Saol canim bnmm. Bizm dügun yapmk icin bi tane yer var sadece o yuzden simdiden tuttuk canimçoookk sevindimmm hayırlı olsun kuzum bizde nasipse nişandan sonra hemen tutacağız erken davranmışsınız yer varmıydı
erkek arkadaşım ortaokuldan beri köyde değil, ancak bayramlarda gidiyor, o yüzden bizim açımızdan hiçbi sorun yok...
mali müşavir olmak üzere, şimdilik muhasebeci, belgeyi alınca mali müşavir olmuş olacak
Meraba gamzelim benim sevgilim de mali musavir olmayi dusunuyor
Bu arada bence ailen ikna olacak gibi biraz daha gayret
merhabaaa adaşımm
seninki de mi muhasebeciii
İsletme son sinifta canim muhasebecilik ve sonra da mali musavirlik dusunuyoruz
hımmmm
epeyce yolu var yani dahaaa
şu mali müşavir olmak için 3 sene staj dönemi var yaaa, çok gıcık o yaaa, 3 senenin sonunda sınava gir, hem de klasikokuyanın keyfine kalsın dersten geçip geçmemen
yok canım aynı memleketliyiz..
onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa
Evet ya mali musavir olmak cok mesakatliymis.. Ama 3 yillik staj donemindeyken de maas aliyormussun.. İsletme mezunu icin iyi olur diye dusunduk
Bakalim o kadar sinavi gecebilecek mi sevgilim
Musavir olamasa da muhasebeci olarak devam eder napalim
Kuzum buda dert mi ya.... Annemin benim kaynanamıda sayarsak toplam 4 dunuru var 4üde bambaşka kültürler. Misal biri tokatlı diğeri erzurumlu biri vanlı benim kaynanamda İzmirli ama arnavut gelini olucam yani ailenin dert ettiği şey bence sirf sana kiyamamak. Kiz evi naz evidir. Birde sana simdi hemen he demek istemezler kiz evi agir olur kusur bulur falan yani hiiiic dert etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evett, canım staj döneminde maaş alıyolar allahtaaan
gerçi bizimkisi zaten akrabasının iş yerinde çalışıyor, staj sadece adıydı yani işin
şu belgeyi alsa, ortak olacaklar ama işte kalan dersler ancak asker dönüşüne kaldı
HM anladim canim biz malum biraz genc yasta evlenecegiz ya sevgilim evliyken o dersleri yapabilir mi ki?
Benim babamin muhasebecisi var onun yaninda staj yaparsin diyorum sevgilim gurur yapiyor kabul etmiyor
Ne dersin gurur yapilacak sey mi sence
İnsallah sevgilin hayirlisiyla mali musavir olur adasım
sen anlayışlı ve yardımcı olursan yapar canım neden yapamasın
benimki kapkalın bi kitap almıştı, her gün çalışıyordu işte ondan, sorular falan çözüyordu
8 ders sınavı oluyormuş stajı bitirmek için, benimki 3ünden geçti, 5i kaldı işte geride, onları da halledersek mali müşavir olacak yavrumm :)
Hm anlayisli olurum ben yaa aman sansini dener iste
Muhasebeci olmak icin bir sinava girmesi gerekiyor mu?
onu net bimiyorumm, ama gerekmiyordur heralde
ama mali müşavirlik stajını başlatabilmek için sınava giriliyor onu biliyorum
Kizlarr :) malumunuz kacak olarak yarimde kalıyorum :) dun gece oğlu bizimleydi :) sabah benimkide ise gidince aldin giydirdim taradim pakladim kaynanama gittim annesi babanesinden aliyor çocuğu. Oturdum bir güzel kahve içtik kaynanamla :) kayinpederim geldi boyle sohbet ettik falan pek bi mutlu oldum :) babamı uzun zaman önce kaybettim ben bunu biliyor kayinpederim beni pek seviyor sağolsun :) birde kozlar benim sevdicek anneme daha isteme v.s. olmadan anne diyor ya bende öyle içten gelen bir aşkla onun ailesine anne baba diyorum :) sizce ayip oluyor mudur? Ama onlarda beni kizim diye seviyorlar ne bileyim çok ictenler. Korkardim hep nasil derim ben v.s. diye ama hiiic yabancilik cekmiyorum aksine orada kendi evimde gibiyim.:what::what::what::what: simdi benim kafam karisti kisiz bi yardim edin bakem.
Aman maşallah maşallah :) hep birlikte gelelim miii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?