• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

anladım canm standart şeyler al yada sende benim gibi eşyalarını aldıktan sora onlara göre alırsın önce büyük parçalarını hallediver cnm
Bakalım olmadı bunun gibi şeyleri en son halledicem zaten buna gelene kadar daha çok şey var :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayatından endişe ediyordum :9::9:

aynı valla tatlım iş güç çalışmaca :31::31:

senin nasıl var mı değişiklik :16::16:

Yok bi değişiklik canım tek değişiklik artikceyiz bakmıyorum alıyorum :) sen ne yaptın bitti mi ceyiz

Çok guzellermis canım ama böyle tek tek değilde takım istiyorum daha doğrusu karar veremedim tek tek mi olsun takım mi olsun diye :)

Renk renk olsun bencee :16:

Yok bi değişiklik canım tek değişiklik artikceyiz bakmıyorum alıyorum :) sen ne yaptın bitti mi ceyiz

yok yaaa hiç bişeyım yok daha :27::27::27:

senın yakın mı düğün canım :12::12:

Renk renk olsun bencee :16:

Aslında renk renk çeşit çeşit olsun istiyorum mesela senin gönderdiklerini falan çok begendim ama ışte bi yandan da tek sesitmi olsun diyorum aslında senin aldığın gibi alıp onları gunluge yaptirirsamda onları misafire cikarta bilirim hem misafir de kullandıklarını takım olur hem günlük kullandiklarum çeşitli olur :)

English Home'da güzel şeyler var gerçekten. Ben daha sade şeyleri seviyorum. Valla benim evde hep aynı renkli eşyalar olacak gibi. Gözüm hep onlara takılıyor.Krem beyaz gibi. Biraz renk şart aslında

yok yaaa hiç bişeyım yok daha :27::27::27:

senın yakın mı düğün canım :12::12:

Yok canım aslında ya kin değil yani eğer planlarda akşama falan olmaz sa 2015 yazi düğün olacak gibi ama daha birşey yok ortada

English Home'da güzel şeyler var gerçekten. Ben daha sade şeyleri seviyorum. Valla benim evde hep aynı renkli eşyalar olacak gibi. Gözüm hep onlara takılıyor.Krem beyaz gibi. Biraz renk şart aslında

Evet renk şart am ne bilim yaa of bu kararsizlliklar:D

Herkesin zevki başka tabiki. Ben daha sade severim sen daha renkli. Önemli olan evini nasıl görmek istediğin. Yeterki kafamıza göre istediğimiz şeyleri bulalım. Çeşit çok ,insanın kafası karışıyor ama:26: Birde o kadar güzel şeyler varkiii.

Herkesin zevki başka tabiki. Ben daha sade severim sen daha renkli. Önemli olan evini nasıl görmek istediğin. Yeterki kafamıza göre istediğimiz şeyleri bulalım. Çeşit çok ,insanın kafası karışıyor ama:26: Birde o kadar güzel şeyler varkiii.

Aynen öyle yaa çok çeşit var kafam karisiyo

gimum tebrikler. snein adına cok sevindim

bsrns maşallah cnaım. mutlulugunuz her gün kat be kat artsın canım:38:

Yektayla banada mutluluk cıglıkları atma günü gelcek elbet bu topikde. rabbim bizide görücek:16:
dimi kız yekta :27:

İnşallah en kisa zamanda canim benim. Ne yaptin durumlar nasil sende?

Benim de 2015 sonu düğünüm olacak. Ancak eşim yabancı ve 2015 sonu gibi artık Avrupa'ya taşınacağım. Hem düğün hazırlığı hem taşınma hazırlıklarımız sürüyor. Şimdiden başlamakta fayda var:):nazar::3:

His geldin canim maşallah nereye gelin gidiyorsun :) damadimiz nereli :)

Back