2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Selam arkadaşlar inşallah bende sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik istiyorum 8 ay korunmadik sonunda beklemediğim bir ay hamile kaldım ama kanamalar düşük tehlikesi kalp atışı yavaşlığı sorunları yaşadım ikiz olduğunu öğrendiğim gün kalplerinin durduğunu ameliyat olmam gerektiğini söylediler yok boyle üzüntü sonra kürtaj oldum 90 gün kanamam devam etti parca kalmis dediler neyse 6 ay geçti daha yeni düzelebildim simdi hem korkuyorum hem de eşimle çok istiyoruz inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz en kısa zamanda

günaydın kızlar :)

ikili taramanın sonuçları geldi şimdi mail ile, bana bir yardım hangi değer ne demek bilen varsa? gerçi testin altında yorum yapılmış ama PAPP-A ve hCG değerleri ne oluyor onları hiç anlamadım

Eklentiler

• tarama testi.jpg
    242,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar bugün regl günüm ama henüz gelen giden yok ağrımda yok hiç. mide bulantım var bi kaç gündür psikolojik mi yapıyorum anlamadım şimdi gebelik testi yaptım negatif çıktı

Hoşgeldinn
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize. Sağlıklı evlatlar nasip etsin, yokluğuyla imtihan etmesin.

Çok zor zamanlar geçirmişsin canım Allah bundan sonra hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

günaydın kızlar ben geldim :)

hoş geldin tatlım nasılsın hallettin mi işleri

Merhaba canlar. Ev yerleştiriyorum yazmaya hiç fırsat olmuyor.

kolay gelsin canım yorucu ama keyifli işler ne güzel yeni gelin evin oluyor :)

Merhaba arkadaşlar bugün regl günüm ama henüz gelen giden yok ağrımda yok hiç. mide bulantım var bi kaç gündür psikolojik mi yapıyorum anlamadım şimdi gebelik testi yaptım negatif çıktı

hayırlı olsun canım belki geç döllenmedir sonra çıkar idrarda inşallah psikolojik değildir

_Lavin_ sen nasılsın canım bitti mi düğünleriniz

canım ben hiç hatırlamıyorum bizim sonuçları malum çok uzun zaman oldu :) esoes1919 ve @Yesimakmn görürlerse onlar daha iyi yorumlar ama bir sorun olduğunu sanmıyorum

Yok canım işte 3 hafta sonra kaynımın düğünü var. Bizim asıl düğünümüz yani. Bir de bebek yapacağız o hengamede. Zamanlamam kötü

Canim sonuclarin cookk iyi maşallah 1 bölü 17 bin gibi birsey yazıyo ya o iste cok iyi maşallah

Yok canım işte 3 hafta sonra kaynımın düğünü var. Bizim asıl düğünümüz yani. Bir de bebek yapacağız o hengamede. Zamanlamam kötü

:) olsun daha iyi düğünde koşturup dururken acaba hamile kalır mıyım diye düşünmeye fırsat kalmaz birçok arkadaştan öğrendiğimiz kadarıyla düşünmeyince daha kolay oluyor bu işler

Bizde döndük kızlar erkek kardesim de evlendi telasimiz bitti coj şükür ailemden uzagiz ama erkek kardesimde ankarda coj şükür iki kardeşiz zaten ikimizde ayni sehirdeyuz hemde yakin;-)
Benden böyle iste bebegim iyidir umarım 3 kilo almış oldum toplamda doktorum 20. Haftaya kadar 2 demisti ama bir kilo daha almisim. 5 aylik olduk olsun demi;-) 3 gün sonra 20. Hafta inşallah
Sizlerden naber bakalım

maşallah canım yalnız dikkat et şimdiden sonra daha çok alırsın başlarda ben de senin gibi alıyordum ama doğuma kadar 19 kiloya tamamladım sonra :)

maşallah canım yalnız dikkat et şimdiden sonra daha çok alırsın başlarda ben de senin gibi alıyordum ama doğuma kadar 19 kiloya tamamladım sonra :)
Ayyyy zaten tatilde aldim o 1 kiloyu.
Şekerli yemiyorum et süt yumurta.
Bundan sonrası icinde 10 kilo verdi toplamda doktorum yani baştan sona 10 kilo dedi.

Hic kilo almamak ne mümkün 5 aylik bebek var karnimda cok belli olmasada bana bekarmisin dediler kardesimin dugununde kuaför kizlar sen düşün;-) bazıları 5 6 kilo aliyormus yaaa bu aya kadar sen düşün

:) olsun daha iyi düğünde koşturup dururken acaba hamile kalır mıyım diye düşünmeye fırsat kalmaz birçok arkadaştan öğrendiğimiz kadarıyla düşünmeyince daha kolay oluyor bu işler

İnşallah canımmmmm, Kendi kendime hayal kuruyorum ağustosta gebe kalsam doğum mayısta olur, bahar ayları ne güzel diye. Gerçi eşim kendimi çok kaptırıyorum diye kızıyor ama napayım elimde değil

Ohhh ne güzel abla kardeş aynı yerdesiniz çok şükür. İnşallah mini mini yeğenlerin olurr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…