- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 113
Valla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benle_Lavin_ , Deruchette üçümüz hamile kalamadık...topiğe ilk girdiğimden beri sizlerin ismi kaldı aklımda.,aynı zamanlarda hamile kalmak istiyorduk...umarım güzel haberleri bizde en yakın zamanda veriririz....
MERHABALAR HANIMLAR
YEŞİM GÜLE GÜLE KİRLENİN CANIM BENİMDE KADIN ALMAM GEREK GELECEK HAFTAYA
LAVİN BİR KEZ BEBİŞİN GELDİ ALLAHIN İZNİYLE YENİDEN SAĞLIKLA GELECEK ZAMAN ARKADAŞIM
BEN DÜN GEBELİK TESTİ YAPTIM AMA BİR ŞEY ÇIKMADI DÜN ADETİME 3 GÜN KALMIŞTI BUGÜN 2 GÜN BİLEMİYORUM UMUT ETSEM Mİ ETMESEM Mİ BİLEMEDİMValla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benleDeruchette ardarda düşük yaptık maalesef. aaynaa _Unicorn_ A anneveoglusu arkadaşlarımızın de güzel haberlerini almak istiyorum inşallah. Sene sonuna kadar inşallah gebe olalım demi cnntrm
mrb kızlar ben çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra mı çatlıyor yumurtalar yoksa öncesinde mi tecrübeli olan varsa yazabilir mi?ona göre ilişki saati de önemliymiş galiba ama drum bişey demedi saat olarak
öğleden sonraya randevu aldım canım gidicem bakalım ne dicek
Kızlar merhaba,
doktorla görüştüm, kan tahlillerim iyi çıktı, rahim duvarım inceymiş 5 mm çıktı,ultrasondabuna sebep olarak da retansiyon kisti tespit edildi.(çatlamayan yumurtaymış)....dk progestan verdi...şimdi onu kullanıyorum, sabah akşam 1 tane ve 15 gün iç dedi....bendeki durumlar böyle... cnntrm ... yine de yeni BAT 18 AĞUSTOS...
progestan hamile kalmaya engel değilmiş doktora sordum..
BEN DÜN GEBELİK TESTİ YAPTIM AMA BİR ŞEY ÇIKMADI DÜN ADETİME 3 GÜN KALMIŞTI BUGÜN 2 GÜN BİLEMİYORUM UMUT ETSEM Mİ ETMESEM Mİ BİLEMEDİM
Haklısın canım günümün geçmesini bekleyeceğimBenim 2 gün kala çıkmıştı ve çoook zor görünüyordu. Bat'ımda bile çok silikti. Belli olmaz yani aslında bat gelmeden.
Valla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benleDeruchette ardarda düşük yaptık maalesef. aaynaa _Unicorn_ A anneveoglusu arkadaşlarımızın de güzel haberlerini almak istiyorum inşallah. Sene sonuna kadar inşallah gebe olalım demi cnntrm
Maalesef bilgim yok bu konuda
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Aksine progestan rahim duvarını besler ve bebiş olursa daha iyi tutunmasını sağlar. İnşallah gelmez kırmızıların, güzel bir bebiş haberimiz olur. Bu topicte bi hamile haberi krizi yaşıyoruz küçük çapta.
Valla canım sen var mıydın bilmiyorum ama benleDeruchette ardarda düşük yaptık maalesef. aaynaa _Unicorn_ A anneveoglusu arkadaşlarımızın de güzel haberlerini almak istiyorum inşallah. Sene sonuna kadar inşallah gebe olalım demi cnntrm
valla ben artık isimlerin yanına hamile yazmak istiyorum klavye hamlaştı yazmamaktankaç zamandır haber çıkmadı yahu bu ne tembellik kızlar
Bakalım kısmetHerkes istiyor ama o kadar kolay değil maalesef.
Benide ekler misinizz bat 29 agustosBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE_____ERKEK (?)
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE_____ERKEK (?)
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE_____KIZ (?)
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
12. Ulytau______________BAT 26 Haziran
13. biceline_____________BAT 13 Temmuz
14. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
15. tommbik____________BAT 10 Ağustos
16. aayna ______________BAT 13 Ağustos
17. base2012____________BAT 15 Ağustos
18. mtkt_______________BAT 18 Ağustos
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)
Teşekkür ederim canımm :) bıraktım evi çıktım dışarıya valla :))MERHABALAR HANIMLAR
YEŞİM GÜLE GÜLE KİRLENİN CANIM BENİMDE KADIN ALMAM GEREK GELECEK HAFTAYA
LAVİN BİR KEZ BEBİŞİN GELDİ ALLAHIN İZNİYLE YENİDEN SAĞLIKLA GELECEK ZAMAN ARKADAŞIM
valla ben artık isimlerin yanına hamile yazmak istiyorum klavye hamlaştı yazmamaktankaç zamandır haber çıkmadı yahu bu ne tembellik kızlar
ahcnntrm keşke şıp diye hamile kalabilsek... ama öyle olmuyor işte....inş bizim yanımızda da hamile yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?