Kafa şişirmek olur mu ne güzel sohbet ediyoruzAllah kavuştursun canım şimdiden, inşallah her şey gönlünüze göre olur. Nişanlılığı çok uzatmamak lazım galiba ama en doğrusuna siz karar verirsiniz zaten Bende bahar ve yaz düğününü tercih ediyorum kış düğünü hiç cazip gelmiyor
amin canım sizin de gönlünüzce olur inşallahbana da cazip gelmiyor aslında tercih etmem de büyük konuşursam böyle başıma gelecek gibi duruyor nişanlıma kalırsa şuan onun önceliği askerlik, hani şu gidene kadar onu takıcak kafaya ama ben onu düşünürsem depresyona giriyorum o yüzden düğünle ilgili güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ona vakit ayırıyorum sonra da sevdiceğimle paylaşıyorum fikirlerimi
Kafa şişirmek olur mu ne güzel sohbet ediyoruzAllah kavuştursun canım şimdiden, inşallah her şey gönlünüze göre olur. Nişanlılığı çok uzatmamak lazım galiba ama en doğrusuna siz karar verirsiniz zaten Bende bahar ve yaz düğününü tercih ediyorum kış düğünü hiç cazip gelmiyor
En güzeli ama eylül ekimde güzel oluyor
Ne güzelValla güzel kafa dağıtırsın öyle, bozma moralini canım Allah kavuştursun :) Hele bi gitsin gelsin askere hiçbir sorununuz kalmaz kavuşursunuz.. Benimde daha 2 sene var ama sanki çok azmış gibi zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla
inşallah Allahın izniyle öyle olur.. geçer tabi işin içine bir girdin mi mesela sözdür ailesiyle tanışma vs gerisi çabucak geliyor hayırlısıyla benim öyle oldu şahsen ailesiyle bir tanıştım şuan 7 aylık nişanlıyız işte nasıl oldu bitti anlamadım
Valla benim en sevdiğim mevsim sonbahar.. Hep sonbahar düğünü istemişimdir ama bu aralar o düşüncemden vazgeçtim valla açık havada düğün istiyorum ben ya yağmur yağarsa ya hava serin olursa diye korktum valla o yüzden temmuz sonu ağustos başı istiyorum ben düğünü inşallah
olur canım hayırlısıyla, anlaşıyorsanız ne mutlu zaten seçtiğin insan ne kadar önemliyse senin için ailesi de o derece önemli çok sevindim iyi anlaşmanızaBenim ailemle tanıştırdım, onun ailesiyle de tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz Allah'a şükürAma aileler daha tanışmadı o da kısmetse seneye sonrası zaten hemen söz nişan
uzun dönem canım malesef.. kader canım napcaksın buna da şükür..
Kizlar nasilsiniz? Sevdicek bugün abisinin dukkaninda yardimci bende oturuyorum yaninda sabahtan kaynanama ugradik ilk defa anne dedim diyebildim çok garip geldi ama bi o kadarda ictendi söylemek :) henüz isteme v.s. olmadi bizde ama sevdicekte benim anneme anne diyor nasipse bi 15-20 güne kadar ailelerde tanisacak bizim İa biraz değişik olduğundan biz herşeyi hallettik sevdiğimin ailesi biraz arka planda kaliyor herşeyi sevdiğim yapacagi için aileleri taniatirma isini biraz erteledik annemle konuşup aralarinda hallettiler :) ama aileler bizi taniyorlar :) bugün eski eşi de gelecekti kaynanama çocuğu almaya o yüzden ve islerimizde olduğu için çok kalamadik dobduk ben kopegimi sevdim biraz kaynanam sağolsun benim köpeğime bakiyor bahçesinde :):):):) öyle mutlu oldum ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nasilsiniz? Sevdicek bugün abisinin dukkaninda yardimci bende oturuyorum yaninda sabahtan kaynanama ugradik ilk defa anne dedim diyebildim çok garip geldi ama bi o kadarda ictendi söylemek :) henüz isteme v.s. olmadi bizde ama sevdicekte benim anneme anne diyor nasipse bi 15-20 güne kadar ailelerde tanisacak bizim İa biraz değişik olduğundan biz herşeyi hallettik sevdiğimin ailesi biraz arka planda kaliyor herşeyi sevdiğim yapacagi için aileleri taniatirma isini biraz erteledik annemle konuşup aralarinda hallettiler :) ama aileler bizi taniyorlar :) bugün eski eşi de gelecekti kaynanama çocuğu almaya o yüzden ve islerimizde olduğu için çok kalamadik dobduk ben kopegimi sevdim biraz kaynanam sağolsun benim köpeğime bakiyor bahçesinde :):):):) öyle mutlu oldum ki
Olsun canim cabucak gecer insaAllah bende ahlanip vahlaniyodum cok sukurki 9 ay geride kaldi
Sevindim canim senim adina bendende bekliyo mustakbel kayinvalidem ama resmiyet olmadan soylemem :)) soylesem cok hosuna gider.Gervi resmiyet oluncada ben nasil soylicem orasini bilemiyorum simdilik teyze diyorum kendisine :)) hihihihihi
maşallah canım hep böyle olsun aranızayrıca ne güzül sonradan zorluk çekmezsin anne deme konusunda ben 1 yıldır sözlüyüm nasipse hazirandada nişanım var ama anne diyebileceğimi zannetmiyorum
Valla resmiye normalde binecekti ama olmadi o yüzden simdi binmesede binmiş gibi bir durum olduğundan beklemedik. Normalde ben diyebileceğimi düşünmüyordum yani
Öylesine yakin davrandiki bana demeden edemedim. Bürde sevdiğim de benim anneme söylüyor anne diye ondanda agzim alisti falan :):):):) anne diyorum ya :) hatta öyle sicakki komsu anne diyesin var :)
olur canım hayırlısıyla, anlaşıyorsanız ne mutlu zaten seçtiğin insan ne kadar önemliyse senin için ailesi de o derece önemli çok sevindim iyi anlaşmanıza
Öyleymiş yeni yeni öğreniyorum :)Güzel heycanlar bunlar tatlimm
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için insan çok yanlış insanlara güvenebiliyor hayatında ama sonra doğru insanı bulduğunda şükrediyor, Allahım herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın her sevenide kavuştursun
çok haklısın arkadaşım Allah hepimize doğru insanlarla bir ömür nasip etsin inşallah..Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için insan çok yanlış insanlara güvenebiliyor hayatında ama sonra doğru insanı bulduğunda şükrediyor, Allahım herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın her sevenide kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?