• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

amann sağlık için kıskanmayıversin :KK70: burda kadın kadın doğumcu yok ilde 6 doktor var 6sı da erkek

browni ya da sütlü irmik tatlısı yapayım ben o halde :KK55::KK55:
Benimde aklımdan çikolata soslu yada meyve jöleli tavuk göğsü geçmişti :) hangisi kolayına geliyorsa canımm

günaydın güzel kızlar :KK45:bu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee:KK70: sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .

MAŞALLAH MAŞALLAH KUZUYA ANNESİ SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI

Günaydın kızlarr hava misss:KK68: Bişey sorcam bal tarçın çörekotu karışımını duyan bilen varmııı .

GÜNAYDIN ARKADAŞIM BEN DUYDUM YUMURTALARA ETKİSİ ÇOK İYİYMİŞ AMA HİÇ YAPMADIM

ya şimdi ben bir kaç sene önce vajinal temizliği jiletten ağdaya geçmek istedim sonra bir kuzenim akıllı dediki tüyleri makasla kısalt:)) bende akıllı yaparken tam iki hani birleşim yeri varya orayı kısaltırken makasla kestim neyse dedim geçer ama kan toplandı ve yıllardır kan toplanmış şekilde ben gibi duruyor oracıkta küçük ama sinir oluyorum:KK70:
kadın doğumcu iğneyle patlatıp çekermi acaba kanı yoksa gerek yok dursun mu dersiniz. vajınal ultrasonda yaptırmak istemiyorum ya bide bunun için orayı açmasam diyroum:KK70: sizce?? küçük kan toplanmış birşey ben gibi görünüyor:)

HİÇ UĞRAŞMA ORAYLA KALSIN ÖYLE CANIM. BEN OLSAM VAJİNAL ULTRASON İSTEMEM
OĞLUMDA HİÇ BAKMADI DR

Neyse eşime diyimde bugün taze çektirilmiş bulursa alsın yoksa öyle yapayım madem . İnşallah canım ya ben bide kolemen kullancam bu ay inş Rabbim hayırlısıyla nasip eder
Senin kaçıncı denemen?

HİÇ UĞRAŞMA ORAYLA KALSIN ÖYLE CANIM. BEN OLSAM VAJİNAL ULTRASON İSTEMEM
OĞLUMDA HİÇ BAKMADI DR
ay ne biliyim yaa birşey olmaz dimi kan toplandı duruyor kesin dersem bakayım diyecek en iyisi doğum zamanı gelince söyleyim hı????

O DEĞİŞİYOR VALLAHİ BEN EKŞİ YEDİM OĞLANI DOĞURDUM
:DD hehehehe ya evet tabikide ama ben zaten kız oğlan derdinde değilim sağlıklı akıllı sıhatli bereketli imanlı bebeğim olsun yeter. bide zaten ilk bebeğim olacak inşaAllah:) fark etmez. ama şuna sevindim tatlı kilo yapar istemesin canım tatlı ki kilo almayım fazla:)

:KK70:D hehehehe ya evet tabikide ama ben zaten kız oğlan derdinde değilim sağlıklı akıllı sıhatli bereketli imanlı bebeğim olsun yeter. bide zaten ilk bebeğim olacak inşaAllah:) fark etmez. ama şuna sevindim tatlı kilo yapar istemesin canım tatlı ki kilo almayım fazla:)

BEN 27 KG ALMIŞTIM MERAK ETME VERİLİYOR YETERKİ SEN VE BEBİŞ SAĞLIKLI OLSUN

Back