- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım nerelerdesin sen ? Minnoşum büyüyor,göbüşte büyüyor :) kilo alıyorum canım sıkılıyormerhaba kızlar nasılsınız
yeşim maşallah büyümüş kuzum sağlıkla gelsin kuzun
lavin inşallah bebişin gelmiştir tatlım
Canım nerelerdesin sen ? Minnoşum büyüyor,göbüşte büyüyor :) kilo alıyorum canım sıkılıyorneyse bebiş sağlıklı olsunda veririz kiloyu diyorum sonra :)
Canım nerelerdesin sen ? Minnoşum büyüyor,göbüşte büyüyor :) kilo alıyorum canım sıkılıyorneyse bebiş sağlıklı olsunda veririz kiloyu diyorum sonra :)
ay inşallah hamişsindir kuzum ne zaman bat tarihin
5 kilo aldım canım. Artık hızla alıyorum kiloları :) bu gidişle en az 10 kilo almış olucamCanım sen ne kadar kilo aldın ki paylaştığın fotoda hiç bir şey yoktu okadar çok almış olamazsın
Bende nerelerde acaba diyodum.. Sen iyi almışsın iyide vermişsin,ben veremem diye korkuyorum. 175cm benim boyumda,şuanda şuanda 63-64 kg arasıyım :)canım işyerindeki nette sorun vardı şükür aşıldı
maşallah kiloya takılma verirsin sen bebiş doğsun o koşturmacada
ben 27 kg aldım 5 kg fazlam var ama o ben vermek istemiyorum boyum var 174 cm
kilomda 73 kg
ben hamileliğe 68 kg ile başladım yine iyisin canım maşallahBende nerelerde acaba diyodum.. Sen iyi almışsın iyide vermişsin,ben veremem diye korkuyorum. 175cm benim boyumda,şuanda şuanda 63-64 kg arasıyım :)
Hayatımda hiç görmediğim kilolara çıkınca birdenbire garip oluyorum tabi :) minnoşum iyi olsunda bikaç ay tombul oluruz napalım :))ben hamileliğe 68 kg ile başladım yine iyisin canım maşallah
benim vücud evrim geçirmişti Yeşim 68 kgden 95 kgye çıkmıştımHayatımda hiç görmediğim kilolara çıkınca birdenbire garip oluyorum tabi :) minnoşum iyi olsunda bikaç ay tombul oluruz napalım :))
Ohhh maşallah:) sonra eski haline dönmüşsün önemli olan o.. Bi kadına kilonun en çok yakıştığı dönem bu bence o yüzden yemeye devam :)benim vücud evrim geçirmişti Yeşim 68 kgden 95 kgye çıkmıştım
test yapacak mısın kuzum14-15 Eylül olması lazım. Bekliyorum ben de yarını, bakalımmmm.
test yapacak mısın kuzum
canım nasılsın ben Reyyaptan 21 eylüle randevu aldım eşim artık istekli bebiş için bakalım ne olacak miyonda var ya merak içindeyim
5 kilo aldım canım. Artık hızla alıyorum kiloları :) bu gidişle en az 10 kilo almış olucam
Canımm görüyosun demek :) Öyle okuyup çıkıyorum arada. Malum Seminere gidip geldik işte. Eş durumundan tayinim de çıktı Mersin'deyim artık. Test yaptın mi diye takipteyim :)_Unicorn_ görüyorum seni canımmmm. Nerelerdesinnn???
Buralardasın niye yazmıyorsun bakayım :)Canımm görüyosun demek :) Öyle okuyup çıkıyorum arada. Malum Seminere gidip geldik işte. Eş durumundan tayinim de çıktı Mersin'deyim artık. Test yaptın mi diye takipteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?