2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Gamzeli sen babanla konuştunmu?

konuştummm, hatta diğer topikte (2014 sözlenecekler topiği) anlattımmm :26:

Son düzenleme:
Kuzum kültür farkı nereden kaynaklı? Doğulumu erkek arkadaşın cnm nerden tanışmıştınız siz?

yok canım aynı memleketliyiz..

onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa

yok canım aynı memleketliyiz..

onun ailesi köyde yaşıyor, bizimkiler şehirli ya kültür farkı olurmuşş kendileriyle dünürleri arasındaa

Oda çok saçma bir sebepmiş kuzum yaaa inşaAllah gönülleri yumuşar aileninnn

Ne iş yapıyo peki erkek arkadaşın kuzum?

erkek arkadaşım ortaokuldan beri köyde değil, ancak bayramlarda gidiyor, o yüzden bizim açımızdan hiçbi sorun yok...

mali müşavir olmak üzere, şimdilik muhasebeci, belgeyi alınca mali müşavir olmuş olacak

Bence babanlar naz yapıyor kuzum sonuçtan hemen he demezler.Gerçi öyle diyenlerde varda sen şimdi onun nazlı kızısındır.Öyle hemen konduramıyordur sana ama ikna olucaklarını düşünüyorum ailenin canım benimmm

En azından işin benim kadar zor değil kuzummmm benim okadar zımpırtısı varki bahanelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…