kızlar benim 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu.olmadım o gün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatif.hala adet olacakmışım gibide ne ağrı ne göğüs şişkinliği hiç bir şey yok.ne yapacağımı bilemeiyorum.sizce hala umutlanmalımıyım yahu valla kafamda deli sorular dolanıp duruyor.
doğru söylüyosun canım ama ne bileyim korkuyorum.hiç böyle gecikme yaşamadım.sadece ilk evlendiğim aylarda bir kere 15 gün gecikmişti.doktora gittiğimde hormonal değişimler ve mevsim değişikliği çok etkiler demişti.acaba öylede olabilirmi diyorum.ama gecikme uzun sürerse giderim.bir kaç gün daha bekleyeyim de.çünkü 15 güne kadar normal karşılıyor doktorlar.teşekkür ederim canım cevabınCanım bi doktora git istersen. Ullatu vbe unicorn da benzer sorunu yaşadı meğer kist oluşmuş.
Gebelik ya da değil git mi doktora öğren bence durumunu.
d
doğru söylüyosun canım ama ne bileyim korkuyorum.hiç böyle gecikme yaşamadım.sadece ilk evlendiğim aylarda bir kere 15 gün gecikmişti.doktora gittiğimde hormonal değişimler ve mevsim değişikliği çok etkiler demişti.acaba öylede olabilirmi diyorum.ama gecikme uzun sürerse giderim.bir kaç gün daha bekleyeyim de.çünkü 15 güne kadar normal karşılıyor doktorlar.teşekkür ederim canım cevabın
kızlar benim 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu.olmadım o gün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatif.hala adet olacakmışım gibide ne ağrı ne göğüs şişkinliği hiç bir şey yok.ne yapacağımı bilemeiyorum.sizce hala umutlanmalımıyım yahu valla kafamda deli sorular dolanıp duruyor.
öyle yaparım zaten canım ee yaşımda artık kemale eriyor artık erteleme lüksüne sahip değilim.bayram sonrası gideceğim hemen.sağol canımBayram sonrası eğer olmazsa mutlaka git o zaman.
Sonuçta ters giden bir durum varsa bir an önce tedavi ol ki bebişin çabuk gelsin demi
acil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi
acil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi
Okuldayım valla, yorgunluktan bittim. Daha eve gidip yemek yapacağım.Kizlaarrr nerdesiniz napiyorsunuz;-)
canım bende temmuz 12de yaptırdım benimkide 0,4 çıktı.bu durumda hamile değiliz maalesef.ama hala adet olmadım ben forumlarda okuduğum kadarıyla geç döllenme olduğunda kanda çıkmayabiliyormuş.ben hala bekliyorum.eğer olmazsam tekrar deneyeceğim kan testini.gelmedik kandan umut kesilmezacil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi
hımm ben de biraz bekleyeceğim o zaman desenecanım bende temmuz 12de yaptırdım benimkide 0,4 çıktı.bu durumda hamile değiliz maalesef.ama hala adet olmadım ben forumlarda okuduğum kadarıyla geç döllenme olduğunda kanda çıkmayabiliyormuş.ben hala bekliyorum.eğer olmazsam tekrar deneyeceğim kan testini.gelmedik kandan umut kesilmezsende sıkma fazla canını biliyorum çok zor şuan bende anı şeyleri hissediyorum seninle emin ol.ama sabretmekten başka hiçbirşey gelmiyor maalesef elden
anladım canım çok umutlanmayayım en iyisiCanım 5 altı gebelik yok kabul ediliyor. 3-4 gibi bir değer olsaydı belki derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?