Mekan güzelmiş gerçekten kına için açık hava olmasınıda çok beğendim inşallah yağmur yağmaz canım mutlulukla olur istediklerin
makyaj malzemesi olarak görmüştüm canımİnsallah canim :) avonda ceyizlik bir sey yokki canim yanlismi hatirliyorsun acaba? Sadece satislarda belli bir limiti gectigimiz icin günlük 6 kisilik yemek takimi geldi bize hediye onun haricinde baska bir sey yok...
tmm canım şimdiden hayırlı olsun hemen düzenliyorumgünaydın kızlar bizde tuttuk düğün yerimizi ve istediğimiz tarih dolu olduğu için bir hafta önceye aldıkheyecan sardı beni sizinle de paylaşayım GiMUm cum 8 ekim oldu bizimki
Sağol canımsana da hayırlı olsun
Nerelere bakıyorsun kına için belki bildiğim biyer vardır öneririm
Istanbul Kagithane taraflarindayim canlarAmin canim, günler su gibi gecip gidiyor bir anda bir bakmissin o gün gelmis... Tek temennim yagmur yagmamasi :))
Neredr oturuyorsun canm nerelerde bakiyorsun mekan??
Istanbul Kagithane taraflarindayim canlar
Bi yer buldum cafe tarzi ama cuma gunu kina yapilmiyormus malesef. persembe gunu yapsam da herkes geleblir mi bilemiyorum kafam cok karisik(
makyaj malzemesi olarak görmüştüm canım
bugün katalogta kırmızı bi ruj gördüm normalde 25 tl miş 13 tl ye düşmüş çok hoşuma gitti yarın son gün diye sipariş veriyim diyorum.fırçaları nasıl bilmiyorum ama onlarıda almayı düşündüm en azından bi denerim.Hmm doğru canım evet... Ben çeyiz için luxe serisi ve anew serisini tavsiye ederim sana memnun kalacaksın... Eğer cok problemli bir cildin yoksa bb kremleride tavsiye ederim çok hafif ve doğal bir görüntüsü oluyor...
Kırmızı kullanıyorsan eger luxe serisinin kırmızı ruju acayip güzel...
bugün katalogta kırmızı bi ruj gördüm normalde 25 tl miş 13 tl ye düşmüş çok hoşuma gitti yarın son gün diye sipariş veriyim diyorum.fırçaları nasıl bilmiyorum ama onlarıda almayı düşündüm en azından bi denerim.
karma bi cildim var canım
4 lü göz farından kullandın mı hiç peki canım? pembe tonlarında olan palet hoşuma gitti deAnnem yıllarca avon temsilciliği yaptı ve ben avonun her ürününü kullandm yeni beyaz uçlu olan fırçalarını tavsiye ederim..
Her ruju güzel değil bu arada canım dışı komple siyah rujları var mat olanlarından çok memnunum... Luxe rujlarıda güzel... Color trendin matları fena değil... Kimisi çok yağlı dağılıyo hemen kimisi göründüğü gibi çıkmıyor...
galiba indirimde olan rujda buydu canım çok teşekkür ederim :)
4 lü göz farından kullandın mı hiç peki canım? pembe tonlarında olan palet hoşuma gitti de
galiba indirimde olan rujda buydu canım çok teşekkür ederim :)
benim annemde yıllardır avon temsilcisi ama senin kadar çok bilgim yoktu .ben belli ürünlerini kullanyordum hep :) sipariş verirken söylediklerini değerlendiricem mutlaka canım:) rica ederm canm. Bunlar çok indirime giriyor ben 5+1 seklinde kampanyadan 32,90 tlye almıstım 6 renk panoramadan ama
Istanbul Kagithane taraflarindayim canlar
Bi yer buldum cafe tarzi ama cuma gunu kina yapilmiyormus malesef. persembe gunu yapsam da herkes geleblir mi bilemiyorum kafam cok karisik(
benim annemde yıllardır avon temsilcisi ama senin kadar çok bilgim yoktu .ben belli ürünlerini kullanyordum hep :) sipariş verirken söylediklerini değerlendiricem mutlaka canım
Canım bu arada duyduğuma göre cuma günlerine talep fazla olduğu için ücretler de fazla oluyormuş bende perşembe tercih edeceğim. Hem bir gün de dinlenmiş olurum diye düşündüm
Kınada zaten cümbür cemaat herkesin olması şart değil canım en yakınlarında zaten hangi gün olursa olsun gelecektir... Biz c.tesi düsünüyordk düğünü persembe kına yapıcaktm mesela... Pazar olunca cumaya aldk mecbur... Kınada gün farketmez bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?