- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Sağol canım darısı isteyen herkesin başınamatsiyahoje hayırlı olsun çok sevindiiiimmm :)))
Kızlar batım 4 gün geçmişti değerim 184 çıkmış. Sizce nasıl?
Salı tekrar bakılacak canım yazarım onu da.Canım değerin iyi 2 gün sonra tekrarla önemli olan 2 katına çıkması biliyorsun :)
Salı tekrar bakılacak canım yazarım onu da.
doktor değişik bişey söyledi adet döngün ne olursa olsum bir ay olarak hesaplıyomuş. Benim döngüm 23 gün sat 18 temmuz.adetim 5 gün geçti dedim hayır dedi adetine daha var dedi. Adet öncesi için değerin iyi dedi. Hiç duydunuz mu böyle bişey?
Merhaba uzun zaman sonra yine aranıza katıldım
2 oğlumda büyüttüm biri 7 diğeri 9 Yaşında oldu.
Şimdş sırf kızım olsun diye bi uğraşa girdim bakalım nasıl olucak aşılama istiyorum tüp bebek merkezlerine baş vurucamlütfen ön yargılı olmayın evet evladın kızı erkeği olmaz ama erkek evladı büyüttüm Kız çocuğu içinde ukde kaldı resmen
ben de anlamadım canım. adet döngüm 3 hafta ama doktor 4 hafta hesaplıyo ben 4 gün geçti diyorum o daha 4 gün var diyo.Ne demek adetine daha var ya onu anlamadım hiç adet gününde döngün ne olursa olsun 4 haftalık hamile oluyorsun diye biliyorum ben. 2 haftası yumurtlamadan önce 2 haftası yumurtlamadan sonra ..
ben de anlamadım canım. adet döngüm 3 hafta ama doktor 4 hafta hesaplıyo ben 4 gün geçti diyorum o daha 4 gün var diyo.
hiçbişey anlamadım değerim katlansın bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık.
bi de bazı doktorların ultrasonla söylediği hafta sat ile tutmuyo. bu durumda bende de mi öyle olcak acaba?
ben de anlamadım canım. adet döngüm 3 hafta ama doktor 4 hafta hesaplıyo ben 4 gün geçti diyorum o daha 4 gün var diyo.
hiçbişey anlamadım değerim katlansın bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık.
bi de bazı doktorların ultrasonla söylediği hafta sat ile tutmuyo. bu durumda bende de mi öyle olcak acaba?
canım eşinde sorun yoksa umutlan tabi. sende sorun olsa bile hemen çözülür önemli olan eşinin değerleri.Canım hiç merak etme sağlıklıdır minnos un , bende çok mutluyum testleri eşimin temiz çıktı diye
ben hala adet olmadım canım 13 ağustos gecesi çok bel ve karın ağrım oldu kesin adet olurum dedim ama adet olmadım sabah lavaboya gittiğimde çok az kahverengi bir akıntım oldu bakalım belim çok ağrıyor ama 13ünde gebelik testim negatif çıkmıştıBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE_____ERKEK (?)
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE_____ERKEK (?)
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE_____KIZ (?)
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE
11. Ulytau______________BAT 26 Haziran
12. biceline_____________BAT 13 Temmuz
13. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
14. tommbik____________BAT 10 Ağustos
15. aayna ______________BAT 13 Ağustos
16. mtkt_______________BAT 18 Ağustos
17. lamb-h______________BAT 29 Ağustos
18.melita09_____________BAT 30 Ağustos
19. _Unicorn_ __________BAT 1 Eylül
20._Lavin_ _____________BAT 12 Eylül
21. base2012 ____________BAT 13 Eylül
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)
ben hala adet olmadım canım 13 ağustos gecesi çok bel ve karın ağrım oldu kesin adet olurum dedim ama adet olmadım sabah lavaboya gittiğimde çok az kahverengi bir akıntım oldu bakalım belim çok ağrıyor ama 13ünde gebelik testim negatif çıkmıştı
benim de bu ay 14. ay bebek istediğim süresağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
14 ay bekleyince şoka girdim daha sevinemedim bile Allah kimseyi bu kadar bekletmesin çok zor.
yok daha sonra hiç gelmedi canım bu sabah bel ağrısından yataktan kalkamadım sanki yanıyordu belimKahvernginin devamı geldi mi canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?