2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Rahat olmaliyim bakalim haftaya doktora gitcem yine bakalim ne dicek doktor bikti benden :)
Yumurtlama takibi yap canım,belkide yaptın bilmiyorum.. Bukadar kafana takma başka şeylere odaklan inan olur ozaman.. Kaç yaşındasın nekadarlık evlisin ?

Yumurtlama takibi yap canım,belkide yaptın bilmiyorum.. Bukadar kafana takma başka şeylere odaklan inan olur ozaman.. Kaç yaşındasın nekadarlık evlisin ?

Yaptim canim :) görende yasim gecmiss 10 yillik evliyim sancak :))) 20 yasindayim canim 1 yildirs evliyiz

Ozaman hiç kafana takma canımmm daha yaşın çok genççç stresten olmuyodur o :)) kafanı rahatlat ozamn olacak

Ozaman hiç kafana takma canımmm daha yaşın çok genççç stresten olmuyodur o :)) kafanı rahatlat ozamn olacak

Doktorumda kiziyo bana zaten rahat olsan belki ilk ay bile hamile kalmistin :) artik nasip sen kac yasindasin nezamandir evlisiiin

Bende bu gidişle adetten önce yapıcam testi beklemek zor geliyor :)) böyle haberleri duyuncada heyecanlanıyorım :)) nezamandır istiyorsun bebişş
benim yeni çalışmaya başlayalı 2 ay oldu bekletmedi şükür :) benim geçen ay adetten bir hafta önce betam 0.100 dü dayanamamış baktırmıştım olmadı :) bu ay enfeksiyon sebebiyle kan verdim 3 gündür damardan antibiyotik kullanıyordum.şüpheli çıktı beta dr cuma tekrar bakalım dedi yükselmiş hatta pazar kaset test yapmıştım negatifti hemde çok net.nasip işte...

Doktorumda kiziyo bana zaten rahat olsan belki ilk ay bile hamile kalmistin :) artik nasip sen kac yasindasin nezamandir evlisiiin
Bencede rahat olmalısın stres çok etkili bu durumda.. 30 yaşındayım canım ben 2 yıl olacak mayısta evleneli. Bu ay başladık bizde bebek çalışmasına hayırlısı bakalımm :)

Vaaaav sayfalar dolmuş bu sayfayı böyle dolu görmek süper... Bende 7 ilacım var onları yarıma düşürüp bi hafta kullanacağım ve kalanlarında gün aşırı bitireceğim ve böylece nisan 7 de adet gelecek ve sonrada eşimle aşk dolu günler yaşamak istiyorum bebekte ne zaman isterse gelsin.. Çünki sadece bebeğe odaklandım ama olduktan sonrası adına korkuyorum çünki çoooook sabırsızlık ce stresliyim.....bu arasa burda öğretmen galiba herkes kk da genelde öğretmenler mi takılıyor ne

Ne için ilaç kullanıyorsun canım ? Ben daha yeniyim buralarda :)) genelde öğretmen görüyırum bnde etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…