inşAllah gönlüne göre bir yer bulursunuz
canım ben sana bişey sorabilir miyim ? bi yerde avondan çeyiz için bişeyler aldığını görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum..şuan sevgililer günü diye çoğu ürün indirime girmiş bende bikaç bişey alıyım dedim..sen neler almıştın ve en beğendiklerin hangisi öğrenebilir miyim?
Merhaba ben buraya yeni yazıyorum cevap vermem yanlış olmazsa bence 25 eylül ve 2 ekim arasında pek fark yok gibi oluyor genel olarak herkes kurban bayramının olduğu ay maddi olarak zorda oluyor hani arada maaş falan alınmıyorsa şehir dışından gelecekler için de fark olmayacaktır 25 eylül daha mantıklı geliyor bana bu açıdanDüğün mekanimizi ayarladik simdi gün seçemiyoruz istedigimiz tarihlerde 2 ekim veya 25 eylül bu günlerden birini secicez...
Simdi bir sey sormak istiyorum kizlarrrr kurban bayramindan hemen sonraki haftaya geliyor 25 eylül, kurbandan 2 hafta sonrada 2 ekim.... Hangi günü almak daha mantikli sizce???
Merhaba ben buraya yeni yazıyorum cevap vermem yanlış olmazsa bence 25 eylül ve 2 ekim arasında pek fark yok gibi oluyor genel olarak herkes kurban bayramının olduğu ay maddi olarak zorda oluyor hani arada maaş falan alınmıyorsa şehir dışından gelecekler için de fark olmayacaktır 25 eylül daha mantıklı geliyor bana bu açıdan
Düğün mekanimizi ayarladik simdi gün seçemiyoruz istedigimiz tarihlerde 2 ekim veya 25 eylül bu günlerden birini secicez...
Simdi bir sey sormak istiyorum kizlarrrr kurban bayramindan hemen sonraki haftaya geliyor 25 eylül, kurbandan 2 hafta sonrada 2 ekim.... Hangi günü almak daha mantikli sizce???
merhaba canım. öncelikle hayırlı olsun Allah mesut etsin bir ömür inşallah :) bence de 25 eylül daha mantıklı hem il dışından gelen misafirleriniz olacaksa onlar iin de kolaylık olacaktır hem de düğün öncesi hazrılık için tatili değerlendirirsiniz diye düşünüyorum:)
Hayırlısı inşallahAminn canim tesekkur ederim... 25 eylulde karar kilicaz sanirim yarin tekrar gidicez kapora birakmaya insallah gönlümüze gore olur hepimizin...
Bugun düğün mekanimizi kiraladikk kizlarr :))
25 eylül düğünümüz
23 eylül kina gecemiz allah nasip kismet ederse...
Düğün mekanimiz
Eki Görüntüle 1775410
Eki Görüntüle 1775408
Eki Görüntüle 1775409
Eki Görüntüle 1775412
Ve kina mekanimiz
Eki Görüntüle 1775413
çok güzelmiş canım salonu çok beğendim allah mutlu mesut etsinnerede acaba burası bizde tuttuk ama hala soruyorum
Gizemcim ve wingless'cim (adını bilmiyorum :) )
Hayırlı uğurlu olsuuun kızlaarr
Gün saymaya başlıyorsunuz artık :)
Zaman çok yavaş geçiyor gibi geliyor ama biz saymaya başladığımızda 10 ay vardı şimdi 5 ay var
163 günüm kalmış benim meselaa ama nolur çabuk geçsin artık bekle bekle bıktımmm
Kızlar ben hala kına yeri bulamadım düğün yerimiz balayımız fotoğrafçımız hazır ama kına yeri yok((((
Gizemcim ve wingless'cim (adını bilmiyorum :) )
Hayırlı uğurlu olsuuun kızlaarr
Gün saymaya başlıyorsunuz artık :)
Zaman çok yavaş geçiyor gibi geliyor ama biz saymaya başladığımızda 10 ay vardı şimdi 5 ay var
163 günüm kalmış benim meselaa ama nolur çabuk geçsin artık bekle bekle bıktımmm
Kızlar ben hala kına yeri bulamadım düğün yerimiz balayımız fotoğrafçımız hazır ama kına yeri yok((((
Mekan güzelmiş gerçekten kına için açık hava olmasınıda çok beğendim inşallah yağmur yağmaz canım mutlulukla olur istediklerinBugun düğün mekanimizi kiraladikk kizlarr :))
25 eylül düğünümüz
23 eylül kina gecemiz allah nasip kismet ederse...
Düğün mekanimiz
Eki Görüntüle 1775410
Eki Görüntüle 1775408
Eki Görüntüle 1775409
Eki Görüntüle 1775412
Ve kina mekanimiz
Eki Görüntüle 1775413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?