:) ben de sıkıntılıyım işte senin gibi.. evi temizlemek lazım ama kanamanın devamı gelmeyince kafam bir milyon oldu oturdum kaldım öyle :)
Canım ınternette gordum sımdı , ımplastyon kanaması agrısız olurmus .
Benım agrılarım var adet sancısı gıbı .
Sende oldumu
ağrı yok canım ama normalde de pek ağrım olmaz benim regl döneminde.. bir de şimdi başım ağrımaya başladı benim regl geliyor galiba sökülemeyince olur bende ağrı..
Belki bebiş erken gelmek istemiştir,tatilde vesile olmuştur :) bende bi tatilin kurbanı oldum bu yolda :))ağrı yok canım ama normalde de pek ağrım olmaz benim regl döneminde.. bir de şimdi başım ağrımaya başladı benim regl geliyor galiba sökülemeyince olur bende ağrı..
:) cahil değilsin elbet hepimiz hamilelik topiklerinde öğrendik bunu BAT beklenen adet tarihi demek bir de SAT var o da son adet tarihi
Belki bebiş erken gelmek istemiştir,tatilde vesile olmuştur :) bende bi tatilin kurbanı oldum bu yolda :))
teşekkür ederim :)
Kızlar sizce bir bayan için bebek sahibi olma yaşı kaçtır sizce? Yada siz kaç yaşında anne oldunuz?
Hoşgeldinnnteşekkür ederim :)
Kızlar sizce bir bayan için bebek sahibi olma yaşı kaçtır sizce? Yada siz kaç yaşında anne oldunuz?
Ben de 35 e kadar 3 doğursam iyidir. Şimdi 27 yim.36 ya kadar ikincisini doğururuz inş diyecem dedaha ilkini doğuramadık hehehehehehehe
aynen bana da ilkini doğursam diğeri zaten takmadığımdan pat diye gelir sanıyorum ahhhh biraz daha çıtır olsaydım 4 de doğururdum da yaş ilerliyor 30 olduk doğurana kadar 31-32 yi bulacak en erken böyle gidişle ALLAH bilir bakalım neler olacakBen de 35 e kadar 3 doğursam iyidir. Şimdi 27 yim.
28-31 -35 bu yaşlarda doğurmak isterim ama daha birinciyi yapamadım. Sanki ilki olsdiğerleri hemen olacak gibi geliyor.
Hayırlısı olsun canımm,bikaç güne belli olur bakalım. Normalde bende olmaz öyle önden pembe akıntı vs.. Bende olsam şüphelenirdim :) bende ilk ay olmayınca heralde kolay olmayacak düşüncesine kapılıp bikaç ay olmazsa tüp bebek yaparız demiştim eşime :))) 2. Ayda geldi çok şükür minnoş :) seninde hayırlısıyla gelmiştir inşallah minnoşungelirse başımın üstünde yeri var çok da sevinirim (ilk smear temiz geldi ya özgüven geldi) ama böyle kafa karışıklıklarından hiç hoşlanmıyorum.. yalnız arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama oğlana ilk denemede hamile kalmıştım bu ay da plansız olsa da bir deneme oldu nihayetinde şayet hamile değilsem -ki baş ağrım regl geliyor diyor gibi gibi- ikinci kolay olmayacak kaygısına kapılabilirim :) 1,5-2 saat önce peçeteye kırmızımsılar geldi zaten devamını bekliyorum bakalım teşrif edecek mi ya da ne zaman edecek??
Anne olmayı hissettiğin yaştır benceteşekkür ederim :)
Hayırlısı olsun canımm,bikaç güne belli olur bakalım. Normalde bende olmaz öyle önden pembe akıntı vs.. Bende olsam şüphelenirdim :) bende ilk ay olmayınca heralde kolay olmayacak düşüncesine kapılıp bikaç ay olmazsa tüp bebek yaparız demiştim eşime :))) 2. Ayda geldi çok şükür minnoş :) seninde hayırlısıyla gelmiştir inşallah minnoşun
günaydınGÜnaydın kızlaaar
GÜnaydın kızlaaar
günaydın
günaydın kızlar
ben çalıştığım için Banka'nın bilgisayarından giriş yapıyordum siteye, ancak dünden beri kadinlarkulubu dahil birç ok siteyi daha bloklamışlar. maalesef artık gün içinde fırsat buldukça telden giriş yapacağım, gerçi o da çok zor oluyor ama neyse ben yine burdayım yani
cnntrm sürpriz mi geliyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?