- 7 Temmuz 2015
- 577
- 273
- 103
- 36
Eger bende bu ay hamıle kalmazsam doktor banada klomene başlıycaz dedı .bu ay klomen kullanmadım canım diğer ay da adet oldum bilmiyorum salı günü gideceğim
sen kaç ay kullandın klomenı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger bende bu ay hamıle kalmazsam doktor banada klomene başlıycaz dedı .bu ay klomen kullanmadım canım diğer ay da adet oldum bilmiyorum salı günü gideceğim
2 ay kullandım canım yine kullanacaktım ama adetim memleketteyken oldu sonra da bitince de kullanmadım hayırlısı bakalımEger bende bu ay hamıle kalmazsam doktor banada klomene başlıycaz dedı .
sen kaç ay kullandın klomenı
Merhaba hanımlar nasılsınız? :) Bu topik çok dikkatimi çekti 10 aylık evliyim. Henüz bebek düşünmüyorum ama sizinle sohbete katılmak istiyorum :) Eşim çok bebek istiyor ama benim endişelerim var. :) Belki burada sizinle birlikte o endişelerimden kurtulurumAyrıca Lavin'i kitap topiklerinde tanıyorum digerlerinizi tanıyamadım ama olsun tanışırız
![]()
hoş geldin canım.. bebek düşünen ya da hamile olan arkadaşlarımızın heyecanı belki fikrini değiştirir. gerçi daha da yeni evliymişsin :) hep beraber tanışır kaynaşırız![]()
Çok teşekkür ederim :) Öncelikle bir sorum var BAT ne demekCahilmiyim ne
![]()
kızlar bende yine karmaşık durumlar vartatil vakti benim yumurtlama günlerimdi ve biraz tatil rehaveti biraz vurdumduymazlık biraz da alkol işin içine girince biz bildiğiniz bebek çalışması yapmış olduk en sıkı çalışanından
bat cumartesi günü dün akşam ilişkiden sonra pembe renkli ve sıvı kanama gibi bir şey oldu erken adet oldum sandım ped koydum ama o zamandan beri devamı gelmedi. hal böyle olunca kafamda soru işaretleriyle kalakaldım.. şuanda da akıntım var ama çok çok açık yavruağzı gibi bırak kırmızıyı pembelik bile yok anlamadım ne oldu
kızlar bende yine karmaşık durumlar vartatil vakti benim yumurtlama günlerimdi ve biraz tatil rehaveti biraz vurdumduymazlık biraz da alkol işin içine girince biz bildiğiniz bebek çalışması yapmış olduk en sıkı çalışanından
bat cumartesi günü dün akşam ilişkiden sonra pembe renkli ve sıvı kanama gibi bir şey oldu erken adet oldum sandım ped koydum ama o zamandan beri devamı gelmedi. hal böyle olunca kafamda soru işaretleriyle kalakaldım.. şuanda da akıntım var ama çok çok açık yavruağzı gibi bırak kırmızıyı pembelik bile yok anlamadım ne oldu
Canım ınsallah yerleşme kanamasıdır .
Bende bıraz önce lavaboda lekelenme oldugunu gordum , adet oldum galıba , moralım cok bozuldu .![]()
hiç moral bozmak yok canım yerleşme kanaması pıhtısız oluyormuş ve pembe veya kahve renkli oluyormuş bugün araştırdım :))
Ama sen bebıs ıstemıyormusun zaten , neden her ay korku ıcıne gırıyorsun kı :)
Bu arada yerleşme kanaması ne zaman oluyor bılgınız var mı , yanı BAT ıle aynı günlerdemı oluyormus .
Anladım canım tesekkur ederım bılgılendırme ıcın , ınsallah senınde tum tahlıllerın testlerın temız cıkar ve bebişini alırsın kucagına .bata 1 hafta kala da olabilirmiş batla aynı tarihlerde de hatta daha sonrasında da olabilirmiş net bir şey yok yani
benim ekimde bir smear kontrolüm daha var onun sonucu da temiz çıktıktan sonra korunmayı bırak demişti doktor![]()
bata 1 hafta kala da olabilirmiş batla aynı tarihlerde de hatta daha sonrasında da olabilirmiş net bir şey yok yani
benim ekimde bir smear kontrolüm daha var onun sonucu da temiz çıktıktan sonra korunmayı bırak demişti doktor![]()
Canım bırsey daha soracam sana pekı suan nedenını bılmedıgım kanama ıle ıdrar testı yapsam saçma mı olur .
saçma olur canım çünkü eğer bu yerleşme kanamasıysa bundan sonra hcg salgılanmaya başlayacak demektir en 5-6 gün geçmeli üstünden ki hcg testte görülecek seviyelere ulaşsın
Offf Offf dertlendım walla sımdı ıyıce , İşyerındeyım ve gram çalışasım yok![]()