2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:) ben de sıkıntılıyım işte senin gibi.. evi temizlemek lazım ama kanamanın devamı gelmeyince kafam bir milyon oldu oturdum kaldım öyle :)

Canım ınternette gordum sımdı , ımplastyon kanaması agrısız olurmus .
Benım agrılarım var adet sancısı gıbı .
Sende oldumu

Canım ınternette gordum sımdı , ımplastyon kanaması agrısız olurmus .
Benım agrılarım var adet sancısı gıbı .
Sende oldumu

ağrı yok canım ama normalde de pek ağrım olmaz benim regl döneminde.. bir de şimdi başım ağrımaya başladı benim regl geliyor galiba sökülemeyince olur bende ağrı..

Merhaba arkadaşlar 2 tüp denemesinden sonra bugün doğal yolu denemeye karar verdim adet tarihim eylül 14 olması gerekiyor tedavilerden biraz karıştı :) uyguladığınız bir kür var mı ? yada püf nokta

ağrı yok canım ama normalde de pek ağrım olmaz benim regl döneminde.. bir de şimdi başım ağrımaya başladı benim regl geliyor galiba sökülemeyince olur bende ağrı..
Belki bebiş erken gelmek istemiştir,tatilde vesile olmuştur :) bende bi tatilin kurbanı oldum bu yolda :))

:) cahil değilsin elbet hepimiz hamilelik topiklerinde öğrendik bunu BAT beklenen adet tarihi demek bir de SAT var o da son adet tarihi :KK66:

teşekkür ederim :)

Kızlar sizce bir bayan için bebek sahibi olma yaşı kaçtır sizce? Yada siz kaç yaşında anne oldunuz?

Belki bebiş erken gelmek istemiştir,tatilde vesile olmuştur :) bende bi tatilin kurbanı oldum bu yolda :))

gelirse başımın üstünde yeri var çok da sevinirim (ilk smear temiz geldi ya özgüven geldi) ama böyle kafa karışıklıklarından hiç hoşlanmıyorum.. yalnız arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama oğlana ilk denemede hamile kalmıştım bu ay da plansız olsa da bir deneme oldu nihayetinde şayet hamile değilsem -ki baş ağrım regl geliyor diyor gibi gibi- ikinci kolay olmayacak kaygısına kapılabilirim :) 1,5-2 saat önce peçeteye kırmızımsılar geldi zaten devamını bekliyorum bakalım teşrif edecek mi ya da ne zaman edecek??

Kızlar sizce bir bayan için bebek sahibi olma yaşı kaçtır sizce? Yada siz kaç yaşında anne oldunuz?

tamamen kişinin kendisiyle ilgili bir durum bence.. ben 27de evlendiğim için beklemek istemedim 28imde anne oldum

Hoşgeldinnn:KK54:

Anne olmak için annelik sorumluluğunu alabilecek olmak yeterli. Bunun için belli bir yaş yok sanırım. Kimi için 21 olur kimi için 36. Önemli olan kendini yeterince tanıyıp karar verebilmen.

36 ya kadar ikincisini doğururuz inş diyecem de :D daha ilkini doğuramadık hehehehehehehe

36 ya kadar ikincisini doğururuz inş diyecem de :KK70: daha ilkini doğuramadık hehehehehehehe
Ben de 35 e kadar 3 doğursam iyidir. Şimdi 27 yim.

28-31 -35 bu yaşlarda doğurmak isterim ama daha birinciyi yapamadım. Sanki ilki olsdiğerleri hemen olacak gibi geliyor.

Ben de 35 e kadar 3 doğursam iyidir. Şimdi 27 yim.

28-31 -35 bu yaşlarda doğurmak isterim ama daha birinciyi yapamadım. Sanki ilki olsdiğerleri hemen olacak gibi geliyor.
aynen bana da ilkini doğursam diğeri zaten takmadığımdan pat diye gelir sanıyorum ahhhh biraz daha çıtır olsaydım 4 de doğururdum da yaş ilerliyor 30 olduk doğurana kadar 31-32 yi bulacak en erken böyle gidişle ALLAH bilir bakalım neler olacak

gelirse başımın üstünde yeri var çok da sevinirim (ilk smear temiz geldi ya özgüven geldi) ama böyle kafa karışıklıklarından hiç hoşlanmıyorum.. yalnız arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama oğlana ilk denemede hamile kalmıştım bu ay da plansız olsa da bir deneme oldu nihayetinde şayet hamile değilsem -ki baş ağrım regl geliyor diyor gibi gibi- ikinci kolay olmayacak kaygısına kapılabilirim :) 1,5-2 saat önce peçeteye kırmızımsılar geldi zaten devamını bekliyorum bakalım teşrif edecek mi ya da ne zaman edecek??
Hayırlısı olsun canımm,bikaç güne belli olur bakalım. Normalde bende olmaz öyle önden pembe akıntı vs.. Bende olsam şüphelenirdim :) bende ilk ay olmayınca heralde kolay olmayacak düşüncesine kapılıp bikaç ay olmazsa tüp bebek yaparız demiştim eşime :))) 2. Ayda geldi çok şükür minnoş :) seninde hayırlısıyla gelmiştir inşallah minnoşun ;)

Anne olmayı hissettiğin yaştır bence ;) ben 30a kadar hiç hissetmedim,eşim istemese dahada hissetmeyebilirdim :) ama bikere o düşünceye kapılınca hemen olsun istiyor insan..
Daha yeni evliymişsin,o istek yoksa sende gez toz derim.yok ben istiyorum diyosanda hiç düşünme başla çalışmalara :) kuzenim 21 yaşında evlendiği ay hamile kaldı çok istiyordu ve şuanda çok mutlu.. Bu işler tamamen kişisel ;)

Hayırlısı olsun canımm,bikaç güne belli olur bakalım. Normalde bende olmaz öyle önden pembe akıntı vs.. Bende olsam şüphelenirdim :) bende ilk ay olmayınca heralde kolay olmayacak düşüncesine kapılıp bikaç ay olmazsa tüp bebek yaparız demiştim eşime :))) 2. Ayda geldi çok şükür minnoş :) seninde hayırlısıyla gelmiştir inşallah minnoşun :KK66:

Bende de hiç olmadı şimdiye kadar en fazla 1-2 saat içinde devamı gelirdi. başım deli gibi ağrıyor şüpheden ilaç da içemiyorum bekliyorum bakalım ne çıkacak bahtima :) gerçi hamile gibi de hissetmiyorum oglumda hissetmistim test yapmadan önce emindim çift çizgi çıkacağına. amann düşündükçe iyice kafam zonkluyor agridan :)))

günaydın kızlar
ben çalıştığım için Banka'nın bilgisayarından giriş yapıyordum siteye, ancak dünden beri kadinlarkulubu dahil birç ok siteyi daha bloklamışlar. maalesef artık gün içinde fırsat buldukça telden giriş yapacağım, gerçi o da çok zor oluyor ama neyse ben yine burdayım yani

cnntrm cnntrm sürpriz mi geliyor yoksa

günaydın kızlar
ben çalıştığım için Banka'nın bilgisayarından giriş yapıyordum siteye, ancak dünden beri kadinlarkulubu dahil birç ok siteyi daha bloklamışlar. maalesef artık gün içinde fırsat buldukça telden giriş yapacağım, gerçi o da çok zor oluyor ama neyse ben yine burdayım yani

cnntrm cnntrm sürpriz mi geliyor yoksa

Valla canım umarım surprizdir yoksa bu ara kanama hiç hayırlı bir şey çıkmayacak gibi geliyor bana

Back