2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

amin canım sizin de gönlünüzce olur inşallah bana da cazip gelmiyor aslında tercih etmem de büyük konuşursam böyle başıma gelecek gibi duruyor nişanlıma kalırsa şuan onun önceliği askerlik, hani şu gidene kadar onu takıcak kafaya ama ben onu düşünürsem depresyona giriyorum o yüzden düğünle ilgili güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ona vakit ayırıyorum sonra da sevdiceğimle paylaşıyorum fikirlerimi

Ne güzel Valla güzel kafa dağıtırsın öyle, bozma moralini canım Allah kavuştursun :) Hele bi gitsin gelsin askere hiçbir sorununuz kalmaz kavuşursunuz.. Benimde daha 2 sene var ama sanki çok azmış gibi zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla

En güzeli ama eylül ekimde güzel oluyor

En güzeli ama eylül ekimde güzel oluyor

Valla benim en sevdiğim mevsim sonbahar.. Hep sonbahar düğünü istemişimdir ama bu aralar o düşüncemden vazgeçtim valla açık havada düğün istiyorum ben ya yağmur yağarsa ya hava serin olursa diye korktum valla o yüzden temmuz sonu ağustos başı istiyorum ben düğünü inşallah

inşallah Allahın izniyle öyle olur.. geçer tabi işin içine bir girdin mi mesela sözdür ailesiyle tanışma vs gerisi çabucak geliyor hayırlısıyla benim öyle oldu şahsen ailesiyle bir tanıştım şuan 7 aylık nişanlıyız işte nasıl oldu bitti anlamadım

Benim ailemle tanıştırdım, onun ailesiyle de tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz Allah'a şükür Ama aileler daha tanışmadı o da kısmetse seneye sonrası zaten hemen söz nişan

Selam kızlar nasılsıniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

E hadi bakalım inşaAllah

Kizlar nasilsiniz? Sevdicek bugün abisinin dukkaninda yardimci bende oturuyorum yaninda sabahtan kaynanama ugradik ilk defa anne dedim diyebildim çok garip geldi ama bi o kadarda ictendi söylemek :) henüz isteme v.s. olmadi bizde ama sevdicekte benim anneme anne diyor nasipse bi 15-20 güne kadar ailelerde tanisacak bizim İa biraz değişik olduğundan biz herşeyi hallettik sevdiğimin ailesi biraz arka planda kaliyor herşeyi sevdiğim yapacagi için aileleri taniatirma isini biraz erteledik annemle konuşup aralarinda hallettiler :) ama aileler bizi taniyorlar :) bugün eski eşi de gelecekti kaynanama çocuğu almaya o yüzden ve islerimizde olduğu için çok kalamadik dobduk ben kopegimi sevdim biraz kaynanam sağolsun benim köpeğime bakiyor bahçesinde :):):):) öyle mutlu oldum ki

Benim ailemle tanıştırdım, onun ailesiyle de tanıştım çok da iyi anlaşıyoruz Allah'a şükür Ama aileler daha tanışmadı o da kısmetse seneye sonrası zaten hemen söz nişan
olur canım hayırlısıyla, anlaşıyorsanız ne mutlu zaten seçtiğin insan ne kadar önemliyse senin için ailesi de o derece önemli çok sevindim iyi anlaşmanıza

uzun dönem canım malesef.. kader canım napcaksın buna da şükür..

Olsun canim cabucak gecer insaAllah bende ahlanip vahlaniyodum cok sukurki 9 ay geride kaldi

Sevindim canim senim adina bendende bekliyo mustakbel kayinvalidem ama resmiyet olmadan soylemem :)) soylesem cok hosuna gider.Gervi resmiyet oluncada ben nasil soylicem orasini bilemiyorum simdilik teyze diyorum kendisine :)) hihihihihi

Son düzenleme:

maşallah canım hep böyle olsun aranız ayrıca ne güzül sonradan zorluk çekmezsin anne deme konusunda ben 1 yıldır sözlüyüm nasipse hazirandada nişanım var ama anne diyebileceğimi zannetmiyorum

Valla resmiye normalde binecekti ama olmadi o yüzden simdi binmesede binmiş gibi bir durum olduğundan beklemedik. Normalde ben diyebileceğimi düşünmüyordum yani

maşallah canım hep böyle olsun aranız ayrıca ne güzül sonradan zorluk çekmezsin anne deme konusunda ben 1 yıldır sözlüyüm nasipse hazirandada nişanım var ama anne diyebileceğimi zannetmiyorum

Öylesine yakin davrandiki bana demeden edemedim. Bürde sevdiğim de benim anneme söylüyor anne diye ondanda agzim alisti falan :):):):) anne diyorum ya :) hatta öyle sicakki komsu anne diyesin var :)

Güzel heycanlar bunlar tatlimm

Son düzenleme:
olur canım hayırlısıyla, anlaşıyorsanız ne mutlu zaten seçtiğin insan ne kadar önemliyse senin için ailesi de o derece önemli çok sevindim iyi anlaşmanıza

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için insan çok yanlış insanlara güvenebiliyor hayatında ama sonra doğru insanı bulduğunda şükrediyor, Allahım herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın her sevenide kavuştursun

Güzel heycanlar bunlar tatlimm
Öyleymiş yeni yeni öğreniyorum :)

Maşallah ne kadar güzel dilekler bunlar amin denemek elde değil Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)

çok haklısın arkadaşım Allah hepimize doğru insanlarla bir ömür nasip etsin inşallah..

Merhaba kizlar bende yeni daha 2 hafta önce evlilik teklifi aldim 6 yillik sevgilimdi ama insan cok farkli oluyomus asiri heyecanlandim haftaya isteme falan olucak nasil stresliyim allahim

günaydın kızlar

bugün çok kötüyüm ya. ailem yaırn nişanlımın ailesine eşyaları vericekler...
ben gıkımı cıkartıpda bişi diyemiyorum.
cumartesi eve gittim annemle cok fena tartıştık. sonra annem bayıldı
3 cumartesi resmen burnumdan geliodu zaten....
annem sinir krizi gecirdi. falan. babam geldi babam sakinleştirmeye calıştı.

nişanlımda nikah kıyalım diyo. yada 2-3 ay içinde evlenelim diyo. güzelde.
kısa dönem askerligi var. karma karışıgım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…