- 10 Mart 2015
- 89
- 44
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cankizlar Yarin sizce test yapayim mi ...karin ve kasikaağrısı devam ediyor çok agir bir yük kaldırmış gibi belim agriyor basım agriyor tansiyonun düsm8s gibi kafam bozlukta ,...ne diyonuz sizce yapayım gebelik testini evde ..........
selam kızlar, yatarak geçirdim günü kasıklarım ağrıyor![]()
Bat ne zamandı?
33.günmdeyim dort ay önce 34.günde hasta olmustum son zamanlarda 28 veya 29. Günlerde hasta oluyordum o yüzden emin olamiyorum
Cnm geçmiş olsun. Dikkat et minikle kendine. Bol bol dinlen. Kendini sıcak tut.
Gecmis olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin. Gebeligini ne zmn ogrenmistin kasik agrin ne zmn basladi beninde karin ve kasik agrim varselam kızlar, yatarak geçirdim günü kasıklarım ağrıyor![]()
Adet olmam gereken günde başladıGecmis olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin. Gebeligini ne zmn ogrenmistin kasik agrin ne zmn basladi beninde karin ve kasik agrim var
Günaydin Rabbim güç kuvvet versin bende aylarca eşinin o yorguuguyla uğraştım on g7nde anca yapabiloyirduk bazen hep kafası ve bedeni yorgun su en son dedim terapiye git oda kendini düzeltti biraz çok zor erkeğin hazıroolmaması Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]Günaydın Orkidee0238, post: 40573960, member: 622630"]Herkese günaydın... Eşi geldi ilk denmeyi dün yaptık.. Bebek yapmak istiyoruz ama ikimizde o kadar yorgunuz ki... Çalışınca çok Zor.. Eşimin de enerjisi yok..bakalım bu akşamda bi deneme yapsak iyi olur... Çünki adetin 14 günü bugün ve muhtemelen yumurtlama var çünki kasık ağrım var bide yumurta akı gibi akımtı
Canım yat dinlen bol bol,hamileyken regl günlerinde o ağrıları yaşayan çok insan biliyorum. Ayaklarını belini sıcak tut yat bol bolselam kızlar, yatarak geçirdim günü kasıklarım ağrıyor![]()
Kanamam oldu biraz doktora gittim bebek normal dedi yarın gidip rapor isticem ne çektim yaCanım yat dinlen bol bol,hamileyken regl günlerinde o ağrıları yaşayan çok insan biliyorum. Ayaklarını belini sıcak tut yat bol bol
Canım çok dikkat etmem gerek bu aylarda. Gerekirse hic kalkmadan dinlen.Kanamam oldu biraz doktora gittim bebek normal dedi yarın gidip rapor isticem ne çektim ya![]()
Kanamam oldu biraz doktora gittim bebek normal dedi yarın gidip rapor isticem ne çektim ya![]()
Canım çok dikkat etmem gerek bu aylarda. Gerekirse hic kalkmadan dinlen.
Bende çift çizgiyi gördüm kizlar. Darısı tüm isteyenlerin başına insallah
Canım çok dikkat etmem gerek bu aylarda. Gerekirse hic kalkmadan dinlen.
Bende çift çizgiyi gördüm kizlar. Darısı tüm isteyenlerin başına insallah
Canım hafta sonu anneme gidiyorum o yüzden yapmayacağım malesef pazartesi inşallah güzel haberler veririm hala adet olmadım inşallah ta olmam 4 gün geçti
Bildiğin adet oluyor gibiyim kasık ağrım da varEn güzelini yaparsın canım şu riskli dönemde evinde yat dinlen bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle zaten ama sen boşuna strese girmemiş olursun moralini hiç bozma çok yakın bir arkadaşim 4 ay yaşadı o kanamaları şimdi 3 yaşına geldi çocuk
Bildiğin adet oluyor gibiyim kasık ağrım da var![]()
Canım bugün de açık kahve pembe gibi akıntı var acaba hamile değil miyim adet mi olcam bilemedim