- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
_Lavin_ , Deruchette üçümüz hamile kalamadık...topiğe ilk girdiğimden beri sizlerin ismi kaldı aklımda.,aynı zamanlarda hamile kalmak istiyorduk...umarım güzel haberleri bizde en yakın zamanda veriririz....
Valla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benleDeruchette ardarda düşük yaptık maalesef. @aaynaa @_Unicorn_ @anneveoglusu arkadaşlarımızın de güzel haberlerini almak istiyorum inşallah. Sene sonuna kadar inşallah gebe olalım demi cnntrm
Benide ekler misinizz bat 29 agustos
beni de araniza alirsaniz tabiikii
İnşallah canım çok yakın zamanda yazacak inşallah
Umarım en kısa zamanda hepimiz bebeleniriz canım benim
Yumurtam çatlamamış bu ay malesef o yüzden adet olamamışım 19 mm nurtopu gibi duruyo , 2 gün sonra hcg bakalım negatif olursa söktürücü vereyim dediya var ya tam adeti beklerken olacak iş mi sallamasam bişey olmaz beklerken oluyo hep de
Umarım en kısa zamanda hepimiz bebeleniriz canım benim
Yumurtam çatlamamış bu ay malesef o yüzden adet olamamışım 19 mm nurtopu gibi duruyo , 2 gün sonra hcg bakalım negatif olursa söktürücü vereyim dediya var ya tam adeti beklerken olacak iş mi sallamasam bişey olmaz beklerken oluyo hep de
:) teşekkür ederiminşallah canım...inşallah beta hcg pozitif çıkar..gönlüne göre olsun
Bu kadar geciken yumurtadan kaliteli bir dölüt elde edilmez cnntrm im, bian evvel adet olsam diye bakıyorumCatlatma iğnesi yapsa dollenecek boyutta değil mi yahu pek anlamam ama
2 yillik evliyim 1, 5 yildir istiyoruz cnm herseyi denedim gecen aya kadar doktor doktor gezdim pkoluyum henuz bi sonuc alamadim kisa kadar dr gitmeyi erteledim biraz dinlenmek istedim tabi normal sekilde devam ilac kullanmicam fazlasiyla yoruldumAlırız tabi ki canım hoş geldin ne zamandır istiyorsunuz
Bu kadar geciken yumurtadan kaliteli bir dölüt elde edilmez cnntrm im, bian evvel adet olsam diye bakıyorum
mrb arkadaşlar
37 yaşındayım, 11 yaşında oğlum var. mayısta 4, düşüğümü yaptım ve yaptırdığım testlerde hem kan pıhtılaşması hem de %6 mozaik turner li olduğumu öğrendim. Allah izin verirse ekim-kasım gibi pgt ile tüp bebek deneyeceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
ben bat veremiyorum bilmiyorum ki son reglimin başlangıcı ne sayılıyor. Bir de bugün kanla karışık geldi. Ovulaayon testine göre bat vereceğim artık. Karman çorman oldum bu ay._Lavin_ canım bat ver de ekleyeyim seni artık listeye :)
inşallah kendiliğinden gelir reglin canım. sonra da gelsin bize sağlıklı gebeliklerrrrUmarım en kısa zamanda hepimiz bebeleniriz canım benim
ben bat veremiyorum bilmiyorum ki son reglimin başlangıcı ne sayılıyor. Bir de bugün kanla karışık geldi. Ovulaayon testine göre bat vereceğim artık. Karman çorman oldum bu ay.
hayaller güzeldir:) tamam lavinim ovulasyona kadar bekleyelim senin batı.. ayy inşallah bir seferde olur yine bakarsın doğumdan sonra senin pko da düzelir çifte kaymaklı ekmek kadayıfı olur :) zamanı fazla mı ileri sardım ne
Merhaba canim . Hayirlisi olsun hakkında bende catlatma ignesi oldum .İğneyi olduğum gün ve ertesi günü ilişkiye girdim. Spermlerin 3 gün yasama sansi var inşallah gelir biran önce bebisin.mrb kızlar ben çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra mı çatlıyor yumurtalar yoksa öncesinde mi tecrübeli olan varsa yazabilir mi?ona göre ilişki saati de önemliymiş galiba ama drum bişey demedi saat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?