Valla canım biz en yakinlsrimizi cagircaz en güzeli bu gibi geldi bize sonuçta sadece selam verdiğim adam için de düğünümde para ödemem yani ne faydası var bana da ben bütçeme zarar vereyim . Hafta içi de olur niye sinmedi ki içine mekan aynı cagiracagin kişiler de aynı gün farkı :) belki bizde 600 kişilik yapsak mecbur hafta sonu derdik gerçi 300 kişide nazım izin geçtiği insanlar gelecek doğal olarak hafta ici mecbur gelmek zorunda kalacaklar beni rahatlatan düğün saatleri 19.00 24.00 arası ama biz 20.00 ye doğru çıkıcaz her türlü yetisirler :)
Valla canım bi gece için 24 bin çok fazla yarı fiyatına her türlü iner gündüz misafiri gelir geri dönecek ise de 12 den sonraya bilet alır gider bence en mantıklı si bizimkiler hafta sonu gündüz yapalım dedi 24 bin çıkardılar onada gündüz oldugundan ben de akşam olsun hafta ici olsun dedim ne olacak sanki hangi ay da olacak kuzum bizim ağustosta olacak çocuklar evde ailelerin tam tatil vakti fln aslında sıkıntılı bi dönem ama zaten dedim ya nazimizin geçtiği insanlar gelecek biz Ankaradayım Kastamonu Yalova istanbul izmir kirikkaleden misafirlerimiz gelecek iki tarafında uzak misafiri var ama aksama gelecekleri icin kafamı rahat :)Aslinda hafta ici aksam mantikli ama uzaktan gelecek insanlarimizda olacak bilmiyorumki aklima giriyorsun kizzz :))
Valla canım bi gece için 24 bin çok fazla yarı fiyatına her türlü iner gündüz misafiri gelir geri dönecek ise de 12 den sonraya bilet alır gider bence en mantıklı si bizimkiler hafta sonu gündüz yapalım dedi 24 bin çıkardılar onada gündüz oldugundan ben de akşam olsun hafta ici olsun dedim ne olacak sanki hangi ay da olacak kuzum bizim ağustosta olacak çocuklar evde ailelerin tam tatil vakti fln aslında sıkıntılı bi dönem ama zaten dedim ya nazimizin geçtiği insanlar gelecek biz Ankaradayım Kastamonu Yalova istanbul izmir kirikkaleden misafirlerimiz gelecek iki tarafında uzak misafiri var ama aksama gelecekleri icin kafamı rahat :)
Kesinlikle öyle ve bu borç sizin sırtınıza binecekse daha zor aileler karşılıyor olsa bile onların da canına yazıkMekanlarda yari yariya fark ediyor resmen hafta ici hafta sonu fiyatlari...
Kesinlikle öyle ve bu borç sizin sırtınıza binecekse daha zor aileler karşılıyor olsa bile onların da canına yazık
Evet valla artık herkes erkenden tutuyor mekanı çabuk karar vermek lazım ben ekimde tuttum mekanı vallaYok canim nisanlim tek halledecek herseyini , ailenin yapmasina gerekte duymuyoruz zaten... Benim ailem üzerine düseni yapiyor nisanlimda yapmasi gerekeni yapiyor... Aklimizda bir mekan vardi simdi orasi icin ugrasiyoruz yarin tekrar gidip konusucaz bakalim artk karar vermek gerek...
Evet valla artık herkes erkenden tutuyor mekanı çabuk karar vermek lazım ben ekimde tuttum mekanı valla
İçinize sinmicek o kötü olurEn iyisini yapmissinz, Biz geç bile kaldik , bir cok yerde belli basli günler kalmis sadece... Bir an önce ne yapacagimizin kararini vermemiz gerek... Yoksa ortada kalicaz...
İçinize sinmicek o kötü olur
Elinizi çabuk tutun :)))Hic sorma oyle olucak sonunda vallahi :)
aslında ekim ayı biraz kış olduğu için düğün salonlarının fiyatları yaz aylarına göre düşük olması lazım ama siz istanbul a yakın olduğunuzdan sanırım daha pahalı.bizim buralarda da 4.500- 5 ten başlıyor ..düğününüz ekim ayında olduğu için biraz daha şanslısınız ama yinede elinizi çabuk tutmanızda fayda olur canımİnsallah canim benim... Bu hafta baktik 10 binliradan assa salon yok... Plan proje yapiyoruz simdi ne yaparsak nasil olur diye, her gecen gün sıkıntı... Salonlarda Günler tek tek rezerve oluyor...
şu anda çetintaş ankastreyi araştırıyorum bilginiz varmıdır çok kararsız kaldık araştırdıkça insan daha çok kararsız kalıyobende alıcam yakın zamanda canım ama arçelik alıcam sanırım daha emin değilim..ama kesinlikle simfer alma cam ocakları patlıyormuş
aslında ekim ayı biraz kış olduğu için düğün salonlarının fiyatları yaz aylarına göre düşük olması lazım ama siz istanbul a yakın olduğunuzdan sanırım daha pahalı.bizim buralarda da 4.500- 5 ten başlıyor ..düğününüz ekim ayında olduğu için biraz daha şanslısınız ama yinede elinizi çabuk tutmanızda fayda olur canım
şu anda çetintaş ankastreyi araştırıyorum bilginiz varmıdır çok kararsız kaldık araştırdıkça insan daha çok kararsız kalıyo iç tasarımı özelikleri arçelığe çok benzıyo satıcı arçelıkle beraber çaılışıyo çetintaş diyince inceledik
hiç duymadım adını malesef canımşu anda çetintaş ankastreyi araştırıyorum bilginiz varmıdır çok kararsız kaldık araştırdıkça insan daha çok kararsız kalıyo
inşAllah gönlüne göre bir yer bulursunuzKeske oyle olsa canim, keske oyle olsa ekim ayi diyoruz kışa yakın diyoruz yok diyorlar bizde kış fiyatlari ocaktan itibaren basliyor diyorlar... Burasi kocaeli ekim ayinda burada kış olmaz diyorlar...
4,5 - 5 liraya bulsam hemen kiralarim hic dusunmem... Kinagecesi icin boş salonlar 5 liradan basliyor burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?