yakınlaşmış sanırım yumurtlama canım.
Biz bu ay her gün yapalım dedik yumurtlama döneminde. Ama dün olmadı ve en koyu gündü. Öncesinde her gün vardı çalışma. Maalesef önemli günü kaçırdık. Çalışmalar çünkü hep çncesinde kaldı. Geçeb ay da böyle olmuştu. Gebe kalamamıştım. Bu ay da boş geçti maalesef.
hiç ov.yapmadım ben ama ortada kazanılmış bir zaferde yokkızlar selamben birşey soracağım bu internette yumurtlama günü hesaplayıcılar var ya onlar acaba doğru tarih veriyorlarmıdır.hem yumurtlama testi yapıp hemde bu bu hesaplayıcıyı kullanan varmı.ben yumurtlama testi yapmıyorum ama internette yaptığım hesaplayıcıya göre ilişkiye giriyorum.yanlışmı yapıyorum acaba
bende öyle düşünüyorum o yüzden test alıp yapmadım.öyle olunca daha çok umutlanıyor ve stres yapıyor insan.sadece internetten yapılanı yapıyorum oda ne kadar doğruysa.daha önce hamile kaldığımda hiçbirşey denememiştim ve olmuştu.herşey allahtanhiç ov.yapmadım ben ama ortada kazanılmış bir zaferde yokherşey allah'tan vakit saat gelince herşey olur çok testlere kapılmama taraftarıyım
öyle canım vakit saat gelince hepsi olur. hayırlısı hakkımızda rabbim bekletmesin,aratmasınbende öyle düşünüyorum o yüzden test alıp yapmadım.öyle olunca daha çok umutlanıyor ve stres yapıyor insan.sadece internetten yapılanı yapıyorum oda ne kadar doğruysa.daha önce hamile kaldığımda hiçbirşey denememiştim ve olmuştu.herşey allahtan
amin canımöyle canım vakit saat gelince hepsi olur. hayırlısı hakkımızda rabbim bekletmesin,aratmasın
Merhaba ben internetten bakmıştım yumurtlama tarihimde ilişkiye girmiştim ve o ay hamile kalmıştım. Benim için işe yaramıştıbende öyle düşünüyorum o yüzden test alıp yapmadım.öyle olunca daha çok umutlanıyor ve stres yapıyor insan.sadece internetten yapılanı yapıyorum oda ne kadar doğruysa.daha önce hamile kaldığımda hiçbirşey denememiştim ve olmuştu.herşey allahtan
Canım ben düzensiz regl oduğum için bende işe yaramıyor o hesaplar. O yüzden ovulasyon testi yapıyorum. Bazen 16. gün, bazen 20. gün yumurtlamam oluyor.kızlar selamben birşey soracağım bu internette yumurtlama günü hesaplayıcılar var ya onlar acaba doğru tarih veriyorlarmıdır.hem yumurtlama testi yapıp hemde bu bu hesaplayıcıyı kullanan varmı.ben yumurtlama testi yapmıyorum ama internette yaptığım hesaplayıcıya göre ilişkiye giriyorum.yanlışmı yapıyorum acaba
Sagol canım.evet ben düzenli adet oluyorum.insallah olur bakalimCanım ben düzensiz regl oduğum için bende işe yaramıyor o hesaplar. O yüzden ovulasyon testi yapıyorum. Bazen 16. gün, bazen 20. gün yumurtlamam oluyor.
Ama sen düzenli regl oluyorsan işe yarar.
günaydın canımGünaydın kızlar
ben çalışıyorum işimin başındayım :)Merak edıyorum çalışanlar var mı ? Yoksa herkes ev hanımı mı ?
Ben düne kadar ev hanımıydım adli tatil dolayısıyla :) artık çalışan oldumMerak edıyorum çalışanlar var mı ? Yoksa herkes ev hanımı mı ?
ne güzel işte çalışmak iyidir :)Ben düne kadar ev hanımıydım adli tatil dolayısıyla :) artık çalışan oldum
Ben calısiyorumMerak edıyorum çalışanlar var mı ? Yoksa herkes ev hanımı mı ?
Çalışmadığım tek bir gün hayal edemezdim ama hamileyken zormuş çalışmak.. Ayaklarım büyüdümü şişti mi bişey oldu anlamadım,1 numara büyük ayakkabı lazım bana :)ne güzel işte çalışmak iyidir :)
Çalışmadığım tek bir gün hayal edemezdim ama hamileyken zormuş çalışmak.. Ayaklarım büyüdümü şişti mi bişey oldu anlamadım,1 numara büyük ayakkabı lazım bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?