Öğretmen misin? Eğitim fakültesi bitirdin mi? Eğitim psikolojisi bilir misin?
Napalım işsiz mi kalalım diyorlar da önceden aklınız neredeydi? Bizim bölüme yerleşebilmek için 400 üstü puan almak gerekiyor mesela, ama fen edebiyatta karşılığı 290-350 arası. O zaman kolayına geliyor tabi, sonradan da kaşını gözünü düşünmek kalıyor işte. Bir de öğretmenlik sadece bir meslek değil, şunu bir anlasa herkes. Ben yerleştiğimde de sanki hiçbir yere puanım yetmedi de zorunlu kaldım gözüyle bakıldı. Bile isteye gönülden yazdım halbuki.Bu formasyon mantığını hiçbir zaman anlayamayacağım. Dediğin gibi sanki eğitim fakültesi mezunları açığı kapatamiyor da bir de yandan ek yapılıyor. Fen edebiyat mezunlarının hakikaten kendi işleri ne? Madem devlet bu mezunlara iş sağlayamıyor kapatılsin gitsin. Kapatılmıyorsa da herkes kendi işini yapsın.
Ben sadece 4 üniversite yazmıştım, dördü de tek bölüm.. Şu olmazsa şu olsun demedim yani.. Şimdi bu meslek ayaklar altında..Napalım işsiz mi kalalım diyorlar da önceden aklınız neredeydi? Bizim bölüme yerleşebilmek için 400 üstü puan almak gerekiyor mesela, ama fen edebiyatta karşılığı 290-350 arası. O zaman kolayına geliyor tabi, sonradan da kaşını gözünü düşünmek kalıyor işte. Bir de öğretmenlik sadece bir meslek değil, şunu bir anlasa herkes. Ben yerleştiğimde de sanki hiçbir yere puanım yetmedi de zorunlu kaldım gözüyle bakıldı. Bile isteye gönülden yazdım halbuki.
Konu sahibi, bir formasyonla her şey toz pembe olmayacak, bil istedim. Kpss belası, kadroların azlığı kabusun daniskası.
Benim de tüm tercihlerim öğretmenlikti. Branş ne kardeş, buradan yazamazsan pmle yazabilirsinBen sadece 4 üniversite yazmıştım, dördü de tek bölüm.. Şu olmazsa şu olsun demedim yani.. Şimdi bu meslek ayaklar altında..
İngilizce canım, seninki?Benim de tüm tercihlerim öğretmenlikti. Branş ne kardeş, buradan yazamazsan pmle yazabilirsin
İroni gibi olacak Türkçeİngilizce canım, seninki?
Mezunum canım, 2 yıl sonra atandım şimdi 2 yıllık öğretmenim. Zorunlu hizmetimi yapıyorum.İroni gibi olacak TürkçeMezun musun yoksa okuyor musun?
Ben daha okuyorum, off off atanabilecek miyim, ne olacak bir fikrim yok vallahi...Mezunum canım, 2 yıl sonra atandım şimdi 2 yıllık öğretmenim. Zorunlu hizmetimi yapıyorum.
Çok sıkıntılı dönemler canım, inşallah hayırlısı ile atanırsın.Ben daha okuyorum, off off atanabilecek miyim, ne olacak bir fikrim yok vallahi...