• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Gamzeli sen babanla konuştunmu?

konuştummm, hatta diğer topikte (2014 sözlenecekler topiği) anlattımmm :26:
kızlaaar, ben geldimmm :ssz: geçmişi okuycam birazdan, önce olanları anlatayımm ve değerlendirmelerinizi duyayımmm :31:

dün gece stresten başıma ve mideme çok fena ağrı girdiği için konuşamadım, sabah kahvaltıda konuşurum diyerek, yattım uyudum.

sabah kahvaltı bitiminde tam ben konuyu açacakken babam sordu, "napıyosunuz görüşüyo musunuz hala" diye. ben de "evet" dedim.

"bizim fikrimizi biliyosun" dedi. ben, "neden fikriniz değişmiyo ki, benim mutluluğumun hiç mi önemi yok sizin için" dedim.

"senin mutluluğun önemli, ama biz olmayacağını düşünüoruz, kültür farkı var" dedi. ben de" onunla aramızda hiçbir kültür farkı yok ki" dedim. "aileler arasında var" dedi. ben de "evet, aileler arasında farklılıklar olabilir ama bunlar iki tarafında ılımlı yaklaşımıyla aşılmayacak sorunlar değil ki" dedim.

sonraaa "hem onunla olduğumda mutsuz olacağımın garantisi var mı ki" dedim. "yok, tabi, yaşanmadan bilinmez" dedi.

sonraaaa, "yalnız düğün falan düşünme" dedi, ben de neden dedim. "millet gelecek, konuşacak, milletin laflarıyla uğraşamam ben" dedi, ben de "konuşursa konuşsun, en fazla 3 gün konuşur, 4. gün başka bi konu çıkar, bu unutulur dedim"

"hem millet ne diyecek diye beni hayallerimi yaşamaktan mahrum mu bırakacaksınız" dedim."hayırlısı..." dedi

ve konu kapandı...

eveeet, yorumları alayımm hemeeeeen :36:

Son düzenleme:
Kuzum kültür farkı nereden kaynaklı? Doğulumu erkek arkadaşın cnm nerden tanışmıştınız siz?

yok canım aynı memleketliyiz..

onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa :47:

yok canım aynı memleketliyiz..

onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa :47:

Oda çok saçma bir sebepmiş kuzum yaaa inşaAllah gönülleri yumuşar aileninnn

Ne iş yapıyo peki erkek arkadaşın kuzum?

erkek arkadaşım ortaokuldan beri köyde değil, ancak bayramlarda gidiyor, o yüzden bizim açımızdan hiçbi sorun yok...

mali müşavir olmak üzere, şimdilik muhasebeci, belgeyi alınca mali müşavir olmuş olacak

erkek arkadaşım ortaokuldan beri köyde değil, ancak bayramlarda gidiyor, o yüzden bizim açımızdan hiçbi sorun yok...

mali müşavir olmak üzere, şimdilik muhasebeci, belgeyi alınca mali müşavir olmuş olacak

Bence babanlar naz yapıyor kuzum sonuçtan hemen he demezler.Gerçi öyle diyenlerde varda sen şimdi onun nazlı kızısındır.Öyle hemen konduramıyordur sana ama ikna olucaklarını düşünüyorum ailenin canım benimmm:16:

Bence babanlar naz yapıyor kuzum sonuçtan hemen he demezler.Gerçi öyle diyenlerde varda sen şimdi onun nazlı kızısındır.Öyle hemen konduramıyordur sana ama ikna olucaklarını düşünüyorum ailenin canım benimmm:16:

En azından işin benim kadar zor değil kuzummmm benim okadar zımpırtısı varki bahanelerrr

:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Back