Canım illa bu 2 simi olmak zorundami daha citipiti bisey olsaydi iyi olmazmiyidikafam karıştı benim şimdi amaaaa
ben bu elbiseyi, (olursa eğer) isteme merasiminde giymeyi planlıyorum, ona göre yorum yapın
kafam karıştı benim şimdi amaaaa
ben bu elbiseyi, (olursa eğer) isteme merasiminde giymeyi planlıyorum, ona göre yorum yapın
Canım illa bu 2 simi olmak zorundami daha citipiti bisey olsaydi iyi olmazmiyidi
Cıks ikiside değil ı ı olmazzzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sen bizimle paylaşma bunları alacağın olsun ayrıca. Hadi bye.
kilo probleminden dolayı her zaman ve her modelde elbise bulamıyorum maalesef
sen sanki topiktesin deee
hemm, istemede ne giyilir ki başkaaaabartmaya gerek olmaz diye düşünüyorum, sadece isteme olacak çünkü nizim olduğunda, isteyecekler ve gidecekler söz olmayacak yani o gün hemen
kilo probleminden dolayı her zaman ve her modelde elbise bulamıyorum maalesef
hemm, istemede ne giyilir ki başkaaaabartmaya gerek olmaz diye düşünüyorum, sadece isteme olacak çünkü nizim olduğunda, isteyecekler ve gidecekler söz olmayacak yani o gün hemen
ben 100 çekiyodum bi aralar
ok...
.
.
..,.
,.
Kac beden giyiyosun tatlim ona gore bakiyim sana elbisekilo probleminden dolayı her zaman ve her modelde elbise bulamıyorum maalesef
hadi canımmmmeee nası verdinn
kızzz senin neyin var bu aralaaaaar
Kac beden giyiyosun tatlim ona gore bakiyim sana elbise
Telden girdigim icin hep verdigim linkler karismis sanirim
http://m.morhipo.com/random-s4rew012402502-elbise/8921508/detay?depid=20
nereye bakcam ki burdaaa :26:
Yrn pcden daha rahat bakar bulurum canim sana telden cok rahat bakamadim zaten tabi bide boyle nasil giyinebilecegini bilmedigin icin ne tarz olcagini soylemen daha iyi :)tşk ederimm canım ilgilendiğin için
ama ama kolsuz olmayacak elbise, çünkü kollarım çok kalın, ön dekolte olmaması lazım malum kahve falan verirken eğilcez,, boyu da diz kapağının azıcık altında olacak :26::26:
poffff, elbise bulmakta çok zorlanıyorummmmm
gerçi en kötü kendi elbiselerimden giyicem artık
Yrn pcden daha rahat bakar bulurum canim sana telden cok rahat bakamadim zaten tabi bide boyle nasil giyinebilecegini bilmedigin icin ne tarz olcagini soylemen daha iyi :)
sağol canım yine de yaaa
Rica ederim tatlimm sen uzulme nedemkk
tribim sürü gibi yayılıo
korkmaya başladım kendimden gelmesemmi topige barışana kadar acaba
sakin ol ya. gizli iş yapıcak olsa silerdi bence konuşmaları.
belki unutmuştur olamazmı:26:
aaaaa, ayıp etmişşcanına oku valla ki yapmasın bi daha öle bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?