• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Selaaam ben de 2015 geliniyim nasipse :16:

Benim de 2015 sonu düğünüm olacak. Ancak eşim yabancı ve 2015 sonu gibi artık Avrupa'ya taşınacağım. Hem düğün hazırlığı hem taşınma hazırlıklarımız sürüyor. Şimdiden başlamakta fayda var:):nazar::3:

İnşallah bende 2015 gelini oluruuum :))
Kızlar ceyiziniz tamam mi 2015diyorum ama bende daha çeyiz yok gibi

Hepiniz hoşgeldiniz canlarr.Evet şimdiden başlamak lazım hazırlıklara.
Ben epey bi hallettim sayılır çeyizimi:9:

Hepiniz hoşgeldiniz canlarr.Evet şimdiden başlamak lazım hazırlıklara.
Ben epey bi hallettim sayılır çeyizimi:9:

Bende nevresim kismini bitirdim nerdeyse mutfak tekstilini de alayım diyorum ama ne almak lazım mutfak için bilmiyorum fikir verir misiniz neler lazım

Bende nevresim kismini bitirdim nerdeyse mutfak tekstilini de alayım diyorum ama ne almak lazım mutfak için bilmiyorum fikir verir misiniz neler lazım

Canım misafir için 12 kişilik yemek takımı
Günlük yemek takımı 24 parça olanlar
1 çelik tencere seti
Kızartma için tava felan
Misafir ve günlük kullanım için çkb takımı
büyük parçalar bunlar cnm

Mesela cnm benim çeyizlerim bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351

Evet bende fikir istiyorum sizden kızlar. En azından çeyizi az biraz hazır olanlarınızdan :3: İstanbuldan mı yoksa yurtdışından mı almak daha mantıklı ona karar veremiyorum sonuçta fiyat olarakta en uygun hangisiyse onda karar kılıcam ama beğenmekte önemli tabi. Hazırlıklara tam gaz devam:46:Kolay gelsin hepimizeee :)

Hepsi birbirinden güzelmiş.Özellikle de The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımı ve Çay Takımına bayıldım.Tam benim tarzım.Güle güle kullan canım.

Evet bende fikir istiyorum sizden kızlar. En azından çeyizi az biraz hazır olanlarınızdan :3: İstanbuldan mı yoksa yurtdışından mı almak daha mantıklı ona karar veremiyorum sonuçta fiyat olarakta en uygun hangisiyse onda karar kılıcam ama beğenmekte önemli tabi. Hazırlıklara tam gaz devam:46:Kolay gelsin hepimizeee :)

yurt dışına gelin gidicektiniz dimi.
yurt dışından alın bence. ceyiz için paranızı biriktirin. ordan gidin alın daha mantıklı.
burdan bide nakliye ücreti veripde ekstra masraf yapmayın.

alıncak cok ona göre para biriktirin:1:

yekta kız benim hep 2şertane o büyük eşyalarım:1::1:
catal bıcak setim 4 tane sandıklı oda:55:
günlük falan kullanırım diye aldım hep:18:

Canım misafir için 12 kişilik yemek takımı
Günlük yemek takımı 24 parça olanlar
1 çelik tencere seti
Kızartma için tava felan
Misafir ve günlük kullanım için çkb takımı
büyük parçalar bunlar cnm

Mesela cnm benim çeyizlerim bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351

Çok guzeller canım güle güle kullan mutfak tekstil olarak neler aldınız masa örtüsü falan filan olarak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yurtdışına gelin gidecekseniz ordan alın hem daha güzel şeyler bulabilirsiniz hemde burdan oraya taşıma derdiniz olmaz yok kırılacak falan diye dusunmezsiniz

Çok guzeller canım güle güle kullan mutfak tekstil olarak neler aldınız masa örtüsü falan filan olarak :)

Cnm mutfak tekstilimi şu şekilde düşünüyorum evimi dizerken eşyama ve mutfağımın renklerine göre almayı planlıyorum masa örtüsüdür perdesidir önlüğü tutacağı vs. Ama 1 tane de güzel bir takım diktirmek istiyorum taksitlerim bitince peçeteleri ve masa örtüsüyle.Oda şu şekilde hayalimdeki çok zarif kibar bir kaneviçe küçük çiçeklerle masa örtüsü dibinde yada ortasında dantel olcak. Peçetelerinde de uc üçgen kısmı yine zarif bir dantel altında da tek bir kanevice çiçek motifli istiyorumm

Buarada çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim.Rabbim nasip ederse bende İstanbula gelin gidicem kalan ıvır zıvırları ordan alamyı düşünüyorum.Ama arada tutamıyorum işte kendimi alıyorum yine bişeylerrr:9:

Cnm mutfak tekstilimi şu şekilde düşünüyorum evimi dizerken eşyama ve mutfağımın renklerine göre almayı planlıyorum masa örtüsüdür perdesidir önlüğü tutacağı vs. Ama 1 tane de güzel bir takım diktirmek istiyorum taksitlerim bitince peçeteleri ve masa örtüsüyle.Oda şu şekilde hayalimdeki çok zarif kibar bir kaneviçe küçük çiçeklerle masa örtüsü dibinde yada ortasında dantel olcak. Peçetelerinde de uc üçgen kısmı yine zarif bir dantel altında da tek bir kanevice çiçek motifli istiyorumm

Masa örtüsünü hayal ettim de çok sık olacak :) ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:)

Buarada çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim.Rabbim nasip ederse bende İstanbula gelin gidicem kalan ıvır zıvırları ordan alamyı düşünüyorum.Ama arada tutamıyorum işte kendimi alıyorum yine bişeylerrr:9:

Bize gelin geliyorsun desene :))) canım mutfak tekstilinden kastım masa örtüsü vs olacak da yeni yeni elbezleri falan var kenarı gupurlu falan onlardan yaptırmayı düşünüyorum tabak çanak kurulamaya börek motel yaptın soguyana kadar üstüne birşey düşmesin diye örtmeye ne bilim misafirin çocuğu vardır yere donmedin diye sofra bezi niyetine falan bunun gibi şeylere kullanabilecegim bi kaç parça şey yaptirayim diyorum ama tam olarak nasıl ölçüleri ne olmalı falan buna karar veremiyorum sizce nasıl olmalı böyle seyler

Bize gelin geliyorsun desene :))) canım mutfak tekstilinden kastım masa örtüsü vs olacak da yeni yeni elbezleri falan var kenarı gupurlu falan onlardan yaptırmayı düşünüyorum tabak çanak kurulamaya börek motel yaptın soguyana kadar üstüne birşey düşmesin diye örtmeye ne bilim misafirin çocuğu vardır yere donmedin diye sofra bezi niyetine falan bunun gibi şeylere kullanabilecegim bi kaç parça şey yaptirayim diyorum ama tam olarak nasıl ölçüleri ne olmalı falan buna karar veremiyorum sizce nasıl olmalı böyle seyler

pafirrr sen yaşıyo musun kızzzzzz :53::53:

Nevresimim kızlar üstündeki süs kirlenti

Eklentiler

• $1398685933447.webp
    $1398685933447.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Cnm elbezi hiç diktirme bak english homedan kenarları işlenmiş var 7,5 tl ben aldım geçen hafta :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Mutfak tekstilinden bahseytiklerim bunun gibi ama ölçülerde karar veremedim

Eklentiler

• $1398686084768.webp
    $1398686084768.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 16
Mutfak tekstilinden bahseytiklerim bunun gibi ama ölçülerde karar veremedim

anladım canm standart şeyler al yada sende benim gibi eşyalarını aldıktan sora onlara göre alırsın önce büyük parçalarını hallediver cnm

Bebegiiiim :) is yoğunluğundan yazamadim canım ya napiyorsun gorusmeyeli

hayatından endişe ediyordum :9::9:

aynı valla tatlım iş güç çalışmaca :31::31:

senin nasıl var mı değişiklik :16::16:

Cnm elbezi hiç diktirme bak english homedan kenarları işlenmiş var 7,5 tl ben aldım geçen hafta :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Çok guzellermis canım ama böyle tek tek değilde takım istiyorum daha doğrusu karar veremedim tek tek mi olsun takım mi olsun diye :)

Back