- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
HoşbuldukkkHoşgeldinn topiğimizee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldukkkHoşgeldinn topiğimizee![]()
Buraya gelen hamiş olmadan gitmiyor :) darısı sana ve tüm isteyenlere olsunHoşbuldukkkburda birsürü hamiş var ne güzel. Bizlere de dualarınızı esirgemeyin. allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
oturup kalkarken daha fazla oluyor gibi sızı gibi bakalım hayırlısı :)
ayyy kız mı erkek mi acaba artık onlar geliyor aklımıza eşimle:)
canım bak birşey olmaz folik ait evet 3 ay kadar önceden kullanmak gerekir derler ama annelerimiz sanki folik asit mi ullandı boşver takılma Rabbim veriyor canını kanını onun
ben ilk gittiğimde doktorumu o yüzden seviyorum dedi ki . bak heyecan sakın yapmayın bu hastalık değil bir süreç güzel bir süreç bunu ilk dünya kurulduğundn beri milyarlarca kadın yaşadı yaşıyor hamileleik bir süreçtir dedi keyifle geçirin dedi :)
seninde gönlün rahat olsun
canım yarın 12. haftaya gircem inşallah:) eğilince zaten orada birşey olduğunu vücut hissettiriyor.Seninki kaç haftalik bende şimdiden ani hareketler yaptimmi ağrı giriyor bide eğilince inşallah gonlunuzdeki olur öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah herkes için
Bizim kızlar ya hamile kaldı ya psikolojim bozuluyo dedi gitti kendimi kalabalik içinde yalnız hissettim ama bu topiği şimdiden çok sevdim ii ki geldim:)İnşallah bu ay olur da dra gerek kalmaz canım bizim topik çok kalabalık değil kızlar da hepsi candir sağolsunlar diğer topik çok kalabalık kadro sürekli değişiyor ben de bakmıyorum artık oraya
ayyy benim aile hakiminde gıcıktı değiştirdim başka yerde başka bi doktora gitmiştim. evet bazıları çok gıcık olabiliyor.Ne güzel demiş canm ama bu kadın dogumcum değil aile hekimi sağlık ocagindaki doktora gitmeden önce burdan öğrendim hamile olduğumu yani sadece kan tahlilletimi yapıyor okadar ama böyle densiz densiz konuşunca moralimi fena halde bozdu pazartesi doktorum a gidiyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Canım sen onlara hiiiiiiiç bakma.. Biz herşeyi dert edinmeye alışmışız malesef.. Pazartesi gidip keseyi göreceksin,sonra acaba kalp atışı olacakmı derdi olacak.. Onu duyacaksın başka dert olacaK. Bütün bunları boşver bebişine odaklan.. Değerin gayet güzel artıyor demekki herşey yolunda. Benîm ilk gittiğim doktor kalp atışı duymadan gebelikten bahsedemeyiz deyince oturdum ağladım ve eşim bidaha ona gitmiyoruz dedi doktor değiştirdik :) herkeste oluyor bu endîşeler.. Doktorlar çok düz,senin psikolojini düşünmüyorlar malesef.. Keyfine bak bebişini sıkma :))Kızlar azonce sağlık ocağından geldim moralim bozuldu biraz gene düşüncelere daldım doktor yuzunden doktora gitmeden test yapmadı önce bi git kesinlessin bazen kesenin içi boş oluyor boşuna yapmayalım testleri dedi ne testi dedim değerlerine bakcam ne eksik diye ben folik asit kullanıyorum 20 gündür dedim çok gecikmissin onu hamile kalmayi dusundugunden itibaren kullanman lazım istemiyormusunuz dedi Hayır istiyoruz ama bilmiyordum adetten sonra öğrenince hemen aldık başladım dedim neyse bakarız dedi ama kafam çok takıldıhcg sonucumu istedim 1000 değil 1711 pazartesi olan sonuç ama bu sonuç bile kwyiflendirmedi beni
(((((((
canım yarın 12. haftaya gircem inşallah:) eğilince zaten orada birşey olduğunu vücut hissettiriyor.
amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olur
İnşallah canım. Daha dün yumurtladım. Bakalım tutacak mı. Belki sizler bana uğur getirirsiniz. Bu ay tam bir sene doluyorBuraya gelen hamiş olmadan gitmiyor :) darısı sana ve tüm isteyenlere olsun![]()
Ayy masallah 3 aylık olmuş resmen nasıl birsey bayagi hissediyosundur nezaman belli olcak cinsiyeti:)
Oo süper:) bugünü yarınıda değerlendir. Ben yumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama sonrası 3 günü üst üste değerlendirdim,bide baktım olmuş :)) seninde bu ay olur înşallaaahİnşallah canım. Daha dün yumurtladım. Bakalım tutacak mı. Belki sizler bana uğur getirirsiniz. Bu ay tam bir sene doluyor
inşallah tutmuştur tutar canım hayırlı habrler verirsin:)İnşallah canım. Daha dün yumurtladım. Bakalım tutacak mı. Belki sizler bana uğur getirirsiniz. Bu ay tam bir sene doluyor
Canım sen onlara hiiiiiiiç bakma.. Biz herşeyi dert edinmeye alışmışız malesef.. Pazartesi gidip keseyi göreceksin,sonra acaba kalp atışı olacakmı derdi olacak.. Onu duyacaksın başka dert olacaK. Bütün bunları boşver bebişine odaklan.. Değerin gayet güzel artıyor demekki herşey yolunda. Benîm ilk gittiğim doktor kalp atışı duymadan gebelikten bahsedemeyiz deyince oturdum ağladım ve eşim bidaha ona gitmiyoruz dedi doktor değiştirdik :) herkeste oluyor bu endîşeler.. Doktorlar çok düz,senin psikolojini düşünmüyorlar malesef.. Keyfine bak bebişini sıkma :))
Oo süper:) bugünü yarınıda değerlendir. Ben yumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama sonrası 3 günü üst üste değerlendirdim,bide baktım olmuş :)) seninde bu ay olur înşallaaah![]()
Hı bide gider gitmez keseyi değil gittinmi kalp atışını duydundunmu dedi yok doktorum pazartesi gel dedi ozaman gitcem dedim ondan sonra onları dedi işte demekki gene gidince ona kesede yetmicek bu sefer kalp atışı hani der zaten kese değil bebegide gorunmesi lazım öyle istiyor amaan sinirlerimi bozdu ya neyse ben pazartesiyi iple çekiyorum kendi doktorum ne dicek acaba o önemli benim için takmamaya caliscam
Ben yumurtlamadan öncesini değerlendiremedim.hslbuki eşim istiyodu sma yapmayasum tuttu sonra da ertesi gün yunurtlayınca pişman oldum.dünü değerlendirdik yeter mi acaba yoksa bugünü de mi değerlendirsek?Oo süper:) bugünü yarınıda değerlendir. Ben yumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama sonrası 3 günü üst üste değerlendirdim,bide baktım olmuş :)) seninde bu ay olur înşallaaah![]()
bayağı derken işte oturup kalkarken eğilince orası dolu dolu birşey var dersin zaaten bebek olmadığını bilsen :)
içten hissediyorsun . ayy işte hafaya salı 12. hafta kontrolu ve 2 li testleri var bide diğer gelişine bayağı değişmiş olucak bebek görüceksin artık demişti doktorum inşallah nasip olur:)
cinsiyet 16. haftada mı ne belli oluyor sanırım bilmiyorum doktoruma sormadım oda birşey demedi:)
en son 9. haftada görmüştüm bebeğimi:)
inşallah canım :)Maşallah ya çok güzel ayy inşallah bizde görürüz o zamanları daha cook küçük benimkide kurbağa yavrusu gibiymiş sanırım nette aşağı yukarı öyle yazıyor :))) yerim ama ben onu yaaa bir an önce görmek istiyoruum
sen niye sağlık ocağına gittin ki tatlım?