iyi düşünmüşsün canım her zaman düz renkler hem sade hem şık gösteriyor.diğerlerinin fotosu yok mu peki kuzum merak ettim belki banada fikir olurCanim koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum bende çiçekler den sıkılırim diye düşündüğüm için konuştum farklı olacak zaten oralar. Normalde fiyati 15 bin ama biz pazarlıkları 10.500 e 3 takımı aldık yemek odası yatak odası salon takimi
banada böyle bi köşe takımı yada koltuk göstemişlerdi canım valla alfemoda mı istikblade mi gördüm emin değilim sende ordan mı baktın?kızlar dün akşam bir mobilya takımı baktım çok çok beğendim ama fotorafını çekmeme izin vermediler en çok hoşuma giden yanı da yatak çarşafının içinden çıkması perde gibi bir sistem yapmışlar yatak yapmak için açınca içinden çekiyorsunuz kirlenince de çıkarıp yıkayıp tekrar takabiliyorsunuz alez gibi kalın sıvı da geçirmiyormuş çocuklar için de uygun yani Fiyatı 4500 dedi ama oraya götürmeyi düşnüorum nişanlımı
YA cekmeyi unutmuşum mağazada ama pazar günü gidince çekip atarım Chester model salon takımı olacak :)iyi düşünmüşsün canım her zaman düz renkler hem sade hem şık gösteriyor.diğerlerinin fotosu yok mu peki kuzum merak ettim belki banada fikir olur
hepsinin fotosunu istiyorum amaYA cekmeyi unutmuşum mağazada ama pazar günü gidince çekip atarım Chester model salon takımı olacak :)
atarım canım merek etme agustos ılk haftası olcak canım elektronikte kesınlıkle bosch fln degıl samsung tavsıye etmıorum nısanlım ıcınde ısın ordan bılıyorum bosch sıemens profılo bir yetkılı servisinde en iyisi siemens serisi zaten. samsungda daha once calıstı kendısı bırak makınalarını cep telefonunu bile kullanmıo dusun yanı hic bi ise yaramaz sureklı servisle ugrasırız samsungda dedi cnm bilgin olsunhepsinin fotosunu istiyorum ama
bende çamaşır bulaşık makinesi baktım samsungtan ikisini de beğendim ama emin değilim daha . ankastreleri ordan beğenemedim.arçelikle bosch a gidicez bide bakalım ..senin düğün ne zaman canım?
aaatarım canım merek etme agustos ılk haftası olcak canım elektronikte kesınlıkle bosch fln degıl samsung tavsıye etmıorum nısanlım ıcınde ısın ordan bılıyorum bosch sıemens profılo bir yetkılı servisinde en iyisi siemens serisi zaten. samsungda daha once calıstı kendısı bırak makınalarını cep telefonunu bile kullanmıo dusun yanı hic bi ise yaramaz sureklı servisle ugrasırız samsungda dedi cnm bilgin olsun
topiğe ekliyim mi canım senide?atarım canım merek etme agustos ılk haftası olcak canım elektronikte kesınlıkle bosch fln degıl samsung tavsıye etmıorum nısanlım ıcınde ısın ordan bılıyorum bosch sıemens profılo bir yetkılı servisinde en iyisi siemens serisi zaten. samsungda daha once calıstı kendısı bırak makınalarını cep telefonunu bile kullanmıo dusun yanı hic bi ise yaramaz sureklı servisle ugrasırız samsungda dedi cnm bilgin olsun
Bosch da fena değilmiş cnm ama arçelik kötü yanı servis sıkıntısı yaşarsın onda da ama olur valla ekle tatlım 04.08.2016 :)aapeki bosch ve arçelik hakkında bişey dedi mi canım?
topiğe ekliyim mi canım senide?
peki canım haftasonu çıkarsak ben o zaman bosch a bakıyım biBosch da fena değilmiş cnm ama arçelik kötü yanı servis sıkıntısı yaşarsın onda da ama olur valla ekle tatlım 04.08.2016 :)
Tavsiye edebileceğim 2. En iyi marka diyebilirim :)peki canım haftasonu çıkarsak ben o zaman bosch a bakıyım bi
inşAllah istediğim gibi bişey bulabilirm canım bizim çevremizdekiler de de hep bosch var herkes çok memnun.sadece eltim fırın ından memnun değilmiş ..bu arada çok sağol kuzum bilgilendirdiğin için :)Tavsiye edebileceğim 2. En iyi marka diyebilirim :)
Rica ederim bebeğim ne demek ya beyaz eşya biraz da şans işi :)) ankastre set düşünüyoruz bizde ama bakalım o Siemens olmayabilir baktım beğenmedim görsel olarak içime sinen çıkmadı şimdilik :)inşAllah istediğim gibi bişey bulabilirm canım bizim çevremizdekiler de de hep bosch var herkes çok memnun.sadece eltim fırın ından memnun değilmiş ..bu arada çok sağol kuzum bilgilendirdiğin için :)
bosch un ankastre fırını nı kullanıyor bi akrabamız canım o çok memnunmuş.bence bi bak derimRica ederim bebeğim ne demek ya beyaz eşya biraz da şans işi :)) ankastre set düşünüyoruz bizde ama bakalım o Siemens olmayabilir baktım beğenmedim görsel olarak içime sinen çıkmadı şimdilik :)
Valla bakayım tatlım ama onu en son a bırakıyoruz tuttuğumuz evde olma ihtimali de var artık ankastre fırın davlumbaz ocak Setleri mutfaklarda oluyor ya yeni bina tutmayı düşünüyoruz o yüzdenbosch un ankastre fırını nı kullanıyor bi akrabamız canım o çok memnunmuş.bence bi bak derim
bende aynı durumdayım canım :) evimde olup olmuyacağı belli olmadığı için çok heveslenmiyorum onlara ..ama inşAllah ikimizde de olur :))Valla bakayım tatlım ama onu en son a bırakıyoruz tuttuğumuz evde olma ihtimali de var artık ankastre fırın davlumbaz ocak Setleri mutfaklarda oluyor ya yeni bina tutmayı düşünüyoruz o yüzden
Ay valla inşallah bir de onla ugrasmayalim :))bende aynı durumdayım canım :) evimde olup olmuyacağı belli olmadığı için çok heveslenmiyorum onlara ..ama inşAllah ikimizde de olur :))
banada böyle bi köşe takımı yada koltuk göstemişlerdi canım valla alfemoda mı istikblade mi gördüm emin değilim sende ordan mı baktın?
4 Şubat 2016 Perşembe
2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ
2016
Pera86 : 6 Şubat 2016 Cumartesi ..Nişan ....Son 2 Gün ....
Vatanseverr : 9 Nisan 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 64 Gün....
Kına : 8 Nisan 2016 Cuma
minnakmimar : 16 Nisan 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 71 Gün....
Kına : 15 Nisan 2016 Cuma
olovem : 16 Nisan 2016 ..Düğün ....Son 71 Gün....
lalli : 23 Nisan 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 79 Gün ....
FusRam : 24 Nisan 2016 Pazar ..Düğün ....Son 80 Gün ....
Kına : 22 Nisan 2016 Cuma
burjuvas : 30 Nisan 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 86 Gün ....
cadikazani91 : 28 Mayıs 2016 Cumartesi .. Düğün ....Son 114 Gün ....
gamzelim__ : 29 Mayıs 2016 Pazar ..Düğün ....Son 115 Gün ....
Kına : 28 Mayıs 2016 Cumartesi
bircadiningunlugu : Mayıs 2016 ..Düğün ....Son 117 Gün ....
fzfzfz : Mayıs 2016 ..Düğün ....Son 117 Gün ....
Advocate : 9 Temmuz 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 156 Gün ....
environmentaleng : 9 Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 156 Gün ....
SevdaLinka : 20 Temmuz 2016 Çarşamba ..Düğün ....Son 167 Gün ....
RebelAngel : 30 Temmuz 2016 Cumartesi ..Düğün ....Son 177 Gün ....
arzu28 : 31 Temmuz 2016 Pazar ..Düğün ....Son 178 Gün ....
esraas : Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 178 Gün ....
Belissa : 14 Ağustos 2016 Pazar ..Düğün ....Son 192 Gün....
pofuduk16 : 21 Ağustos 2016 Pazar ..Düğün ....Son 199 Gün....
Kına : 20 Ağustos 2016 Cumartesi
inceldigiyer : Ağustos 2016 ..Düğün .... Son 209 Gün ....
basketchi : Ağustos 2016 ..Düğün ....Son 209 Gün ....
Hafzhanm : 5 Eylül 2016 Pazartesi ..Düğün ....Son 214 Gün ....
Pera86 : 15 Eylül 2016 Perşembe ..Düğün ....Son 224 Gün ....
Esila09 : Eylül 2016 ..Düğün .... Son 238 Gün ....
NAZSU_ : Eylül 2016 ..Düğün .... Son 238 Gün ....
wingless : 15 Ekim 2016 Cumartesi .... Son 153 Gün ....
pafiremm : Kasım 2016 ..Düğün .... Son 299 Gün ....
bsrns : 2016 ..Düğün .... Son 331 Gün ....
Melisa93 : 2016 ..Düğün .... Son 331 Gün ....
Hancock : 2016 ..Düğün .... Son 331 Gün ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?