- Emoji Skoru
- 3.674
- Puanlar
- 448
ya vajinal değilse yukardan görünse güzel olur eşimle haftaya yada bu hafta ne zaman olursa doktorumuzu belirleyip randevu alıp gdelim dedik inşallah.
havalar yaz gibi evet yaaa günlük güneşlik maşallah kız üşütme yinede güneşi görünce kolsuz ne kız ayyhhh
güzel kızlar size birşey sorucam ama utanıyrum
Ben varım. Bu ay yaptım ama kaynımın nişan koşturmasından 3-4 kere aksattım.
1-2gündür de kuru incir yiyorum.
Bendede olur o gerginlik,herşey düzenli olsun temiz olsun bol çeşit yemek olsun içim içimi yer misafir gelene kadar.. Strese girdiğimizle kalıyoruz,elbetteki çok güzel ağırlayacaksın:)aynen öyle yarın misafirim de gelecek gerçi misafir gelmeden önce sizin de çok gerildiğiniz oluyo mu aman iyi ağırlayabilir miyim stresi filan ben resmen misafir gelmeden önce depresyona giriyorum. samimi arkadaşlarımda olmuyor ama daha yabancı biri gelirse eyvah bana.
ayyyysevişmek yasak mı diye mi sorcan
ya şimdi ben bir kaç sene önce vajinal temizliği jiletten ağdaya geçmek istedim sonra bir kuzenim akıllı dediki tüyleri makasla kısalt:)) bende akıllı yaparken tam iki hani birleşim yeri varya orayı kısaltırken makasla kestim neyse dedim geçer ama kan toplandı ve yıllardır kan toplanmış şekilde ben gibi duruyor oracıkta küçük ama sinir oluyorum
kadın doğumcu iğneyle patlatıp çekermi acaba kanı yoksa gerek yok dursun mu dersiniz. vajınal ultrasonda yaptırmak istemiyorum ya bide bunun için orayı açmasam diyroumsizce?? küçük kan toplanmış birşey ben gibi görünüyor:)
aynen öyle yarın misafirim de gelecek gerçi misafir gelmeden önce sizin de çok gerildiğiniz oluyo mu aman iyi ağırlayabilir miyim stresi filan ben resmen misafir gelmeden önce depresyona giriyorum. samimi arkadaşlarımda olmuyor ama daha yabancı biri gelirse eyvah bana.
Ben bayılırım hamurişine,ama yemiyorum :) haftasonları salıyorum kendimi sadece :) canının istediğini ye,hamilelikte kasmak olmaz :) kızın olur inşallaaah :))yok yok hamileliği öğrendiğimden beri eşimle karar verdik zaten fazla yemezdik ama kek pasta börek değil sadece kuru yemişler yiyoruz onlar şeker isteğini gideriyor fazlasıyla zaten canım ekşi istiyor hep tatlıdan nefret edyorum:))
Bendede olur o gerginlik,herşey düzenli olsun temiz olsun bol çeşit yemek olsun içim içimi yer misafir gelene kadar.. Strese girdiğimizle kalıyoruz,elbetteki çok güzel ağırlayacaksın:)
kız derisini, kaptırdımanammakas mı dumur oldum hadi kestin de o şey nasıl oldu bilemedim şimdi doktora sor mutlaka bide tetanoz aşın var mıydı?
Hemde nasıl yaaa Eşim bile bıktı artıkBi Geriliyorum bi sinirlilik hali sanki işler yetişmeyecek gibi .
benim canım ekşi istiyor ya hani öyle birşey varmış ye tatlıyı çıkar hakkıyıBen bayılırım hamurişine,ama yemiyorum :) haftasonları salıyorum kendimi sadece :) canının istediğini ye,hamilelikte kasmak olmaz :) kızın olur inşallaaah :))
kız derisini, kaptırdımhani kesince kan toplanır ya öyle oldu kuzene uydum işte ama yıllardır var yanı küçücük birşey yok kız yıllar oldu vardı birşey yok o konuda ama sinir bozuyor görünce o kadar minikkki iyice bakınca görünüyor
o zaman boşver canım ne olacak
Canım bi tatlı yapsan yeter. Kahveyle beraber ikram edersin.. Fazlasına gerek yok çünkü akşam saati.. Sütlü bi tatlı yap,ohhmiss :)geçmiş olsuna geliyorlar ve iş çıkışı gelecekler sence ne hazırlayayım ? tek bir tatlı yapsam yeterli olur mu diye düşünüyorum sonuçta ben de işten çıkıp gidicem eve. bilmiyorum çok kararsız kaldım gün havasında olsun da istemiyorum sonuçta hasta ziyaretine gelecekler, ve yarım saat bi saat oturup gideceğiz dediler.
neyse belki sorarım doktora uff kesin aç bakayım diyecek ahahhaeşimde kıskanır artık
Canım bi tatlı yapsan yeter. Kahveyle beraber ikram edersin.. Fazlasına gerek yok çünkü akşam saati.. Sütlü bi tatlı yap,ohhmiss :)
Ayy sana sormayada utanıyorum artıkBende dün başladımda çörekotunu ezemedim ya öyle karıştırıp yedim ezilmişini aktardan almıştım ama bayatlamış heralde pek hoşuma gitmedi sen nasıl yapıyorsun ölçü olarak . Kuru incir bende yiyorum inşallah faydasını görürüz
ya erkekler daha iyi oluyor dediler nedense burdada yaaamann sağlık için kıskanmayıversinburda kadın kadın doğumcu yok ilde 6 doktor var 6sı da erkek
browni ya da sütlü irmik tatlısı yapayım ben o halde
canım ben aktardan taze çektirdim. Tarçın ve çörekptunu eşit miktarda koydum bir kaba. Üstüne macun kıvamına gelecek kadar bal döktüm. Sabah akşam aç karna yedim. Sen de çörekotunu dişlerinle iyice ezerek ye madem çektiremedin.
İnşallah mükafatını alırız, vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?