2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

inşallah bulursun canım
Aynen canım çok sıkıntılı bazen hiç bişey yapmayasım geliyor ama olmuyor işte bu zamanlarda herkes böyle sıkıntılar yaşıyor
Eğer kınanı organizasyonsuz düşünüyorsan uygun fiyata yapabilirsin diye düşünüyorum canım düğün salonları da pahalı oluyor

Persembe olmazdemesinin sebebi ne ki? bir tek persembe musaitmis baska yer bulamadık de kirala gitsin :))

Kızlar Bildiğiniz güvenilir bi organizasyon sirketi varmı? Kına gecesi için?

Forumda kokoş kınayı çok meth ediyolar gerçektende uygun fiyat veriyor fakat şikayet sitesinde şikayler mevcut kafam karıstı...

Canım ben instagramdan show time kina organizasyonu birde kinacim organizasyonu takip ediyorum fiyatları yüksek ama fotoğraf ve videolardan güzele benziyor yaptıkları şeyler eğer uygun fiyatlı yer arıyorsan yine instagramdan kinagecemm hesabına bakabilirsin uygun fiyat veriyorlar.Birde düğün salonlarının organizasyoncuları oluyor kiralamak istediğin yere sor mutlaka canım

Varmış anlaşmalı organizasyoncusu gidip görüşücem ama beğenmezsem alternatif olsun diye düşndm canm..

Kokoş kınada çok iyi iş çıkarıyor aslnda ama istanbul dışındaki yerlere yedek ekip yolluyormuş kendisi sadece istanbuldaki org. Yapıyormuş diye okudum şikayet sitesinde doğrumu bilmiyorum tabi...

Aslında organizasyon var kafamda ama bizim buralar acayip pahalı
Ona bütçem yeter mi bilemiyorum
Ya valla ona koştur buna koştur içim sıkıldı iyice.
Bi de üstüne zaman geçmiyor gibi geliyor iyice sıkılıyorum
Rabbim yardımcımız olsun

Herkes çalışıyormuş da bilmem nee :) Ama kına sonuçta herkesin gelmesine gerek yok ki
Benim en yakınlarım her türlü gelir diye düşünüyorum

Zaten öyle canım, eee sonucta herkes memur değilki bir çok çevremiz özel sektör çalısıyo c.tesi de iş var yani gelmeyen cumada gelmez... Üst üste günlerde de olursa olan biz gelinlere oluyor kuaför hazırlık koşturma haşat oluyoruz...
1 günlük nişanda bile mahvolmuştum ben sabahtan ertesi sabaha kadar ağzıma bir lokma yemek girmedi stres gerginlik koşturma öyle geçiyo zaten vaktimiz...

Aynen canım 1 gün dinlenmiş oluruz en azından
Çok stresli olmam iyi olur.
Bugün bize yemeğe geldiğinde söyledim hiç bişey söylemedi
Sanırım perşembe gününe yer ayırtıcam :)

Aynen canım 1 gün dinlenmiş oluruz en azından
Çok stresli olmam iyi olur.
Bugün bize yemeğe geldiğinde söyledim hiç bişey söylemedi
Sanırım perşembe gününe yer ayırtıcam :)

Uygun ise bulmuşken kaçırma bence, damat beylerin keyifleri gelene kadar ohoooo :))

herseyın ne kadar ozenlı gızem masallah .. evlendıgım zaman hepsını tek tek zıyaret edıcem sayfalarının bırazını okudum ceyızlerınde cok hos .. guzel gunlerde kullan ..

herseyın ne kadar ozenlı gızem masallah .. evlendıgım zaman hepsını tek tek zıyaret edıcem sayfalarının bırazını okudum ceyızlerınde cok hos .. guzel gunlerde kullan ..

Canım çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni
Hepimiz birbirimize yardımcı olarak fikir vererek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, seninde vaktin gelsin seve seve yardımcı olurum canım

Canım çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni
Hepimiz birbirimize yardımcı olarak fikir vererek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, seninde vaktin gelsin seve seve yardımcı olurum canım
hehe ınsallah ama bencede buzdolabını sıyah secmelısın .. eger kıra ıse evın o eve gore secme hıc bır kere alınıyor sonucta
rıca ederım bu arada

hehe ınsallah ama bencede buzdolabını sıyah secmelısın .. eger kıra ıse evın o eve gore secme hıc bır kere alınıyor sonucta
rıca ederım bu arada

Yok canım kendi evimiz, o yüzden en detayına kadar giriyorum herşeyin... Siyah çok seviyorum ama olumsuzluklarını da biliyorum bir yandan cesaretim o yüzden kırılıyor aslnda...

Bugün balayı için tur şirketlerini gezdik Anı tur erken rezervasyon yarın son gün....

Ets tur 7 mart son gün ama 7 marta kadar az az zamlar olacakmış bilginize kızlar...

En iyi oteller bu ikisinde var bu yüzden bunların bilgilerini sizinle paylaştım öpüldünüzzzz

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde bazen herşeyden vazgeçesim geliyor gelinlikmiş kınaymış boşveresim geliyor ama sonra da olmaz diyorum
Şu zamanlarda en iyi şey sanırım başka şeylerle ilgilenmek ve kafayı dağıtmak çünkü biz kızlar herşeyimiz çok güzel olsun istiyoruz bu nedenle ilgileneceğimiz şeylerle erkenden ilgilenmeye başlıyoruz ama daha vakit olduğu için sıkılyırouz gün saymak çok zor gerçekten hele ki karşında seni anlamayan insanlar olursa daha da sıkıcı

Sağolasın canım bende ona bakıyodum bizde ets turun ofisine gitmeyi düşünüyorduk balayı indiriminden yararlanmak için

Çookk haklısın canım duygularıma tercüman oldun inan ki
Ya nişanlım anlayışsız biri değil aslında ama erkek sonuçta, ne kadar ilgili olabilir ki?
Mesela mobilya bakıyoruz öylesine, ben country meraklısıyım ama ona hiç farketmez herhangi bi takımı alabilir :)
Benim herşeyi ince ince düşünmeme kızıyor bazen bende onun anlayışsızlığına kızıyorum
Allahtan bir süre sonra pes ediyor ne yaparsan yap diyor
Ya şuan 5 ay var, her aya bir işimiz var aslında ama bana zaman geçmiyor bir türlü
Ev tutulsa düzmeye başlasam sanki daha çabuk geçecekmiş gibi

Kizlar 5 mart ta dugunum var , hep derdim ki daha cok var hicte heyecanli degilim. Itiraf ediyorum cok heyecanliyim ve hep bir sey eksik gibi yetismiyor gibi oluyor ama bi evlenelim hersey halolur ins .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…