• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Bugün kaynanama hazirladigim kavanozlar bitti çok şükür :) kurdelalari ve vernikleri kaldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah en kisa zamanda canim benim. Ne yaptin durumlar nasil sende?

His geldin canim maşallah nereye gelin gidiyorsun :) damadimiz nereli :)

Canım sağol :) Londra'ya gideceğiz canım ama İsviçreli kendisi. Yoğun bir dönem bizi bekliyor. Şimdiden başlamak lazım dedim ama pek bir şeyim hazır değil. Artık çeyizlik arayışlarına girdim:1:

$gülücük.webp

Günaydınn şekerleerrrrr :3:

Son düzenleme:

Günaydın tatlim :)

Canım sağol :) Londra'ya gideceğiz canım ama İsviçreli kendisi. Yoğun bir dönem bizi bekliyor. Şimdiden başlamak lazım dedim ama pek bir şeyim hazır değil. Artık çeyizlik arayışlarına girdim:1:

Bence buradan alma sadece türklere özgü olan şeylerini al buradan kalanini oradan al. Obur turlu dünya kadar kargo parasi vereceksin birde yetmez gibi kirilirmi telasi olacak hic gerek yok ;)

Günaydın şekerler :D

Gunaydin canim :)

Hepinize hayirli sabahlar kizlar :)

Günaydın şekerler :D

Günaydın tatlim :)

Bence buradan alma sadece türklere özgü olan şeylerini al buradan kalanini oradan al. Obur turlu dünya kadar kargo parasi vereceksin birde yetmez gibi kirilirmi telasi olacak hic gerek yok ;)

Gunaydin canim :)

Hepinize hayirli sabahlar kizlar :)

Nasılsınız hatunlar bakayımmm

günaydın. dün babamla konuştum.
baba nabıcaz bu işi dedim. o işi dedi. ben biraz daha soruşturdum.
%50 %50 iyi kötü dediler. işte bizde istemiyoruz dedi. ama. ben zırlamaya başladım. agsımı acıpta baba bu benim hayatım diyemedim.
sorma olaylarını anlattı durdu. ben sadece dinler gibi yapıp zırladım. sonra konuşması bitti.
hiç bişey demeden odadan cıktım...
aptalım ben aptalım. konuşmam gereken cok şey varken susup aglamakta neyin nesi..
aglayınca ah kızım sen istiyosun tamam diyip pohpohlucaklar ya sanki.
yarın nişanlım gelicek. yarın akşam büyük ihtimal ailesiyle gelir konuşur.:14::14:

%50 %50 iyi kötü dediler. işte bizde istemiyoruz dedi. ama. ben zırlamaya başladım. agsımı acıpta baba bu benim hayatım diyemedim.
sorma olaylarını anlattı durdu. ben sadece dinler gibi yapıp zırladım. sonra konuşması bitti.
aptalım ben aptalım. konuşmam gereken cok şey varken susup aglamakta neyin nesi..
yarın nişanlım gelicek. yarın akşam büyük ihtimal ailesiyle gelir konuşur.:14::14:

allaaa allaaaaa, ne duymuş ki, ne demişler kiii:44:

annemden alışmış gibi. kötü dediler...
iyide kötünün kırk ceşidi var.... bana söyleyin ne kötü diye. bende size hak verim bu esaretten bende sizle kurtulum....

yarın nişanlım gelicek babam ben nişanlım konuşmaya calışıcaz annem olmadan ama bakalım becerebilcekmiyiz.
annem olunca limon sıkar hanımefendi...

Nasılsınız hatunlar bakayımmm

Sana kiziyorum ben biliyor musun? Yavrum deli gibi sevmiyorsun hem hem de agzini acil sevginin ardinda durmuyorsun azicik ders vermem lazim sana benim. Olmaz bu is boyle. Senin gelecek cizgini anan baban çiziyor resmen ve seni mutsuz edecek çizgide yürüyüp duruyorsun sende. Elin agzi torba değil dost mu söyledi düşman mi söyledi bilmiyorlar ayrica onu en iyi taniyan sensin sana soracaklar boyle boyle diyorlar gerçekliği varsa kabul ediyor musun diye. Benim ki içinde dwmesikleri kalmadi eskiden içkisi hovardaligi vardi bunu söylemişler gerçek olmayan bir suru şeyde söylemişler bende gittim anlattim bak bunu bunu demişler diye Babasi arafi söyleyeni kulaklarimla dinledim resmen. Benim durumunu düşün 14 yas büyük 1 çocuklu bir adami kabul ettirmeyi basardim hic evlenmemiş üniversite mezunu gencecik kiz olarak azicik AC su agzini ya. Sen sevginin qrdinda durmaz ağlar sizlarsan yarin bir gün ananin babanin seçtiği bir adamla gerdeğe girer omur boyunda mutsuz olursun benden demesi. Yanlis anlama beni ama seviyorsab sahip cikmasini bileceksin. Agir geldiyse söylediklerim özür dilerim ama senin acizligini görünce hem aileme hem sana sinirleniyorum....

Ne dedikleri çokta önemli değil be güzelim el bu iyide söyler kotu de. Elbet soracaklar ama elin agzina göre verilmez kiz. Ailesine kiziyorum seviyorsa kabul ediyordur iyi yanini kotu yanini daha ne yani niye boyle zorluyorlar....

annemden alışmış gibi. kötü dediler...
iyide kötünün kırk ceşidi var.... bana söyleyin ne kötü diye. bende size hak verim bu esaretten bende sizle kurtulum....

yarın nişanlım gelicek babam ben nişanlım konuşmaya calışıcaz annem olmadan ama bakalım becerebilcekmiyiz.
annem olunca limon sıkar hanımefendi...

Canım ALLAH yardimcim olsun anladığım kadariyla baban değilde annen evlenmeni istemiyor galiba anneni babanı al karşına konuş canım bu çocuğun kötü yani ney söyleyin bende bileyim de

Sana kiziyorum ben biliyor musun? Yavrum deli gibi sevmiyorsun hem hem de agzini acil sevginin ardinda durmuyorsun azicik ders vermem lazim sana benim. Olmaz bu is boyle. Senin gelecek cizgini anan baban çiziyor resmen ve seni mutsuz edecek çizgide yürüyüp duruyorsun sende. Elin agzi torba değil dost mu söyledi düşman mi söyledi bilmiyorlar ayrica onu en iyi taniyan sensin sana soracaklar boyle boyle diyorlar gerçekliği varsa kabul ediyor musun diye. Benim ki içinde dwmesikleri kalmadi eskiden içkisi hovardaligi vardi bunu söylemişler gerçek olmayan bir suru şeyde söylemişler bende gittim anlattim bak bunu bunu demişler diye Babasi arafi söyleyeni kulaklarimla dinledim resmen. Benim durumunu düşün 14 yas büyük 1 çocuklu bir adami kabul ettirmeyi basardim hic evlenmemiş üniversite mezunu gencecik kiz olarak azicik AC su agzini ya. Sen sevginin qrdinda durmaz ağlar sizlarsan yarin bir gün ananin babanin seçtiği bir adamla gerdeğe girer omur boyunda mutsuz olursun benden demesi. Yanlis anlama beni ama seviyorsab sahip cikmasini bileceksin. Agir geldiyse söylediklerim özür dilerim ama senin acizligini görünce hem aileme hem sana sinirleniyorum..

Ne dedikleri çokta önemli değil be güzelim el bu iyide söyler kotu de. Elbet soracaklar ama elin agzina göre verilmez kiz. Ailesine kiziyorum seviyorsa kabul ediyordur iyi yanini kotu yanini daha ne yani niye boyle zorluyorlar....

ailemin karşısında dik durmadıgım için zaten nasıl kendime kızıyorum.
aptal gibi ne istedigimi söylemiyorum ancak aglıyorum. ne dediysen haklısın canım az bile hatta
cok cok farkındayım ama işte cesaret denen illet bende yok hiç olmadıda.
akşam tekrar konuşucam babamla benide dinleyin niye beni dinlemiyosunuz ben istiyorum dicem....
istedigim şeyi hiç aileme karşı durup dik durum istemedim. onlar istemedi diyip sindim.sustum...:14:

Canım ALLAH yardimcim olsun anladığım kadariyla baban değilde annen evlenmeni istemiyor galiba anneni babanı al karşına konuş canım bu çocuğun kötü yani ney söyleyin bende bileyim de

kötünün arkasına sıgınıyolar ancak:14:
yıllardır ailesinden uzakta kendi başına büyümüş yetişmiş biri. bi haltı olsa görürdüm.
kör degilim o kadar.:14:

yıllardır ailesinden uzakta kendi başına büyümüş yetişmiş biri. bi haltı olsa görürdüm.
[/QUOTE]

Canım nisanlindan emin sen ona güveniyorsanız kalanı yalan onla hayat geçirecek olan sensin ailendir tamam ama bu kadar hayatlarına karismalarina izin verme

ailemin karşısında dik durmadıgım için zaten nasıl kendime kızıyorum.
aptal gibi ne istedigimi söylemiyorum ancak aglıyorum. ne dediysen haklısın canım az bile hatta
cok cok farkındayım ama işte cesaret denen illet bende yok hiç olmadıda.
akşam tekrar konuşucam babamla benide dinleyin niye beni dinlemiyosunuz ben istiyorum dicem....
istedigim şeyi hiç aileme karşı durup dik durum istemedim. onlar istemedi diyip sindim.sustum...:14:

Ah be canım önce bi göz yasina hakim ol aglamadan dimdik dur karsilarinda....

Back