2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bakkk gözün aydın canımm:)

arafta kalmak en kotusu en azinda neyin ne oldugunu biliyorsun su an. su gunler gecse de bende bir gidip muayene olsam hamis miyim neyim var ogrensem

kızlar sağlık ocağından aradılar ben normalde özel hastaneye gidiyorum tetanoz aşısını onlar yapmıyormu sağlık ocağı biz yapıyoruz diyro ama

kızlar sağlık ocağından aradılar ben normalde özel hastaneye gidiyorum tetanoz aşısını onlar yapmıyormu sağlık ocağı biz yapıyoruz diyro ama

aşıları sağlık ocağı yapıyor canım ben de aşılar için sağlık ocağına gitmiştim bebişin aşılarını da onlar yapacaklar

hemşom nasılım dersen çok şükür iyiyim ama evde sıkılmaya başladım nasıl vakit geçircem diye düşünüyorum:)
isim düşünüyoruz ama henüz bulamadık yaaaa önerilerinizi bekleriz:)

yaaa bu sıcaklarda evinizin kıymetini bilin bol bol dinlen ilerde bu günleri arayacaksın hemşom
eşinle sinemalara yemeklere git arkadaşım bebiş gelince bunlara ara vereceksiniz çünkü

isim Alper oğlumun ismi :) Erdem, Ömer, Umut isimlerini çok beğenirim ben

aşıları sağlık ocağı yapıyor canım ben de aşılar için sağlık ocağına gitmiştim bebişin aşılarını da onlar yapacaklar
ya ben doğum paketi aldım ya özel hastaneden bilemedim o yüzden nasıl olcak du gidince detaylı için o zaman derim doktora

öyle sıcaklar vallahi ama evinin tadını çıkar bu sıcakta Esrayada yazdım ilerde bu günleri arayacaksın vallahi
sinema yemeklere gidin eşinle

Lavin gözün aydın canım ne güzel haberler bunlar

ay eşim zaten akşam gelince iyi vakit geçiriyoruzda sorun akşam a kadar geçirmek vakti:)
yaaa aramız çok uzun olmasın ben eşimle vakit geçirmeyi çookk seviyorum:)
teşekkür ederim isimler için yazıyorum bir kenara sonra seçme yapıcaz:)

selamlar kızlar
Deruchette buharlaşma çizgisi beyaz oluyor bende de çıkmıştı önceki ay sonra tereddütte kalıp tekrarladım testi bir şey çıkmadı ertesi gün de adet oldum :)
_Lavin_ sorun olmamasına sevindim senin adetler kafayı yemiş sanırsam
@tommbik bugün ayın 10u tatlım iyi haberler gelir inşallah
MinikPiranha sen de sıkma canını sonsuza dek orda kalmayacaksın ya yakındır artık dönüşünüz bu kadar gecikmeye de bebek gelmiştir inşaallah

kitaplar oku ben öyle yapmıştım doğum iznine ayrıldığımda

arafta kalmak en kotusu en azinda neyin ne oldugunu biliyorsun su an. su gunler gecse de bende bir gidip muayene olsam hamis miyim neyim var ogrensem

Lavin gözün aydın canım ne güzel haberler bunlar

Çok şükür kızlar hayırlı bir haber aldım. Gerçi onca sinir krizini nasıl tarif etsem bilmiyorum ama

Gerçi gerçekten 2-3 gün önce o bunalımlar birdenbire kesildi demek ki kahverengi gerçekten reglimdi. Pıhtılı falandı. Geçen ay 10 gün soğan suyu içtim ondan da olmuş olabilir tabii, bilmiyorum artık. Bakalım yumurtlamayı falan anlayabilecek miyim bu ay.

MinikPiranha nickin gibi inşalah gebesindir. Bu gidişle evine gittiğinde direk keseyi görürsün sen

iyi şükür canım ya klasik yaramazlıklarını yapıyor zorunlu görevmiş gibi :) senin oğlan nasıl oldu kekeleme sorunu tamamen bitti mi
ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ CANIM
ODA ÖYLE DEVAMLI SIKILDIM AYAKLARINDA AKŞAMA KADAR EVDE TEK ÇOCUKTA HAKLI

canım sağlık ocağında yapıyorlar 20li haftaların başında vurulmuştum ben
evet canım aradılarda ben şimdi doğum paketi aldığımdan özel hastanede ona dahilmi özel yapmıyor yoksa sadece sağlık ocaklarımı ilmeyince sağlık ocaına 22 den sora dedim :)

ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ CANIM
ODA ÖYLE DEVAMLI SIKILDIM AYAKLARINDA AKŞAMA KADAR EVDE TEK ÇOCUKTA HAKLI

aman iyi çok sevindim canım araya tatil girmesi de iyi oldu.. çocuklar evde çok sıkılıyorlar yaa bahçeye falan da çıkarmak istemiyorum sitenin çocukları çok fena ve büyükler eziliyor anların arasında çocuğun kaydıraktan kaymasına bile izin yok kum oynuyorlar orda diye kimseyi kaydırmıyorlar akşamları eşim geldikten sonra çıkıyoruz parklara falan iyi oluyor gelir gelmez bir banyo yaptırıyorum sütünü içip yatırıyorum güzel güzel uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…