haklı çıktın canım hava konusunda boşa stres yapmışım , sabah biraz yağmur yağdı çok kapalıydı ama öğleye doğru güneş açtı

fotoğrafçıdan yana üzüldüm biraz

onların hazır platoları var diye orayı tutmuştuk ama keşke başka yerlere baksaymışız
bizimle randevuları olduğunu unutmuşlar yarım saat gelmelerini bekledik.gelen fotoğrafçı da ilk dış çekimini bizimle yapıcakmış ,bunu duyunca bozulduk biraz ama belli etmedik biz sanki deneme tahtasıyız.nişanlım 2-3 gün sonra yolda görmüş bizi çeken fotoğrafçıyı çok güzel olmuş fotoğraflarınız falan demiş bizde seçmeye giderken gülerek girdik içeriye ama sonra moralimiz bozuldu biz çekmişiz gibi fotolar hep.
bu da yetmezmiş gibi çok güzel albümler vardı bizim anlaşmamızda onlardan yapılmıştı.ama o fotoğrafçı önüme sadece deri desenleri getirince şaşırdım sordum albüm modeli seçmiyor muyuz diye hayır onlar farklı falan filan diyip kıvırdı.nişanlımda onu duyunca temelli sinir oldu söylendi onlar için ek 100 lira vermeniz gerekiyor demeye başladılar bu seferde tamam kalsın dedim bende çıktık yoksa kesin olay çıkıcaktı bide bize karşı tavır yapıyorlar.nişanlım eksik vericem paralarını diyor işlerini doğru dürüst yapsınlar diyor
çok teşekkür ederim canım bana moral olduğun için
geçen senede stüdyo da aynı fotoğrafçı çekmişti bizi yine güzel çekememişti.bizim için bi tecrübe oldu düğünde daha çok araştırıcam herşeyi , bi yandan okul - sınavlarla da uğraştığım için çok araştıramamıştık
size de tavsiyem kızlar mutlalaka her ayrıntıyı iyice araştırın