelsin sağlıkla büyüsün kocaman olsun inşallah :)))
Allah razı olsun kızlar. inşallah her şey normal ilerler de kavuşurum bebeğime. Söz verdim kendime, olağandışı bir şey olmadığı müddetçe panik yapmayacağım.
Söyledim canım. Geçen tecrübemden dolayı pazartesi kana gitmeyi düşünüyorum. Hem bat tarihim geçsin kimyasal ihtimaline karşı, hem de beta değerim yükselsin. Düşük olunca acabalar dolanıyor aklımda._Lavin_ kan testine gidecek misin? planın ne? eşine söyledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?