- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Merhaba kizlar bende yeni daha 2 hafta önce evlilik teklifi aldim 6 yillik sevgilimdi ama insan cok farkli oluyomus asiri heyecanlandim haftaya isteme falan olucak nasil stresliyim allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh ne kadar güzel maşallah :) Rabbim ayirmasin. Nasil suprizli birseymiydi evlilik teklifi? Ben bi defa aldin ama tam olamadi maalesef :) o yuDen daha kapsamli daha suprizli birşey yapacakmis beklemedeyim bakalim :):):)
günaydın kızlar
bugün çok kötüyüm ya. ailem yaırn nişanlımın ailesine eşyaları vericekler...
ben gıkımı cıkartıpda bişi diyemiyorum.
cumartesi eve gittim annemle cok fena tartıştık. sonra annem bayıldı
3 cumartesi resmen burnumdan geliodu zaten....
annem sinir krizi gecirdi. falan. babam geldi babam sakinleştirmeye calıştı.
nişanlımda nikah kıyalım diyo. yada 2-3 ay içinde evlenelim diyo. güzelde.
kısa dönem askerligi var. karma karışıgım ya
Canim ailen sevdiğini biliyor demi? Çok zor bir durumdasin allah yardimcin olsun inşallah. Annemle oturup konusmayi denemek yararli olmuyorsa babanla dene. Bu tarz konularda daha anlayisli olabiliyorlar babalar bazen. Ama söyleyeceğim şeyler azicik korkutsun onlari kacarim deme ama kacsam daha mi iyi ben seviyor anlasiyorum adimda cikacak nisan atti falan diye soyle belki anlarlar. Birde niye bu kadar diretiyor ailen nisan atma konusunda canım özel değilse eğer sorabilir miyim?
Benim sevgilim benden 14 yas büyük yetmedi bir evlilik atlatmis 1 de çocuğu var eski esi hayatta v.s. ben tüm bu olumsuzluklara rağmen cevremi ikna etmeyi aliatirmayi basardim. Ama bu durumlarda bile boyle nisan atma v.s. denilmedi yani istemeye gelinecek daha ama annemler hep isteme olup biter ve seni verdikten sonra v..... A yaptigimiz arastirmalar sorgular istekler biter diyor hep sende durum ilginç hem vermişler seni üstelik elegune karsi nişan yapilmis bile niye diretiyorlar ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: