2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım değerin iyi 2 gün sonra tekrarla önemli olan 2 katına çıkması biliyorsun :)
Salı tekrar bakılacak canım yazarım onu da.
doktor değişik bişey söyledi adet döngün ne olursa olsum bir ay olarak hesaplıyomuş. Benim döngüm 23 gün sat 18 temmuz.adetim 5 gün geçti dedim hayır dedi adetine daha var dedi. Adet öncesi için değerin iyi dedi. Hiç duydunuz mu böyle bişey?

Ne demek adetine daha var ya onu anlamadım hiç adet gününde döngün ne olursa olsun 4 haftalık hamile oluyorsun diye biliyorum ben. 2 haftası yumurtlamadan önce 2 haftası yumurtlamadan sonra ..

Allah sağlıkla şirin bir kız nasip etsin canım sana tabi ki evladın kızı erkeği aranmaz ama insan istiyor benim de bir oğlum var ikinci kız olursa çok mutlu olurum bunda kınanacak bir şey yok ki sonuçta erkek olursa da doğuracaksın kız olursa da

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)

1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE_____ERKEK (?)
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE_____ERKEK (?)
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE_____KIZ (?)
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE
11. tommbik____________BAT 10 Ağustos_________HAMİLE
12. Ulytau______________BAT 26 Haziran
13. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
14. aayna ______________BAT 13 Ağustos
15. mtkt_______________BAT 18 Ağustos
16. elmic ______________BAT 27 Ağustos
17. lamb-h______________BAT 29 Ağustos
18. melita09_____________BAT 30 Ağustos
19. _Unicorn_ __________BAT 1 Eylül
20._Lavin_ _____________BAT 12 Eylül
21. base2012 ____________BAT 13 Eylül

Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

Snmclsn canım son adet tarihini değil de beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim listeye

kızlar bir hafta kadar evde olmayacağım annemlere gidiyorum tatil bitmeden önce gideyim dedim bu sürede telefondan yine takip ederim ancak liste işine ancak döndükten sonra bakabilirim bilginiz olsun :)
@mtkt canım testi yaptın mı seni merak ediyorum bir ses ver

Ne demek adetine daha var ya onu anlamadım hiç adet gününde döngün ne olursa olsun 4 haftalık hamile oluyorsun diye biliyorum ben. 2 haftası yumurtlamadan önce 2 haftası yumurtlamadan sonra ..
ben de anlamadım canım. adet döngüm 3 hafta ama doktor 4 hafta hesaplıyo ben 4 gün geçti diyorum o daha 4 gün var diyo.
hiçbişey anlamadım değerim katlansın bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil artık.
bi de bazı doktorların ultrasonla söylediği hafta sat ile tutmuyo. bu durumda bende de mi öyle olcak acaba?

muhtemelen öyle olur canım çünkü normal döngü 28 kabul ediliyor hesaplama ona göre yapılıyor misal sen adetten 1 hafta sonra yumurtluyorsun ya bu durumda son adet tarihin de bir hafta önceymiş gibi kabul edilebilir.. tabi en sağlıklı gebelik haftanı kese görününce öğreneceksin haftaya görürsün zannımca..

Kızlar slm eşim spermogram testi oldu ve cok sukur TeST sonuçları iyi çıktı . Benim kistlerim de bitmiş çok şükür , klomen tedavisine başlıyacam bu ay ilk defa

Canım hiç merak etme sağlıklıdır minnos un , bende çok mutluyum testleri eşimin temiz çıktı diye

Canım hiç merak etme sağlıklıdır minnos un , bende çok mutluyum testleri eşimin temiz çıktı diye
canım eşinde sorun yoksa umutlan tabi. sende sorun olsa bile hemen çözülür önemli olan eşinin değerleri.
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım hayırlısıyla.

ben hala adet olmadım canım 13 ağustos gecesi çok bel ve karın ağrım oldu kesin adet olurum dedim ama adet olmadım sabah lavaboya gittiğimde çok az kahverengi bir akıntım oldu bakalım belim çok ağrıyor ama 13ünde gebelik testim negatif çıkmıştı

Kahvernginin devamı geldi mi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…