Kizlar yardim lütfen acaba ben mi alinganlik yapiyorum gerçekten acaba

sevdicegin morali havalarla ayni kodda oluyor genelde söylemi iki gündür havalar çok bozuk onunda hem maddiyat dolayisiyla hem de havanin kasvetiyle cani Sikkim benimde regl donemi tam duygusal zamanım yani. Dün yanina gittim canim sikkindi onunda ayni sekildeydi konuştuk ettik biraz oğlu da oradaydi oyun oynadik biraz sonra ben cikana yakin asma su suratini askim azicik gül dedim bana bagirdi saklabanlik mi uapayim neyse içimdeki o iste daha ne diye bende surat astim birşey demedim falan mesaj atmadim bir saat kadar oda bana yazmadi falan neyse o arada bir iki mesaj attik ( telefonda konuşur ama mesaj atmayi pek sevmiyor ) sonra ben cook uzun bir mesaj yazdim bugün kirildim sana benim amacim seni hulerken görmek v.s. diye azarlaman kurdu beni dedim girdi okudu sonra birşey yazmadi bi 10 dk geçti acaba ben ablamlardayim müsait değilim diye dusunuyorda aramiyor mu diye aradim cvp vermesin dedim cvp verecek psikolojide değilim dedi buz gibi bir sesle neyse kapattim bende telefonu. Aksam bana her ay her ay alinganlik cekemem ben dedi

çok bozuldum bu lafini kalk git der gibiydi resmen caminin Sikkim olduğunu bilmesem çekme o zaman der kapatirdim telefonu. Neyse agritmiim basinizi bir şekilde sebeklik yaptim ettim azicik baristik aksam uyuduk bugün sabah yanina gittim yuzyuze konusalim diye akşamda konusamiycaz çünkü bize gelecek ama annem var

neyse gittim bir suru sohbet ettik v.s. ama konuyu hic acmadik ilimizde elemani vardi dükkanda diye ben ciktim eve geldim falan güllük hulistanlik herşey ama cani sikkin farkindayim yani. Eve geldim diye mesaj attom cvp yok bir kaç birşey daha yazdim yine mesaj yok niye yazmiyorsun dedim bir iki saat sonra iste buda mesaj atmayi sevmiyorum diye mesaj atti şarj yok eve gidince takicam dedi bende destan yaz demiyorum zaten dedim sonrasında kelime kelime mesaj atti beklemiyormusum onun yazmasini zaten ayari kacikmis birde ben cildirtiyormusum onu nasil moralim bozuldu anlatamam

birde bu aksam için aslinda gelmek istemediği keyfi olmadigini ama ben heves ettiğim için geleceğini söyledi nasil bozuldum nasil anlatamam. Ne yapayim sizce bi akil verin bana nolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.