2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Muhabbetiniz bol olsun kızlar meraba
Gecmisi okudum guzel haberler de var kotu haberler de
Allah hepimize hayirli isler nasip etsin..

Meraba gamzelim benim sevgilim de mali musavir olmayi dusunuyor
Bu arada bence ailen ikna olacak gibi biraz daha gayret

İsletme son sinifta canim muhasebecilik ve sonra da mali musavirlik dusunuyoruz

hımmmm

epeyce yolu var yani dahaaa

şu mali müşavir olmak için 3 sene staj dönemi var yaaa, çok gıcık o yaaa, 3 senenin sonunda sınava gir, hem de klasik okuyanın keyfine kalsın dersten geçip geçmemen

Evet ya mali musavir olmak cok mesakatliymis.. Ama 3 yillik staj donemindeyken de maas aliyormussun.. İsletme mezunu icin iyi olur diye dusunduk

Bakalim o kadar sinavi gecebilecek mi sevgilim

Musavir olamasa da muhasebeci olarak devam eder napalim

yok canım aynı memleketliyiz..

onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa

Kuzum buda dert mi ya.... Annemin benim kaynanamıda sayarsak toplam 4 dunuru var 4üde bambaşka kültürler. Misal biri tokatlı diğeri erzurumlu biri vanlı benim kaynanamda İzmirli ama arnavut gelini olucam yani ailenin dert ettiği şey bence sirf sana kiyamamak. Kiz evi naz evidir. Birde sana simdi hemen he demek istemezler kiz evi agir olur kusur bulur falan yani hiiiic dert etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evett, canım staj döneminde maaş alıyolar allahtaaan

gerçi bizimkisi zaten akrabasının iş yerinde çalışıyor, staj sadece adıydı yani işin

şu belgeyi alsa, ortak olacaklar ama işte kalan dersler ancak asker dönüşüne kaldı

sorma yaaa, bahane arıyolar resmeeeen

HM anladim canim biz malum biraz genc yasta evlenecegiz ya sevgilim evliyken o dersleri yapabilir mi ki?
Benim babamin muhasebecisi var onun yaninda staj yaparsin diyorum sevgilim gurur yapiyor kabul etmiyor
Ne dersin gurur yapilacak sey mi sence

İnsallah sevgilin hayirlisiyla mali musavir olur adasım

Kizlarr :) malumunuz kacak olarak yarimde kalıyorum :) dun gece oğlu bizimleydi :) sabah benimkide ise gidince aldin giydirdim taradim pakladim kaynanama gittim annesi babanesinden aliyor çocuğu. Oturdum bir güzel kahve içtik kaynanamla :) kayinpederim geldi boyle sohbet ettik falan pek bi mutlu oldum :) babamı uzun zaman önce kaybettim ben bunu biliyor kayinpederim beni pek seviyor sağolsun :) birde kozlar benim sevdicek anneme daha isteme v.s. olmadan anne diyor ya bende öyle içten gelen bir aşkla onun ailesine anne baba diyorum :) sizce ayip oluyor mudur? Ama onlarda beni kizim diye seviyorlar ne bileyim çok ictenler. Korkardim hep nasil derim ben v.s. diye ama hiiic yabancilik cekmiyorum aksine orada kendi evimde gibiyim.:what::what::what::what: simdi benim kafam karisti ki siz bi yardim edin bakem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen anlayışlı ve yardımcı olursan yapar canım neden yapamasın

benimki kapkalın bi kitap almıştı, her gün çalışıyordu işte ondan, sorular falan çözüyordu

8 ders sınavı oluyormuş stajı bitirmek için, benimki 3ünden geçti, 5i kaldı işte geride, onları da halledersek mali müşavir olacak yavrumm :)

Son düzenleme:

Hm anlayisli olurum ben yaa aman sansini dener iste
Muhasebeci olmak icin bir sinava girmesi gerekiyor mu?

Hm anlayisli olurum ben yaa aman sansini dener iste
Muhasebeci olmak icin bir sinava girmesi gerekiyor mu?

onu net bimiyorumm, ama gerekmiyordur heralde

ama mali müşavirlik stajını başlatabilmek için sınava giriliyor onu biliyorum

onu net bimiyorumm, ama gerekmiyordur heralde

ama mali müşavirlik stajını başlatabilmek için sınava giriliyor onu biliyorum

Evet canim.. O sinav da yilda 3 kere oluyormus sansini dener.
Sans donene kadar muhasebecilik yapabilir mi onu merak ediyorum
Malum para kazanmasi gerek sinavi kazanana kadar

içinden nasıl geliyorsa öle davranmak lazım bence yaaa

eğer onların samimiyetinin yapmacık olmadığına inanıyorsan, hiçbi sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…