hayırlı olsun canımrabbim güzelliklerle atalatmayı nasip etsin
Ben beyaz olanı çok beğendim ama yinede fikir almak istiyorum
1
Eki Görüntüle 1760774
Eki Görüntüle 1760792 Eki Görüntüle 1760799
Eki Görüntüle 1760806
Eki Görüntüle 1760807
2
Eki Görüntüle 1760819
Eki Görüntüle 1760821
Eki Görüntüle 1760823
buda beğendiğim masa
Eki Görüntüle 1760838
Ben beyaz olanı çok beğendim ama yinede fikir almak istiyorum
1
Eki Görüntüle 1760774
Eki Görüntüle 1760792 Eki Görüntüle 1760799
Eki Görüntüle 1760806
Eki Görüntüle 1760807
2
Eki Görüntüle 1760819
Eki Görüntüle 1760821
Eki Görüntüle 1760823
buda beğendiğim masa
Eki Görüntüle 1760838
cansın evet belli aslın 19.07 di amacanım benimm aldım gittitarihiniz belli mi?
cansın evet belli aslın 19.07 di ama
saolsun benim nişanlım fanatik galatsarylı olduğu için düğün tarihi fenerbahçe gnü olduğu için 21.07de alıcaz bu hafta içi inşallah :)))
19.07 yi görünce bende Fenerbahçeli misiniz yoksa dicektimcansın evet belli aslın 19.07 di ama
saolsun benim nişanlım fanatik galatsarylı olduğu için düğün tarihi fenerbahçe gnü olduğu için 21.07de alıcaz bu hafta içi inşallah :)))
bellona ya daha gidemedim canım ama gitmeye çalışıcam mutlakabence 1 çok güzel sende benim tarzıma yakınsın birde bellona ya bak derim canım
bunlar da benim beğendiklerim fikir olur sana
İstanbul daysan çamlıca mobilyacılar çarşısına da bak derim canım
Juliet yatak odası
Eki Görüntüle 1761025
victoria yatak odası
Eki Görüntüle 1761026
modern spor mobilyalar bakıyorum bende canım :) . mobilyalarda çiçekli böcekli şeyleri sevemedim gitti , bi süre sonra sıkılırım gibi geliyor..Evimi hep modern spor esyalarla doldurmak istemiştim o yüzden hep öyle bakıyorum canımCanım bunlar güzelmiş
Tam olarak ne tarz istiyorsun, ben hep country bakıyorum
Bak mesela, alfemo da indirim varmış ikinci takım %50
Alfemo Alaçatı serisi ( Bu serinin tv ünitesi de harikaaaa)
Eki Görüntüle 1761062
Bende mobilyalarımi weltew den çok uygun aldık country tarzı yatak yemek odası ve Chester koltuk :) Avangard takımları seviyordum ama bende soğudu hemde Chester lar daha zarif hem spor hem şık aslındabellona ya daha gidemedim canım ama gitmeye çalışıcam mutlakaherkeste Avangard modelleri gördüğüm için soğudum sanırım canım o yüzden hep modern spor modeller beni cezbediyor
çoook güzelmiş canım Rabbim güzel günler yaşatsın size bunlarlaBende mobilyalarımi weltew den çok uygun aldık country tarzı yatak yemek odası ve Chester koltuk :) Avangard takımları seviyordum ama bende soğudu hemde Chester lar daha zarif hem spor hem şık aslında Eki Görüntüle 1762629 Eki Görüntüle 1762628 Eki Görüntüle 1762627 Eki Görüntüle 1762626 Eki Görüntüle 1762625
Canim koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum bende çiçekler den sıkılırim diye düşündüğüm için konuştum farklı olacak zaten oralar. Normalde fiyati 15 bin ama biz pazarlıkları 10.500 e 3 takımı aldık yemek odası yatak odası salon takimiçoook güzelmiş canım Rabbim güzel günler yaşatsın size bunlarlafiyat olarak hepsini tek tek kaça aldınız canım ? beyaz eşyaları da aldınız mı?
bellona ya daha gidemedim canım ama gitmeye çalışıcam mutlakaherkeste Avangard modelleri gördüğüm için soğudum sanırım canım o yüzden hep modern spor modeller beni cezbediyor
Canim koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum bende çiçekler den sıkılırim diye düşündüğüm için konuştum farklı olacak zaten oralar. Normalde fiyati 15 bin ama biz pazarlıkları 10.500 e 3 takımı aldık yemek odası yatak odası salon takimi
Evet tatlim yapiyorlar mobilyalarda kaba degil kip sandalyelerin kumasi da degisecek benim pazar gunu gidicem koltuk takimimin fotosunu cekmeyi unutmusum onuda ceker atarim :)Yaa çok beğendim ben bu takımı
Ama yatak başlığını düz yapıyorlar mı çiçeksiz sade bir şey?
amin martta belli olucak bakalım mobilyalarım canım o zaman aldığım herşeyi paylaşırım yine hepinizle :)İnşallah içine sinen bişey bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?