• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Her turlu yemek itinayla yapilir bende :) okuduğum meslekte buna yönelik olunca ister istemez adam öğrenci falan dinlenmiyor cani ne isterse yapiliyor zaten :) simdi kendi evimdeyim daha rahat :)

Bu arada hakikaten bizim kraliçe ne etti nasil durumu acaba meraklandim :(

Yemek yapmaktan hic gocunmam aslinda. Hatta benim meslegim bu ama gel gelelim kuru fasulyeye dayanamiyorum :( kokusundan mi nedir bilmem modem alt üst oluyor :(

anladım canım kokusundandr belki. Yazdıklarını okudum pek anlam veremedim sonuçta tanımayınca yorum yapmak doğru olmuyo. Ama biraz ağır olmuş söyledikleri.sen ılımlı yaklaşırken böyle yapması mantıklı değil gibi

Kizlar yardim lütfen acaba ben mi alinganlik yapiyorum gerçekten acaba :( sevdicegin morali havalarla ayni kodda oluyor genelde söylemi iki gündür havalar çok bozuk onunda hem maddiyat dolayisiyla hem de havanin kasvetiyle cani Sikkim benimde regl donemi tam duygusal zamanım yani. Dün yanina gittim canim sikkindi onunda ayni sekildeydi konuştuk ettik biraz oğlu da oradaydi oyun oynadik biraz sonra ben cikana yakin asma su suratini askim azicik gül dedim bana bagirdi saklabanlik mi uapayim neyse içimdeki o iste daha ne diye bende surat astim birşey demedim falan mesaj atmadim bir saat kadar oda bana yazmadi falan neyse o arada bir iki mesaj attik ( telefonda konuşur ama mesaj atmayi pek sevmiyor ) sonra ben cook uzun bir mesaj yazdim bugün kirildim sana benim amacim seni hulerken görmek v.s. diye azarlaman kurdu beni dedim girdi okudu sonra birşey yazmadi bi 10 dk geçti acaba ben ablamlardayim müsait değilim diye dusunuyorda aramiyor mu diye aradim cvp vermesin dedim cvp verecek psikolojide değilim dedi buz gibi bir sesle neyse kapattim bende telefonu. Aksam bana her ay her ay alinganlik cekemem ben dedi :( çok bozuldum bu lafini kalk git der gibiydi resmen caminin Sikkim olduğunu bilmesem çekme o zaman der kapatirdim telefonu. Neyse agritmiim basinizi bir şekilde sebeklik yaptim ettim azicik baristik aksam uyuduk bugün sabah yanina gittim yuzyuze konusalim diye akşamda konusamiycaz çünkü bize gelecek ama annem var :( neyse gittim bir suru sohbet ettik v.s. ama konuyu hic acmadik ilimizde elemani vardi dükkanda diye ben ciktim eve geldim falan güllük hulistanlik herşey ama cani sikkin farkindayim yani. Eve geldim diye mesaj attom cvp yok bir kaç birşey daha yazdim yine mesaj yok niye yazmiyorsun dedim bir iki saat sonra iste buda mesaj atmayi sevmiyorum diye mesaj atti şarj yok eve gidince takicam dedi bende destan yaz demiyorum zaten dedim sonrasında kelime kelime mesaj atti beklemiyormusum onun yazmasini zaten ayari kacikmis birde ben cildirtiyormusum onu nasil moralim bozuldu anlatamam :( birde bu aksam için aslinda gelmek istemediği keyfi olmadigini ama ben heves ettiğim için geleceğini söyledi nasil bozuldum nasil anlatamam. Ne yapayim sizce bi akil verin bana nolur :( Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkesin maddi sıkıntıları var ne olursa olsun bence o sekikde sana davranmamaliydi kuzumm kirici davranmis

Herkesin maddi sıkıntıları var ne olursa olsun bence o sekikde sana davranmamaliydi kuzumm kirici davranmis

anladım canım kokusundandr belki. Yazdıklarını okudum pek anlam veremedim sonuçta tanımayınca yorum yapmak doğru olmuyo. Ama biraz ağır olmuş söyledikleri.sen ılımlı yaklaşırken böyle yapması mantıklı değil gibi

Kizlar yorumlariniz için tesekkur ederim. Yemekten önce dukkani yakin diye eve gittim beraber dönelim eve dedim o arada is yerinde ve dönerken de olmak üzere konuştuk. İşimi değiştirmeyi düşünüyorum seni bu şekilde düzensiz bir gelirle kendi cikmazima ortak edemem dedi. Konuştuk uzunca detaylari anlatmak uzun sürer simdi :) ama sonuç tatliya baglandi ben bizim bu huyumuzu seviyorum ne olursa olsun konuşup hallediyoruz çok kisa surede. Nitekim yine öyle oldu bende anlattim derdimi oda anlatti hak verdiğim noktalar cogunluktaydi. 5 ay bitecek daha bir kere bile boyle bir kirilganlik olmamisti birazda benim donemime bagli diyerekten üstüne varmadim. Çok şükür simdi iyiyiz. Normale döndük. Oturdum yemek yedik sohbetler ettik annem ben o :) yeni gitti bende sizi haberdar etmek istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yorumlariniz için tesekkur ederim. Yemekten önce dukkani yakin diye eve gittim beraber dönelim eve dedim o arada is yerinde ve dönerken de olmak üzere konuştuk. İşimi değiştirmeyi düşünüyorum seni bu şekilde düzensiz bir gelirle kendi cikmazima ortak edemem dedi. Konuştuk uzunca detaylari anlatmak uzun sürer simdi :) ama sonuç tatliya baglandi ben bizim bu huyumuzu seviyorum ne olursa olsun konuşup hallediyoruz çok kisa surede. Nitekim yine öyle oldu bende anlattim derdimi oda anlatti hak verdiğim noktalar cogunluktaydi. 5 ay bitecek daha bir kere bile boyle bir kirilganlik olmamisti birazda benim donemime bagli diyerekten üstüne varmadim. Çok şükür simdi iyiyiz. Normale döndük. Oturdum yemek yedik sohbetler ettik annem ben o :) yeni gitti bende sizi haberdar etmek istedim :)

sevindim canım sorunu halletmenize :16:

İyi canim tatliya baglamaniza sevindimm kuslukler olmasin sevgililer arasinde hep mutlu olsunlarrr :16:

amiiiiiinnnn :) :16::16::16: sende durumlar nasıl kuzum :D

Cok sükür canım iyi ne olsun iste bakalim insaAllah 2 hafta sora gelcek bayram tatilinde.Sadece moralimin bozuldugu nisani Agstos 2 istiyodum olmayacak yetismez ne mekan tutabildim ne bisey en son konustuk iste acele etmeyelim dedi.Agstosta isteme soz yapariz kurban bayrami ekim 10 dada nisan dedi bakalim iste

Cok sükür canım iyi ne olsun iste bakalim insaAllah 2 hafta sora gelcek bayram tatilinde.Sadece moralimin bozuldugu nisani Agstos 2 istiyodum olmayacak yetismez ne mekan tutabildim ne bisey en son konustuk iste acele etmeyelim dedi.Agstosta isteme soz yapariz kurban bayrami ekim 10 dada nisan dedi bakalim iste

Bizde dun konuştuk belki isteme ertelenmeyecek ama düğünü bir sene erteleyebiliriz. İs değiştirmeyi planlıyor o sebeple bakalim bu yaz nasil olacak isleri ona göre belli olacak.
amiin :nazar:

Günaydınnn :3:

Gunaydin tatlım :)

bence mantıklı demiş :31:

hem o hazırlık sürecini beraberken yaşamanız çok daha güzel olur canım :16:

bence mantıklı demiş :31:

hem o hazırlık sürecini beraberken yaşamanız çok daha güzel olur canım :16:

Evet canim oylede iste bir an o cede nisanli olayim istiyodum artik hayirlisi Allahin izni ile.Sen nasilsin keyfin nasill

Buarada kizlar hepinizin kandili mubarek olsunnn.Dualariniz kabul ve makbul olsun.Bizleride unutmayin olurmu dulariniza katinn
Ayrica bu karkralicesine biseymi oldu ya baya merak ettim.

Buarada kizlar hepinizin kandili mubarek olsunnn.Dualariniz kabul ve makbul olsun.Bizleride unutmayin olurmu dulariniza katinn
Ayrica bu karkralicesine biseymi oldu ya baya merak ettim.

sağol canım cümleten kandilimiz mübarek olsun :) ettiğimiz duaların en hayırlıları kabul olsun inşallah :)

KARKRALİÇESİ nerede ne yapıyor hakikaten baksana kayboldu kız ortalıktan babasıyla konuşacaktı en son :( kaçmış olmasın kız bu :D :16:

sağol canım cümleten kandilimiz mübarek olsun :) ettiğimiz duaların en hayırlıları kabul olsun inşallah :)

KARKRALİÇESİ nerede ne yapıyor hakikaten baksana kayboldu kız ortalıktan babasıyla konuşacaktı en son :( kaçmış olmasın kız bu :D :16:

hakkatteen ordu lafı falan ediyordu oraya mı gitti acabaaa :44:

bu arada ben de ayrın akşam konuşacağım babamla, benim için de dua edin bu mübarek günde, kabullenmiş olsun artık herşeyi :5:

hakkatteen ordu lafı falan ediyordu oraya mı gitti acabaaa :44:

bu arada ben de ayrın akşam konuşacağım babamla, benim için de dua edin bu mübarek günde, kabullenmiş olsun artık herşeyi :5:

inşallah kabullenir canım :( herkesin herşeyi güzel olsun istiyorum yaa :( babanla konuştuktan sonra mutlaka bildir bize :)

ayy gitmemiş olsun ya :( oda yanlış çünkü ama ailesinede pes dedim hakikaten :S kısa zamanda haberdar eder inşallah bizi.

inşallah kabullenir canım :( herkesin herşeyi güzel olsun istiyorum yaa :( babanla konuştuktan sonra mutlaka bildir bize :)

ayy gitmemiş olsun ya :( oda yanlış çünkü ama ailesinede pes dedim hakikaten :S kısa zamanda haberdar eder inşallah bizi.

bildirirm tabikisiiii :16: umarım güzel haberle gelirim burayaaaa :31:

İnsan bir yola girince biran önce olsun istiyor.Aklımda hazırlıklar var hep. Eşyasıdır evidir. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz :16: ama zaman çabuk geçiyor. Neyse kızlar hepberaber anlatarak geçireceğiz bu günleri :126:

bildirirm tabikisiiii :16: umarım güzel haberle gelirim burayaaaa :31:

İnsan bir yola girince biran önce olsun istiyor.Aklımda hazırlıklar var hep. Eşyasıdır evidir. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz :16: ama zaman çabuk geçiyor. Neyse kızlar hepberaber anlatarak geçireceğiz bu günleri :126:

Ayy evet evet :):):) sorma ertelenme ihtimali bile var ama çeyizler hayaller havada ucusuyor resmen :)

Back