• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Evet canim.. O sinav da yilda 3 kere oluyormus sansini dener.
Sans donene kadar muhasebecilik yapabilir mi onu merak ediyorum
Malum para kazanmasi gerek sinavi kazanana kadar :-)

evet para kazanması gerek, çünkümm bu sınavlar fena batırıyor insanıı :52::52::52:

içinden nasıl geliyorsa öle davranmak lazım bence yaaa :16:

eğer onların samimiyetinin yapmacık olmadığına inanıyorsan, hiçbi sorun olmaz bence:51:

Yapmacık değiller canım benim yaa aksine öyle ictenler ki bana karsi kayinpederim rahatsiz koah hastadi adam beni karsiliyor yolcu ediyor hava makinesini kenara birakip benimle sohbet ediyor v.s. bana oldukça değer veriyorlar yani. :) adam güler yüzlü davraniyor bana ki normalde disariya asık suratlıymis yani. Kaynanamda öyle çok şükür sevimli sicak bi kadin. Benide pek seviyor. Simdi sevdicek calisiyor diye ciktim yanina geldim :) dukkandayiz anlatiyorum mesela baban boyle boyle yapti diyorum yok artik bu kadar sevmemisti kimseyi diyor. Ogluda beni seviyor görüyorlar bunu o yüzden de biraz içleri rahat ufaklik çok seviyor çok düşkün bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmacık değiller canım benim yaa aksine öyle ictenler ki bana karsi kayinpederim rahatsiz koah hastadi adam beni karsiliyor yolcu ediyor hava makinesini kenara birakip benimle sohbet ediyor v.s. bana oldukça değer veriyorlar yani. :) adam güler yüzlü davraniyor bana ki normalde disariya asık suratlıymis yani. Kaynanamda öyle çok şükür sevimli sicak bi kadin. Benide pek seviyor. Simdi sevdicek calisiyor diye ciktim yanina geldim :) dukkandayiz anlatiyorum mesela baban boyle boyle yapti diyorum yok artik bu kadar sevmemisti kimseyi diyor. Ogluda beni seviyor görüyorlar bunu o yüzden de biraz içleri rahat ufaklik çok seviyor çok düşkün bana.

ohhh ne güzeeel :16: rabbim bozmasın inşaaallaaaah :nazar::nazar::nazar:

günaydın nasılsın canım :44: seni çok merak ettik inşAllah kötü bişey olmamıştır:50:

hala bişey olmadı. şu gün konuşalım dedi bizimkiler.
aileme inanamıyorum. annemde bize beddua verip duruyomuş.
havasları karnında kalsın diye.:14::14:
ne bu cirkinlik. ne bu hırs anlıyamıyorum....

Ya nasıl bir annedir o ya ne diye beddua eder ya yavrusu var oraya gelin gidecek nasil böylesine kir olabiliyorlar anlamiyorum ben.

Hepinize gunaydin kizlar.

nişanlınla kayınpederin gelicekti o gün gelmediler mi canım?

sen onun öz kızısın canım nasıl bi bedduadır bu ,senin daha çok iyiliğini rahatlığını düşünmesi gerekiyor

Back