2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Ya nasıl bir annedir o ya ne diye beddua eder ya yavrusu var oraya gelin gidecek nasil böylesine kir olabiliyorlar anlamiyorum ben.
Hepinize gunaydin kizlar.

ikimizde başkalarıyla evlenmeliymişiz falan diye.
şok gecirdim. içim acıdı

nişanlınla kayınpederin gelicekti o gün gelmediler mi canım?

sen onun öz kızısın canım nasıl bi bedduadır bu ,senin daha çok iyiliğini rahatlığını düşünmesi gerekiyor

kayınbabam arıyalımda gidelim demiş... nişanlım yok demesine ragmen babası aramış
babamda acmamış. sonrasında babam dönmüş kendisine. ve pazartesi görüşelim demiş.
ailemi tanıyamıyorum... bunlar benim ailem olamaz ya. benim ailem bana bu kadar vicdansızlık yapamaz. ben hiç vicdansızlık yapmadımki onlara.

Rabbim yardimcin olsun canim çok büyük şeyle sinaniyorsun. İnşallah bi an evvel kavuşur sun sevdiğine. Valla kacmak lafini eylemini saçma bulurum ben ama annen kacmani hak ediyor yaa... Çok ileri giderse kaç gitsin ya... Nedir bu beddua ne demek ya nasil vicdansizlik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaçmak işide zaten öyle nişanlıma degil... nişanlım öyle şeyi kabul etmez edemez. vicdanı el vermez.
halamlara gitmek.
cumartesi yengeme söylettim anneme. bak benden duymuş olma kızın kacma planı yapıo nişanlısınıda degil başını alıp gitme.
verdigi cvp:itte kacıo... ve sonrada kacamazki gidemezki...
ben herhalde hayırsız bi evladım...

canım benim yaaaaaa çok üzüldüm bu gelişmeleree

rabbim annenin gönlüne biraz merhamet versin inşallaaah :26:

o nasıl bi cevaptır şok oldum sen kendi çocuğunu bi hayvanla nasıl bir tutabilirsin..canım bence sen hiç hayırsız bi evlat değilsin ama sorun tamamen annende Allah gerçekten annenin yüreğine biraz merhamet versin , yanlış anlama canım beni nolur :26:

Son düzenleme:

Kuzum benim günaydınnn çok üzüldüm canımm Çok dua et Rabbim kolaylıklar versin işlerini hayırlı eylesin ailenin gönüllerine merhamet ve sevgi tohumları eksin inşaAllah kalpleri yumuşasın umarım birazn önce düzelirrrr:26:

valla ne desem şaşırdım kaldım allah sana sabır annenede merhamet ve akıl versin yazık sana

cok saolun kızlar...
bende öyle dua ediyorum... annemdeki hırs cok bambaşka...
sanki onca hakareti eden nişanlımmış gibi davranıo...
ama biz ne olursa olsun bu yaz evlenicez...

Kızlar günaydınnn neden topiğimiz ölü gibbiiii

Günaydın kizlar :) nasilsiniz bakalim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala durumda netlik yok...
Ne atan var nede atmıcaz diyen var...
Cok uzadı... hemde cokkkk

Anladım kuzum Rabbim hayırlısıyla kavusmanizi nasio eylesin insaAllahhh.Bende simdi diger topige yazmistim burayada kopyaliyayimm

Kızlar annemler konusmus kendi aralarinda sevdicehin ailesinin agstosta istemeye gelecegini halama soylediler.Bi kac bisey sormus halam sorasinda iste istemeyerekte olsa hayirlisi olsun demis.Yani buyuk bir ihtimalle agstosta istemeye gelcekler.Ozmn kinusulcak geldiklerinde kurban bayrami sonuda nizanimiz olur insaAllahhh

Amin canım amin
Darısıda size inşallah

Halan ne alakaki? Halandamı istemiyoki?

Günaydın hatunlaaarr nasılsınızz keyifler nasıl bakayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…