uçma tabi ama hemen olmaz benim diye de düşünme ilkinde oldu yine olabilir inşallah da olur sağlıkla
Canım belki diğer yumurtalıktan atılan yumurta olmuştur da döllenmiştir diye çok düşük ihtimal ama yine de tedbir işteanladım canım ama yumurta hala duruyorsa hcg testini neden yapacak onu anlamadım
Aynen doğacaksa olsun, diğer türlü olacağına hiç olmasın. Zaten onun tesellisi bile kötü. Yaşamadıktan sonra olmasının hiçbir anlamı yok üzüntüden başka.
Ama hislerimde çok yanılmam pek, kendimle ilgili de hislerim var çıkarsa söylerim
Canım belki diğer yumurtalıktan atılan yumurta olmuştur da döllenmiştir diye çok düşük ihtimal ama yine de tedbir işte
Kısmetse bu akşam dönüyorum canım. Her an adet olabilirim gibi geliyo. Pek ümitlenemiyom. Bi de kocam sağolsun kırk kilo valizleri ordan oraya taşıyom her gün inşallah sıkınyı olmazo yok bu yok hiçbir şey yokmuş yani mesajından bunu anladım :)) canım çok ümitlendirmek de istemiyorum ama hamilelik için de ille bir belirti olmasına gerek yok :) inşallah öyledir.. ne zaman dönüyorsun evine?
İnşallah canım benim. Adet olursm da üzülmicem aşılama düşünüyoruz zaten onu yaptırırız :)cnntrm e katılıyorum. Ben de seni gebe hissediyorum. İnşallah Allah yüzünü güldürür bu ay.
canım benim sağolasın inşallahCanim ben iğne olmadan önce bi kaç gün ilişkiye görmemiştim sperm kalitesi iyi olsun diye .igneden sonrada iste o gece bide ertesi günü girdim. Çok şükür Rabbim nasip etti .inşallah seninde yüzün güler
Yok canım düşük değildir.. Senin pko'ya bağlı oluyor kahverengi kanaman.benimde ara ara adetlerimde öyle parçalar olurdu.hiç düşünmedim bile düşük mü diye.. Zaten imkansızdı korunuyordum.. Hiç betaya falan baktırma gerek yok.. Kafanı bulandırma boş yere..Kızlar merhabalar,tünaydınlar
Bir konuda fikir almak istiyorum sizden. Şimdi ben regl oldum yaa, aynı düşük yaptığımakine benzer ama daha ufak 2 parça geldi benden bugün. Zaten bir hafta kahverengi lekem ve ağrım olmuştu. Acaba ben düşük mü yaptım yine? Gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.
Sizce hiç beta yaptırmayıp oluruna mı bıraksam yoksa düşük yaptıysam bileyim mi? Betadan şimdi çıkar mı? Fikirlerinizi bekliyorum.
Yok canım düşük değildir.. Senin pko'ya bağlı oluyor kahverengi kanaman.benimde ara ara adetlerimde öyle parçalar olurdu.hiç düşünmedim bile düşük mü diye.. Zaten imkansızdı korunuyordum.. Hiç betaya falan baktırma gerek yok.. Kafanı bulandırma boş yere..
Biliyorum canım bendede oluyordu öyle,kan pıhtısı değil et gibi bişey. Düşük olduğunu hiç sanmıyorum.. Sen kendini üzme boşuna,git bi kan testi yaptır için rahatlasın. Hcg hemen düşmüyor biliyorsun.Canım hani pıhtı gibi kan rengi değil de doku parçası gibiydi. Daha önce hiç öyle olmamıştı bir tek düşük yaptığımda oldu işte. Offf kendimi çok kötü hissettim. Öyle bir şey varsa ben söktürücü kullandım diye düşmüştür diyorum. Bilmek istiyorum ama üzüleceğim diye korkuyorum da.
Kısmetse bu akşam dönüyorum canım. Her an adet olabilirim gibi geliyo. Pek ümitlenemiyom. Bi de kocam sağolsun kırk kilo valizleri ordan oraya taşıyom her gün inşallah sıkınyı olmaz
Kızlar merhabalar,tünaydınlar
Bir konuda fikir almak istiyorum sizden. Şimdi ben regl oldum yaa, aynı düşük yaptığımakine benzer ama daha ufak 2 parça geldi benden bugün. Zaten bir hafta kahverengi lekem ve ağrım olmuştu. Acaba ben düşük mü yaptım yine? Gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.
Sizce hiç beta yaptırmayıp oluruna mı bıraksam yoksa düşük yaptıysam bileyim mi? Betadan şimdi çıkar mı? Fikirlerinizi bekliyorum.
Hayırlısı tatlım olmazsan yarın sabah bir test yaparsın artık.. yalnız eşin de taşımıyor mu valizleri tek sen mi taşıyorsun ki
canım pıhtı mıydı parça mıydı gelenler? benim hep pıhtılı olur mesela adetim yoğun olduğu için.. bazen büyük pıhtılar da gelir. düşükse şuanda beta çıkar mı onu bilmiyorum
Canım eşim eve kadar taşıdı da evde odadan odaya ben taşıyom bişey alıyo öylece bırakıyo ben düzenliyom topluyom kaldırıyom.sonra bişey istiyo yine ben kaldırıyom taşıyom içinden alop düzenleyip geri kaldırıp yerine koyuyom baya canımı çıkardıHayırlısı tatlım olmazsan yarın sabah bir test yaparsın artık.. yalnız eşin de taşımıyor mu valizleri tek sen mi taşıyorsun ki
canım pıhtı mıydı parça mıydı gelenler? benim hep pıhtılı olur mesela adetim yoğun olduğu için.. bazen büyük pıhtılar da gelir. düşükse şuanda beta çıkar mı onu bilmiyorum
yaptıracağım canımmm. haber veririm sonucu.Biliyorum canım bendede oluyordu öyle,kan pıhtısı değil et gibi bişey. Düşük olduğunu hiç sanmıyorum.. Sen kendini üzme boşuna,git bi kan testi yaptır için rahatlasın. Hcg hemen düşmüyor biliyorsun.
Canım bunları düşünüp kendini yıpratma test negatif çıkmış düşük olsa pozitif çıkardı. Bence hiç düşünme bunları.Kan gibi pıhtı değil de doku parçası gibi. suya tuttum dağılmadı. bir yerde okumuştum suya tutunca dağılırsa kan pıhtısı dağılmazsa düşük parçası diye.
Düşükteki gibi açık renk kanamam var ve regl gibi değil. Normalde ikinci gün yoğun geçer ama bugün bi tek o parçalar düştü. Tahlil yaptıracağım sanırım.
Bir haftadır regl sancım vardı. Daha önceki düşüğmde aşırı ağrım olmamıştı. Bilmiyorum karman çormanım.Canım bunları düşünüp kendini yıpratma test negatif çıkmış düşük olsa pozitif çıkardı. Bence hiç düşünme bunları.
ağrılı mı oldu adetin nasıldı? Düşükte çok ağrı olurmuş diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?