2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

36 yaşındayım 8.ayin ortasında 37 e gireceğim ben 36 da hamile kalmak istiyorum sizcede gecmi kaldim:KK61:

Benim kuzenim 34unde ilk bebeğini doğurdu yaşın çok geç değil ama acele edecek kadar da var inşallah hemen hamile kalırsın canım bir de dra da git tabi yaştan dolayı süreci hızlandırmak için ilaç falan verebilir

Benim 3 kızım var 18.17.13 yaşlarında onlarda anneligi tam anlamıyla yaşamadim kizlarimda cok istiyor bilemiyorum yaa..

Seni tedirgin etmek istemem ama araştırıp iyi bir doktora gitmelisin. Sanki gittiğin doktor pek ilgilenmemiş gibi.
Canlar doktordan ben de memnun değilim iyi doktora gitmek istiyorum dediginiz gibi. Yumurtam var mı yokmu ona bile bakmadı ben merak ediyorum yoksa neden folik asite başladık hemen başından satmaya mi çalışıyo anlamadim

Benim 3 kızım var 18.17.13 yaşlarında onlarda anneligi tam anlamıyla yaşamadim kizlarimda cok istiyor bilemiyorum yaa..

Tamam şimdi hatırladım yazmıştın daha önce unutmuşum da ilk sandım drla görüş tabi kızları buyutmussun istiyorsan neden olmasın canım ama tabi iyi düşünmek lazım tam rahata ermişsin şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak zor gelmez mi ben cesaret edemezdim okadar aradan sonra gibi geliyor

Canlar doktordan ben de memnun değilim iyi doktora gitmek istiyorum dediginiz gibi. Yumurtam var mı yokmu ona bile bakmadı ben merak ediyorum yoksa neden folik asite başladık hemen başından satmaya mi çalışıyo anlamadim

Kesinlikle iyi bir dra git inşallah öyle çıkmaz ama belki de yumurtlamiyor olabilirsin kuru kuru folik asit içmenin tek başına hiç bir yararı olmaz sana

Canım sen öncelikle iyi bir doktor araştır ve ona git.. Mutlaka bir sebebi ve çözümü vardır bu durumun. Folic asit kullanmanın bi sakıncası yok en az 3 ay önce başlayın diyor zaten doktorlar. İnşallah en kısa zamanda bu sorun çözülür ve bebişine kavuşursun

Yaa öylemi,ben delirdim galiba hersey sil baştan olcak evet aynen diyorum rahatladın şimdi niye duramiyorsun

günaydın güzel kızlar :KK45:bu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee:KK70: sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .

günaydın güzel kızlar :KK45:bu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee:KK70: sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .
Günaydın canımm.. Hiçbişey düşünme artık yaa,keyfine baaak.. Mis gibi sağlıklı gebelik işte:) tadını çıkar.. Vee dikkat et kendinee:anneadayı:

Günaydın canımm.. Hiçbişey düşünme artık yaa,keyfine baaak.. Mis gibi sağlıklı gebelik işte:) tadını çıkar.. Vee dikkat et kendinee:anneadayı:
teşekkür ederim bebeğimmm:))) inallah sendende haber bekliyorum:D
doktor araştırıyorum artık 1035 olduğuna göre 1500 den sonra kese görünür dediler ya inşallah bugün olmuştur bile:)) 2000 den sonrada kalp atışı olurmuş e onada az kaldı bir iki güne inşallah:)) o yüzden özel hastanelerden randevu hemen olmuyor yoğun oluyor bakalım istediğim yerde doktoru boş bulurum umarım:D
sen nasılsın yavyuummm:)

teşekkür ederim bebeğimmm:))) inallah sendende haber bekliyorum:KK70:
doktor araştırıyorum artık 1035 olduğuna göre 1500 den sonra kese görünür dediler ya inşallah bugün olmuştur bile:)) 2000 den sonrada kalp atışı olurmuş e onada az kaldı bir iki güne inşallah:)) o yüzden özel hastanelerden randevu hemen olmuyor yoğun oluyor bakalım istediğim yerde doktoru boş bulurum umarım:KK70:
sen nasılsın yavyuummm:)
Hepsi sırayla olur inşallah :) bi git bakalım doktora minnak napıyormuş görelim :)) bugun biraz geç gidicem işe,evdeyim kahvaltıyı bekliyorum :) 9 gün kaldı bakalım ne haber gelecek bnden :)

Günaydınlar.

Ohhh maşallah:nazar:Artık gerginliğini attın üzerinden umarım. Çok kafaya takmıştın sağlıklı mı gebelik diye, ikna oldun mu:-):-):-)

Hepsi sırayla olur inşallah :) bi git bakalım doktora minnak napıyormuş görelim :)) bugun biraz geç gidicem işe,evdeyim kahvaltıyı bekliyorum :) 9 gün kaldı bakalım ne haber gelecek bnden :)
evet heyecanla bekliyorum canım sendne ümitliyim:)) nasıl kahvaltıyı beklıyorsun hazırlayanın mı var wawwwww:D bende kendime yumurta haşladım iyi bakalım dimi kendimize sende iyi bak belkim bebişim acıkmıştır senin haberin yok belki vardır bebiş iyi bak kendine:)

Günaydınlar.

Ohhh maşallah:nazar:Artık gerginliğini attın üzerinden umarım. Çok kafaya takmıştın sağlıklı mı gebelik diye, ikna oldun mu:-):-):-)
günaydın bebeğimmmm:)))
ay biraz daha tabi iyiyim yani değerim 6 günde 11 katına çıkmış nerdeyse :)) inşallah iyidir bebeğim:)
siz napıyorsunuz bakim erkenden geldim sayfamızın kapısını açtım gelin hoşgeldiniz bebeklerim:D

evet heyecanla bekliyorum canım sendne ümitliyim:)) nasıl kahvaltıyı beklıyorsun hazırlayanın mı var wawwwww:KK70: bende kendime yumurta haşladım iyi bakalım dimi kendimize sende iyi bak belkim bebişim acıkmıştır senin haberin yok belki vardır bebiş iyi bak kendine:)
Gerçekten çoook heyecanlı olmalııı :)) haftaiçi sabah gelip akşam giden kadın var canım. O hazırlıyor işte.. Başka türlü yetişmez işler,iyi ki var :) bu ay ümitlenmiyorum güyaaa,geçen ay her belirtiyi bulmuştum kendimde:KK70:

Gerçekten çoook heyecanlı olmalııı :)) haftaiçi sabah gelip akşam giden kadın var canım. O hazırlıyor işte.. Başka türlü yetişmez işler,iyi ki var :) bu ay ümitlenmiyorum güyaaa,geçen ay her belirtiyi bulmuştum kendimde:KK70:
ohh maşallah :)) bende işe ara verdim ya kendim yapıyorum tekrar çalışmaya başlıyacam sanırım sıkıldım evde :)) ağustosta başlarım herhalde bende. bide ev kendimizin ama daha büyük bir ev aldık oyle olursa bende yardımcı alıcam yaaa çoktandır aklımda eşimde istiyor ama bi işe geri döneyimde:D
birşey diyimmi yumurtlamadan sonra olan zamanda sol kasık ağrım bitmemişti ara ara hafif oluyordu göğüslerim adet zamanına geldiğimde ucu yanmaya başladı sanırım . yani başka birşey yok :D belirti pekte olmuyor demek ki:) yada herkeste ayrı. göğüs ucunda birşeyler çıkar dedilerdi çıkmadı koyulaşmadı:)) ha birde sol belim ağrıyordu hep:))

Back