- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
canım benim sağol ya .inşallah hayırlısıyla olur. dr yarın için dedi ilişki bugün girenler de varya senin gibi kafam karıştı ne yapsam bilemedimMerhaba canim . Hayirlisi olsun hakkında bende catlatma ignesi oldum .İğneyi olduğum gün ve ertesi günü ilişkiye girdim. Spermlerin 3 gün yasama sansi var inşallah gelir biran önce bebisin.
Evet canım hcgydi de regl oldum zatenanneeeemmm hcg testi mi buu
Regl oldum zaten canım. Gelecek aya inşallah :)Canım benim sabah tekrar yaptın mı
Kırmızılar geldi bile canım. Hayırlısı :)Bata kaç var canım?
İnşallah canım artık bizim de gelsin bebişlerimiz göbüşlerimize :)Valla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benle @Ulytau ardarda düşük yaptık maalesef. @aaynaa_Unicorn_ @anneveoglusu arkadaşlarımızın de güzel haberlerini almak istiyorum inşallah. Sene sonuna kadar inşallah gebe olalım demi cnntrm
Haklısın canım tembel çıktık biz biraz :) reglim uzadı yine bitsin bat vericem inşallah :)valla ben artık isimlerin yanına hamile yazmak istiyorum klavye hamlaştı yazmamaktankaç zamandır haber çıkmadı yahu bu ne tembellik kızlar
Haklısın canım tembel çıktık biz biraz :) reglim uzadı yine bitsin bat vericem inşallah :)
Kızlar bugün normal reglim geldi. eşim de ne biçim doktora gidiyorsun adam regl olacağını bile bilemedi, olmuş bitmiş dedi diye beni fırçaladı, daha da o doktora gitmek yok diye.
Bugünden itibaren regl yoğunluğunda geldiğinden bugünü tarih sayacağım. Sanırım böyle daha mantıklı oldu.
A aa çok ilginç gerçekten dr bunu anlamaz mı şaşırdım kaldım
Canim ben iğne olmadan önce bi kaç gün ilişkiye görmemiştim sperm kalitesi iyi olsun diye .igneden sonrada iste o gece bide ertesi günü girdim. Çok şükür Rabbim nasip etti .inşallah seninde yüzün gülercanım benim sağol ya .inşallah hayırlısıyla olur. dr yarın için dedi ilişki bugün girenler de varya senin gibi kafam karıştı ne yapsam bilemedimsiz kaç saat aralıklarla girdiniz tam olarak canım?
İnşallah canım. Iyiyim evi yerleştirdik şükür. Eş durumu atamaları Başlıyor ya onu bekliyoruz canım. İnşallah okul açılır bana da gelirim buraya. Sen nasılsın?Tamam canım benim önce siz iyi olun da sonra bebecikler de gelir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynen sordum hatta kalınlaşma olur ya regl öncesi yok dedi kalınlaşma reglin olmuş dedi. Daha da gitmem eşim haklı
Bu arada eltim hamileymiş bugün öğrendim ben de. Onun adına mutlu oldum, o da geçen yıl dış gebelik geçirmişti ama çok şükür keseyi görmüşler. 2 hafta sonra bir kaynım daha evleniyor. Çok isterim üçümüzün arka arkaya bebişleri olsun böyle hep beraber büyüsünler
Arkadaşlar merhabacnntrm canım kusura bakma haber veremedim cepten okuyom da yazamıyom. Bat hesaplamaya göre bugündü yumurtlamaya göre dündü daha adet olmadım. Gaz yok ishal yok karında şişlik yok adet öncesi belirtilerimin hiçbiri yok. Ama hamilelik belirtim de yok ümidim de yok. Kayınvalidelerde evden çıkamıyom o yüzden test yapma şansım da yok.zaten kocamla da pek aramız yok. Sıkıntılıyım kızlar ya hamile değilim gibi geliyo ne zaman adet olcam acaba ya yine pko mu oldum
eşin kesinlikle haklı canım böyle basit bir konuda bile güvenemeyeceksen neden gideceksin ki o doktora? ama cidden şaşırdım yani ilginç..
Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin sana da tez zamanda nasip etsin inşallah ben de çok isterdim oğlumun arkadaş gibi kuzenleri olmasını ama maalesef iki tarafın da ilk ve tek torunu
Arkadaşlar merhabacnntrm canım kusura bakma haber veremedim cepten okuyom da yazamıyom. Bat hesaplamaya göre bugündü yumurtlamaya göre dündü daha adet olmadım. Gaz yok ishal yok karında şişlik yok adet öncesi belirtilerimin hiçbiri yok. Ama hamilelik belirtim de yok ümidim de yok. Kayınvalidelerde evden çıkamıyom o yüzden test yapma şansım da yok.zaten kocamla da pek aramız yok. Sıkıntılıyım kızlar ya hamile değilim gibi geliyo ne zaman adet olcam acaba ya yine pko mu oldum
İnşallah canım. Iyiyim evi yerleştirdik şükür. Eş durumu atamaları Başlıyor ya onu bekliyoruz canım. İnşallah okul açılır bana da gelirim buraya. Sen nasılsın?
Ben de öyle tek torundum bayağı, sonradan olanların da yaşları benden küçük ama birbirine yakın oldu. Kısmet işte. Benim de olursa benim tarafımdan ilk torun olacak, eşimin tarafından da bu durumda 3. olacak, yani arada yeni evlenecek kaynımın eşi benden önce gebe kalırsa 4. olur tabii.
Hayırlısı artık kısmet, ben de onu duyunca ayrı heveslendim ama bir taraftan da yine uçma diyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?