- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
eline sağlık canımcım maşallah güzel olmuşlarsevilmezmi yaa birde mektup eklemişsin üstüne maşallah
kız tarih var mı kafanda yada gelinlik modeli??
Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız
buranın mıhtarı benimde
Merhaba hoşgeldiniz :13:
nerden katılıosunuz. niye bkeliyosunuz. ne kadardır nişanlısınız
buranın mıhtarı benimde
hoşbuldumm izmirliyim :)) üniversite 3. sınıftayım okul bitsin die bekliyoruz.Birinci sınıftan beri nişanlıyızbeklemenin ne olduğunu hayat iyice öğretti bana evlenmek istiyorum artık yaaaaaa
haa bide 29 ağustos 2015 te nasipse düğünümüz :)
tarih yok... gelinlik kabarık fransız dantelli falan istiyorum. kalın askılı omuzlarımda olcak askısı
ama bakalım kısmet işte
bursada dikişevi var mutlaka görmüşündür. onların diktigi ürünler harika ya. kına gecesinede onlardan bişi alıcam
nikah ya. kına gecem cok güzel olmalı
aglamıcamda öyle ben döktürcem
yeşim salkımın bi şarkısı var süper. onu caldırıcam kınam yanarkende
Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O
sözlerindeki gibi aynı :118::122::124:
Aman maşallah maşallah. 2015 e hepimiz geldiniz yani ne güzel :) üni.1 de nisanlandik dedin ayni üni.mi? Ne hoş bir durum :)haa bide 29 ağustos 2015 te nasipse düğünümüz :)
günaydınnn kızlarr aranıza katılabilir miyiimm?
Hoşgeldin :) neredensin kaç yasindasin medeni durum nedir :) hayirlisiyla tarih var mi :)
Not: ben gurubun merakli melahati oldum :):):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haha merhaba canım, hoşbulduk 19 yaşındayım aranıza Bursada katılıyorum7 aylık nişanlıyım malesef tarihimiz belli değil askerlik yüzünden işte Mayısta gidicek 2015 Mayısta gelicek Allah izin verirse öyle yani bitti bu kadar benden
Anamm kız buradan katılıyorum bende :) maşallah yaş ufakmis ama olsun :) tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim sevdicegine.
amiin inşallah canım sağol neresindensin Bursanın? senin yaşın kaç? :)
aa bu topik bana göreymiş 2014-2015 topiği gelinciklerinden evlenen evleneneolmuyordu can çekiyordu burası iyimiş selam kızlaarrr yeni mekanım burası olsun
bu arada kendimi tanıtayım yaş 24 5 yıllık ilişkim var geçen sene ocakta sözlendim nasipse hazirandada nişanım var seneye de düğün2 senelik okudum ardından 4 yıllığı kazandım derken zaman uzadıda uzadı sevdiğim 2 senedir hazır ama ben şu an hemşirelik 3.sınıfım okulumun bitmesini beklioz tek engelimiz okul oda seneye kalkıyor inşallah benden bu kadar sizleride tanıyabilirmiyimmm
bursanın merkezinden canım heykelde oturuyorum sen neresindensin? bu arada benimde yaş 23 olucak5 aydır birlikte olduğum 3 4 yıla yakındır tanıdığım sevdiceğimle nasipse staj sonunda isteme söz nişan olucak bize kalsaydı dün oluyordu 4.4.14 te amaaa işte aksilikler yüzünden ailem biraz daha vakit verin birbirinize dedi :) bizde beklemekteyiz
hoşgeldin canım :) bu topic senlik o haldeyaş 23 benim bursadanım. nasipse eylül ekim gibi isteme + söznişan olucak 2015 yaza da düğün düşünmekteyiz okulunuda tez zamanda bitirir kavuşursun inşallah sevdiceğine
Bu arada çeyiz alışverişleri ne alemde kızlar? benim sadece elektrikli olarak ütü,tost makinası, süpürge kaldı diğer çeyizlik şeylerdende misafir için nevresim pike falan bir kaç ıvır zıvır mutfak eşyası kaldıbu sene gidecek gibi hızlıyım çünkü akademik takvimime göre belli olacak düğünü nasipse mezuniyetten 1 hafta sonra yapmayı düşünüyoruz yani ramazan öncesi...Ramazan sonrasına kalırsa eylül gibi ancak olur beklemek istemioz inşallah nasip olur ramazan öncsi o yüzden bu kadar hızlıyım son senemde çeyizle uğraşmim dedim
Aaa yaşasın benim bi tane daha konum oldu
2015 bizim yılımız olsun kızlaaar
Hepiniz hosgeldiniz kızlar Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hayırlarla nasip eylesin insaAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?