2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merak edıyorum çalışanlar var mı ? Yoksa herkes ev hanımı mı ?

Ben de çalışıyorummm

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin, geçmiş gitmiş olsun.

R rzombie çok geçmiş olsun canım Allahtan yalnız degilmissin bayilmak çok korkunç geliyor bana genel anesteziden de çok korkarım o yüzden Allah bir daha yaşatmasın yazık annen daha çok korkmustur seni o halde görünce bebişin cinsiyet kesinleşmiş hayırlı olsun Allah gönlünüze göre vermiş ne mutlu. Ben de bugün yarın listeye el atarım inşallah :))

Canım sen oğluşunu normal mi doğurdun? Anestezi deyince aklıma geldi.

Bi de benim bat 15 eylül oldu, geç yumurtladım bu ay. Liste yaparsan aklında olsun.

Ben de çalışıyorummm

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin, geçmiş gitmiş olsun.

Yeni eğitim yilimiz hayırlı olsun Lavincim umarım sorunsuz bir yıl olur hepimiz için

Canım sen oğluşunu normal mi doğurdun? Anestezi deyince aklıma geldi.

Bi de benim bat 15 eylül oldu, geç yumurtladım bu ay. Liste yaparsan aklında olsun.

Normal doğurdum canım ama rahim ağzı ameliyatında kisa süreli bir narkoz tecrubem oldu maalesef.. listeye el atıcam da çok sayfa birikti ya o biraz gözümü korkutuyor :))

Yeni eğitim yilimiz hayırlı olsun Lavincim umarım sorunsuz bir yıl olur hepimiz için

İnşallah canım gebe bir eğitim-öğretim yılı diliyorum bize, sanki bu yıl çok enerjik değilim gibi. Tatile gidemedim ondan da olabilir tabi:)

Normal doğurdum canım ama rahim ağzı ameliyatında kisa süreli bir narkoz tecrubem oldu maalesef.. listeye el atıcam da çok sayfa birikti ya o biraz gözümü korkutuyor :))

Canım sen listeyi ilk mesaja düzenlesene, daha rahat olmaz mı? Hem de daha pratik.

İnşallah canım gebe bir eğitim-öğretim yılı diliyorum bize, sanki bu yıl çok enerjik değilim gibi. Tatile gidemedim ondan da olabilir tabi:)

Tatil çok etkiliyor cidden en azından şehir değişikliği bile olsa hava değişimi iyi geliyor insana

Canım sen listeyi ilk mesaja düzenlesene, daha rahat olmaz mı? Hem de daha pratik.

Doğru söylüyorsun aslında hem birbirimizi takip etmek için de pratik olur burda kim kime dum duma :) dediğin gibi yapayım ben

KIZLAR LİSTEYİ İLK SAYFAYA GÜNCELLEDİM BUNDAN BÖYLE İLK SAYFADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!!!

KIZLAR LİSTEYİ İLK SAYFAYA GÜNCELLEDİM BUNDAN BÖYLE İLK SAYFADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!!!

en güzelini yapmışsın canım, senin içinde daha iyi oldu hem. bu arada teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bundan sonra yanımda kimse olmadan adım atmam dışarı :)

İnşallah pozitifi alırız bu ay canımm.

Tünaydın oldu benimki ama:)
İnsallah canim cok istiyorum hepimiz gibi.buda bizim sinavimiz herhalde.birde insan bir kere hamile kalip kaybedince sanki daha cok istiyor.oyle hissediyorum ben

Başın sağolsun canım, çok üzüldüm inan ki. Kendi kaybımı hatırlattın bana gerçekten çok zor.
çok teşekkür ederim, kimseyi üzmek veya eski yaşadıklarını hatırlatmak için yazmamıştım. kusura bakmayın
çok zormuş gerçekten. tam daha iyiyim derken bir anda gene duygulanıyorum:/

Arkadaşlar çok kötüyüm . Geceden beri ishalim ve kusuyorum . 10u geçmiştir kusmam . neden böyle oldum anlamiyorum. Ne yapsam geçer biran önce bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum .

Arkadaşlar çok kötüyüm . Geceden beri ishalim ve kusuyorum . 10u geçmiştir kusmam . neden böyle oldum anlamiyorum. Ne yapsam geçer biran önce bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum .
Canım geçmiş olsun,korkma bebişe bişey olmaz ama hastaneye gitmelisin bnce. Yediğin içtiğin bişey bozmuş demekki seni,havada sıcak çok su kaybediyorsun şuanda. Hastanede serumla toparlarsın kendini. Geciktirmeden bi hastaneye git.

geçmiş olsun canım doktora git kesinlikle bebeğe bir şey olmaz bence de ama hamile halinle vücudun susuz kalmasın..

geçmiş olsun canım doktora git kesinlikle bebeğe bir şey olmaz bence de ama hamile halinle vücudun susuz kalmasın..
çok saolun arkadaşlar bebeğine birşey olmasinda ben katlanirim. Esim gelsinde gideyim acile oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…