2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Cankizlar Yarin sizce test yapayim mi ...karin ve kasikaağrısı devam ediyor çok agir bir yük kaldırmış gibi belim agriyor basım agriyor tansiyonun düsm8s gibi kafam bozlukta ,...ne diyonuz sizce yapayım gebelik testini evde ..........

Cankizlar Yarin sizce test yapayim mi ...karin ve kasikaağrısı devam ediyor çok agir bir yük kaldırmış gibi belim agriyor basım agriyor tansiyonun düsm8s gibi kafam bozlukta ,...ne diyonuz sizce yapayım gebelik testini evde ..........

Bat ne zamandı?

selam kızlar, yatarak geçirdim günü kasıklarım ağrıyor :KK43:

Cnm geçmiş olsun. Dikkat et minikle kendine. Bol bol dinlen. Kendini sıcak tut.

Herkese günaydın... Eşi geldi ilk denmeyi dün yaptık.. Bebek yapmak istiyoruz ama ikimizde o kadar yorgunuz ki... Çalışınca çok Zor.. Eşimin de enerjisi yok..bakalım bu akşamda bi deneme yapsak iyi olur... Çünki adetin 14 günü bugün ve muhtemelen yumurtlama var çünki kasık ağrım var bide yumurta akı gibi akımtı

Günaydın Orkidee0238, post: 40573960, member: 622630"]Herkese günaydın... Eşi geldi ilk denmeyi dün yaptık.. Bebek yapmak istiyoruz ama ikimizde o kadar yorgunuz ki... Çalışınca çok Zor.. Eşimin de enerjisi yok..bakalım bu akşamda bi deneme yapsak iyi olur... Çünki adetin 14 günü bugün ve muhtemelen yumurtlama var çünki kasık ağrım var bide yumurta akı gibi akımtı[/QUOTE]
Günaydin Rabbim güç kuvvet versin bende aylarca eşinin o yorguuguyla uğraştım on g7nde anca yapabiloyirduk bazen hep kafası ve bedeni yorgun su en son dedim terapiye git oda kendini düzeltti biraz çok zor erkeğin hazıroolmaması Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Günaydın Orkidee0238, post: 40573960, member: 622630"]Herkese günaydın... Eşi geldi ilk denmeyi dün yaptık.. Bebek yapmak istiyoruz ama ikimizde o kadar yorgunuz ki... Çalışınca çok Zor.. Eşimin de enerjisi yok..bakalım bu akşamda bi deneme yapsak iyi olur... Çünki adetin 14 günü bugün ve muhtemelen yumurtlama var çünki kasık ağrım var bide yumurta akı gibi akımtı
Günaydin Rabbim güç kuvvet versin bende aylarca eşinin o yorguuguyla uğraştım on g7nde anca yapabiloyirduk bazen hep kafası ve bedeni yorgun su en son dedim terapiye git oda kendini düzeltti biraz çok zor erkeğin hazıroolmaması Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Ayyy evet yaa gerçekten ben herdaim hazırım o nazlanıyo.. Ertesi gün çok yorgun oluyor.. Hele bide işi çoksa ertesi güne adamda tık yok asla harekete geçmiyo... Ben de ona sen kadın be erkek gibiyim diyorum... Bakalım artık nasip

Kanamam oldu biraz doktora gittim bebek normal dedi yarın gidip rapor isticem ne çektim ya :KK43:

En güzelini yaparsın canım şu riskli dönemde evinde yat dinlen bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle zaten ama sen boşuna strese girmemiş olursun moralini hiç bozma çok yakın bir arkadaşim 4 ay yaşadı o kanamaları şimdi 3 yaşına geldi çocuk

En güzelini yaparsın canım şu riskli dönemde evinde yat dinlen bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle zaten ama sen boşuna strese girmemiş olursun moralini hiç bozma çok yakın bir arkadaşim 4 ay yaşadı o kanamaları şimdi 3 yaşına geldi çocuk
Bildiğin adet oluyor gibiyim kasık ağrım da var :(

Bildiğin adet oluyor gibiyim kasık ağrım da var :KK43:

Progestan kullanmıyor musun canım yat bacaklarını hafif yukarı kaldır dinlen bir de aslında cenin pozisyonunda yat demiş birine doktor kanama miktarı nasıl ki

Canım bugün de açık kahve pembe gibi akıntı var acaba hamile değil miyim adet mi olcam bilemedim

Yarın doktora git canım bence inşallah adet olmuyorsundur test yapmadın di mi tekrar aslında yapsan çok iyi olurdu

Back