- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Ya nasıl bir annedir o ya ne diye beddua eder ya yavrusu var oraya gelin gidecek nasil böylesine kir olabiliyorlar anlamiyorum ben.
Hepinize gunaydin kizlar.
nişanlınla kayınpederin gelicekti o gün gelmediler mi canım?
sen onun öz kızısın canım nasıl bi bedduadır bu ,senin daha çok iyiliğini rahatlığını düşünmesi gerekiyor
ikimizde başkalarıyla evlenmeliymişiz falan diye.
şok gecirdim. içim acıdı
kayınbabam arıyalımda gidelim demiş... nişanlım yok demesine ragmen babası aramış
babamda acmamış. sonrasında babam dönmüş kendisine. ve pazartesi görüşelim demiş.
ailemi tanıyamıyorum... bunlar benim ailem olamaz ya. benim ailem bana bu kadar vicdansızlık yapamaz. ben hiç vicdansızlık yapmadımki onlara.
Rabbim yardimcin olsun canim çok büyük şeyle sinaniyorsun. İnşallah bi an evvel kavuşur sun sevdiğine. Valla kacmak lafini eylemini saçma bulurum ben ama annen kacmani hak ediyor yaa... Çok ileri giderse kaç gitsin ya... Nedir bu beddua ne demek ya nasil vicdansizlik.
Kaçmak işide zaten öyle nişanlıma degil... nişanlım öyle şeyi kabul etmez edemez. vicdanı el vermez.
halamlara gitmek.
cumartesi yengeme söylettim anneme. bak benden duymuş olma kızın kacma planı yapıo nişanlısınıda degil başını alıp gitme.
verdigi cvp:itte kacıo... ve sonrada kacamazki gidemezki...
ben herhalde hayırsız bi evladım...
Kaçmak işide zaten öyle nişanlıma degil... nişanlım öyle şeyi kabul etmez edemez. vicdanı el vermez.
halamlara gitmek.
cumartesi yengeme söylettim anneme. bak benden duymuş olma kızın kacma planı yapıo nişanlısınıda degil başını alıp gitme.
ikimizde başkalarıyla evlenmeliymişiz falan diye.
şok gecirdim. içim acıdı
kayınbabam arıyalımda gidelim demiş... nişanlım yok demesine ragmen babası aramış
babamda acmamış. sonrasında babam dönmüş kendisine. ve pazartesi görüşelim demiş.
ailemi tanıyamıyorum... bunlar benim ailem olamaz ya. benim ailem bana bu kadar vicdansızlık yapamaz. ben hiç vicdansızlık yapmadımki onlara.
halamlara gitmek.
beni gec bsnrs sen nasılsın...
Karkralicesi ne durumdasinn
Hala durumda netlik yok...
Ne atan var nede atmıcaz diyen var...
Cok uzadı... hemde cokkkk
Anladım kuzum Rabbim hayırlısıyla kavusmanizi nasio eylesin insaAllahhh.Bende simdi diger topige yazmistim burayada kopyaliyayimm
Kızlar annemler konusmus kendi aralarinda sevdicehin ailesinin agstosta istemeye gelecegini halama soylediler.Bi kac bisey sormus halam sorasinda iste istemeyerekte olsa hayirlisi olsun demis.Yani buyuk bir ihtimalle agstosta istemeye gelcekler.Ozmn kinusulcak geldiklerinde kurban bayrami sonuda nizanimiz olur insaAllahhh
İnşaAllah kuzum daha önce anlatmıştım boşver ama Halamında müsadesi olması gerekiyoduAmin canım amin
Darısıda size inşallah
Halan ne alakaki? Halandamı istemiyoki?
beni gec bsnrs sen nasılsın...
Günaydın hatunlaaarr nasılsınızz keyifler nasıl bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?