2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhaba kızlar nasılsınız

yeşim maşallah büyümüş kuzum sağlıkla gelsin kuzun

lavin inşallah bebişin gelmiştir tatlım

merhaba kızlar nasılsınız

yeşim maşallah büyümüş kuzum sağlıkla gelsin kuzun

lavin inşallah bebişin gelmiştir tatlım
Canım nerelerdesin sen ? Minnoşum büyüyor,göbüşte büyüyor :) kilo alıyorum canım sıkılıyor neyse bebiş sağlıklı olsunda veririz kiloyu diyorum sonra :)

Canım nerelerdesin sen ? Minnoşum büyüyor,göbüşte büyüyor :) kilo alıyorum canım sıkılıyor neyse bebiş sağlıklı olsunda veririz kiloyu diyorum sonra :)

Canım sen ne kadar kilo aldın ki paylaştığın fotoda hiç bir şey yoktu okadar çok almış olamazsın

canım işyerindeki nette sorun vardı şükür aşıldı
maşallah kiloya takılma verirsin sen bebiş doğsun o koşturmacada
ben 27 kg aldım 5 kg fazlam var ama o ben vermek istemiyorum boyum var 174 cm
kilomda 73 kg

canım işyerindeki nette sorun vardı şükür aşıldı
maşallah kiloya takılma verirsin sen bebiş doğsun o koşturmacada
ben 27 kg aldım 5 kg fazlam var ama o ben vermek istemiyorum boyum var 174 cm
kilomda 73 kg
Bende nerelerde acaba diyodum.. Sen iyi almışsın iyide vermişsin,ben veremem diye korkuyorum. 175cm benim boyumda,şuanda şuanda 63-64 kg arasıyım :)

Bende nerelerde acaba diyodum.. Sen iyi almışsın iyide vermişsin,ben veremem diye korkuyorum. 175cm benim boyumda,şuanda şuanda 63-64 kg arasıyım :)
ben hamileliğe 68 kg ile başladım yine iyisin canım maşallah

5 kilo aldım canım. Artık hızla alıyorum kiloları :) bu gidişle en az 10 kilo almış olucam

Kız 10kg dediğin ne ki 7 kg doğumda gitmişti benim zaten geriye sana kalır 3 kg o da bişey değil yani :)) ben 19 kilodan 16sini verdim üzüle üzüle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…