2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhaba arkadaşlar;
dün doktora gittim muayene oldum hamilelik çıkmadı yeniden de iltihap için fitil verdi adet söktürücü verdi fitili gece kullandım adet söktürücüyü bugün kullanacaktım ama iltihap için kullandığım fitil adetimi getirdi 27 gündü sonra adet oldum rahatlayacağım inş...
bu arada ayın 15inde de rahim filmi çektireceğim arkadaşlar bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gecmıs olsun canım , ilaçlarını ıhmal etme kullan duzenlı tedavıyle gecer ınsallah .

Bata kaç gün var ? Senin gecikmede bile negatif çıkıyor.

Daha erken canımmm. Takma kafana 2 gün sonra tekrarla sen testi.
4 gün var bide çok sık lavaboya kalkıyorum o yüzden çok konsantre bi idrar olmadı dört saatlikti, yine de moralim bozuldu ya keşke yapmasaydım. Yok lavinim iki gün sonra yapmam artık batımı beklerim üzüldüm

4 gün var bide çok sık lavaboya kalkıyorum o yüzden çok konsantre bi idrar olmadı dört saatlikti, yine de moralim bozuldu ya keşke yapmasaydım. Yok lavinim iki gün sonra yapmam artık batımı beklerim üzüldüm
Üzülme bakayımmmm. çok erken yapmışsın ondan çıkmamış ki

Daha 4 gün varmış,moral bozacak bişey yok. Pazartesi güzel haber alırız inşallah sizden ;) _Lavin_ _Lavin_

gecmıs olsun canım , ilaçlarını ıhmal etme kullan duzenlı tedavıyle gecer ınsallah .
teşekkür ederim çok aşırı kanamam var neredeyse 2. adet dönemine denk geldi çok halsiz bıraktı kanamalar haftaya salı günü de rahim filmi çektireceğim

teşekkür ederim çok aşırı kanamam var neredeyse 2. adet dönemine denk geldi çok halsiz bıraktı kanamalar haftaya salı günü de rahim filmi çektireceğim
ıyı dusun ıyı olsun ınsallah , ıyıleşir ve ınsallah en kısa zamanda hamiş kalabılırsın .

Günaydın kızlarrrr

Bir süredir var olan tek taraflı kasıl ağrım gece çok rahatsız etti beni. Belime ve bacağıma da vuruyor ağrısı.
Eğer gebeysem, bu kadar ağrı olması normal mi yoksa başka bir şey mi bu?
Hamileler ve hamilelik geçiren hatunlar bana bir el atınnn

Günaydın kızlarrrr

Bir süredir var olan tek taraflı kasıl ağrım gece çok rahatsız etti beni. Belime ve bacağıma da vuruyor ağrısı.
Canım bende iğne batması gibiydi kasık ağrısı. Sanki kasığımda bişey var ve yürürken yatarken bacaklarımı topladığımda vs batıyordu. Yüksek ihtimalle gebelikten oluyordur,hepimizin farklı oluyor belirtileri. Bi test yapsan mı :)

Günaydın kızlarrrr

Gunaydın ,

Test yapsana ben merak ettım sen nasıl duruyorsun .

Bugunde benım klomen ılacım bıttı kontrolum var bakalım doktor amcamız ne dıyecek .
Insallah işe yaramıştır .

Canım bende iğne batması gibiydi kasık ağrısı. Sanki kasığımda bişey var ve yürürken yatarken bacaklarımı topladığımda vs batıyordu. Yüksek ihtimalle gebelikten oluyordur,hepimizin farklı oluyor belirtileri. Bi test yapsan mı :)
e

İlk gebeliğimde benim de öyleydi, hafifce hissediyordum ama bu ay yumurtlamadan beri belirgin bir sol kasığımda, belimin solunda ve sol kalçamda ağrı var.
Gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallah.

Gunaydın ,

Test yapsana ben merak ettım sen nasıl duruyorsun .

Yarın sabah yapacağım inşallah. Pazartesini bekleyecektim ama bekleyemeyeğim sanırım.

e

İlk gebeliğimde benim de öyleydi, hafifce hissediyordum ama bu ay yumurtlamadan beri belirgin bir sol kasığımda, belimin solunda ve sol kalçamda ağrı var.
Gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallah.

Yarın sabah yapacağım inşallah. Pazartesini bekleyecektim ama bekleyemeyeğim sanırım.
Güzel haber gelir inşallah yarın;) sabah uyanır uyanmaz burdayım :)

Günaydın kızlarrrr

ay inşallah hamişsindir kuzum ne zaman bat tarihin

Back