- 14 Mart 2013
- 7.539
- 3.713
- 448
sağol canım benim darısı başınaHiç bi sıkıntı olmaz inşallah canım kalbini ferah tut![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim darısı başınaHiç bi sıkıntı olmaz inşallah canım kalbini ferah tut![]()
kim bilir belki de :) :)ayyy inşallah hatta şimdi tutmuşmudur içimde yol alıyormudur diye düşünüyorum sevinçle :)
:) teşekkür ederim beni düşünüp sorduğun için canım ben de biraz araştırdım implantasyon kanaması diyorlarmış hatta bazen yerleştiği zaman oluyormuş bende hiç olmadı sanırım o kanama bu. ben de normal diye düşündüm ama gel kanaman olursa dedi ondan biraz tırstım açıkçasıKocaman olcak o annesiiiiii :)) az önce yemekte doktor bi arkadaşımlaydım mesajını görünce ona dedim kii " bi arkadaşım hamile daha yeni,bugun doktora gitmiş kanama olan bölge var kanaman olursa gel demiş bu nedemek diye " bebişin yerleştiği yerde kanama olabilirmiş hatta çok az kanama görebilirmişsin. Normal bişeymiş :))
Âmin canım teşekkür ederim :)sağol canım benim darısı başına
Âmin canım teşekkür ederim :)
Kızlar yeni ovulasyon testim
26. günüm canım. dün den önceki gün kıpkırmızı. dün kırmızıydı 24 saat sonra. bugünde kırmızı ama daha acık gibi geldi banakaçıncı günün bu canım senin ?
26. günüm canım. dün den önceki gün kıpkırmızı. dün kırmızıydı 24 saat sonra. bugünde kırmızı ama daha acık gibi geldi bana
bilmiyorum ki bebeğim yaaa önceki gün acayip kırmızıydı dünde kırmızıydı bugünde öyle gibi ama c ye göre daha acık gibi ama kırmızıda nasıl olcak yarınmı solacak:)belki de dün yumurtladın o zaman hamile kalırsan yumurtladığın günü bilmek çok işine yarar bebeğin gelişimini güzel takip edersin
Kızlar yeni ovulasyon testim
bende de 4 gün pozitif vermişti 3. pozitif günde yumurtlamışım herkeste farklı olabilir amabilmiyorum ki bebeğim yaaa önceki gün acayip kırmızıydı dünde kırmızıydı bugünde öyle gibi ama c ye göre daha acık gibi ama kırmızıda nasıl olcak yarınmı solacak:)
hımmm benimdemi öyle yaaa nasıl anlayacam yarın silikleşirsemi yumurtam çatlayıp yol alıcakbende de 4 gün pozitif vermişti 3. pozitif günde yumurtlamışım herkeste farklı olabilir ama
banada öyle geldi ama bugünde renk var ama dün daha koyuydu evet canım. 3 gündür yapıyorum çift çıktığından beri ve öncesindededün daha koyu idi
bence dün yumurtladın sen arkadaşım hayırlı olsun değerlendirdin istersen bu günüde değerlendir
hımmm benimdemi öyle yaaa nasıl anlayacam yarın silikleşirsemi yumurtam çatlayıp yol alıcak
ayyy inşallah kalırım :) idrar kabı bugün bayağı bulanıktı . her gün öyle bulanık olmuyorduhamile kalırsan anlamana gerek kalmayacak, kalmazsan da adet olduğun günden 14 gün geriye geleceksin o gün yumurtladığını anlayacaksın![]()
sağol canım benim aynen darısı sizlerekeseyi gördük canım çok minik dedi 4 haftalıkmış ultrasona göre :)
Gözün aydın arkadaşımallah sağlıkla dokuz ay sonra kucağına almayıda nasip etsin.çok sevindim.darısı bizlerinde başına
![]()