- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
tebrik ederim canım hadi hayırlısı :)Herkese merhabaaa bizimde bu cumartesi belli olcak inşallah tarihimiz damat bohçası götürüyoruz annemlerle kızlar size bişey dicem kına gecesi düğünden kaç gün önce olmalı sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım hadi hayırlısı :)Herkese merhabaaa bizimde bu cumartesi belli olcak inşallah tarihimiz damat bohçası götürüyoruz annemlerle kızlar size bişey dicem kına gecesi düğünden kaç gün önce olmalı sizce?
ben mobilya bakıyorum184 güünn
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlarr
ben mobilya bakıyorum
Merhaba, öncelikle tüm gelinlerimize sonsuz mutluluklar diliyorum. Benim de düğünüm Allah izin verirse 9 Temmuz da olacak. Ben mutfak alışverişi kısmındayım henüz mobilyaya gelemedim :) Alışverişim süresince de yanımda sadece annem var iyi ki var o olmasa yapayalnızdım
wingless kına gecesi ile düğün arasında 2 gün ara verirsen dinlenmeniz açısından kolaylık olur. Ancak dışardan geleceklerin durumu, tutulacak mekanın durumu da zamana etki ediyor. Ben pek çok yerle görüştüm kına için hafta sonu iki katı fiyat istiyorlar yaz mevsimi olduğu için haftasonunu kabul etmeyen yerler de oldu, daha bunun organizasyonu var. Hepsi göz önünde bulundurulduğunda hafta içi bir gün yapmak çok mantıklı duruyor.
teşkkür ederim wingless :)Canım üzülme sen yaz buraya aklına bişey takılırsa mutlaka bi cevap gelir bu topikler bu yüzden var konuşmak için bu konuları
Hakkınızda hayırlı olsun inş. yer bulmanıza da sevindim. Herşey gönlünüzce olsun1 gün ara vermeye karar verdim canım bende hatta bir mekan buldum görüşmeye gidicem inşallah cuma günleri için bile fiyatlar çok yüksek oluyor benim düğünüm cumartesi olacak o yüzden perşembe yapmayı düşünüyorum
Hakkınızda hayırlı olsun inş. yer bulmanıza da sevindim. Herşey gönlünüzce olsun
canım benimm aldım gitti tarihiniz belli mi?GiMUm benide alırmısın :)
tabi tabi canım ekliyorum hemen
hayırlı olsun canım rabbim güzelliklerle atalatmayı nasip etsinGünaydıın bizim tarih belli oldu kızlar 15 ekim 2016 cumartesi şimdi mekan bakıyoruz @GiMUm
Ümraniye civarında bildiğiniz düğün mekanı varsa önerilerinizi alabilirim
valla burdaki bütün mobilyacılara gittim nerdeyse , 3-4 yer kaldı hemen hemen istikbal de hep avangard modeller vardı ordan sadece modern bi masa beğendim.alfemonun mobilyaları da güzel kaliteli ama ben istediğimi bulamadım sanki.burda mesir mobilya diye bi yer var oranın mobilyaları tartışılmaz çok şık ve ömürlüktür.ordan yatak odası beğendim beyaz.hatta yüklüyeyim fotolarını bana yardımcı olursunuz belkiAyy en tatlı kısmı benceee :)
Mobilya seçmek çok eğlenceli geliyor bana :)
Nerelere bakıyorsunuz canım
sizinde başlamış telaşlar canım hoşgeldinMerhaba, öncelikle tüm gelinlerimize sonsuz mutluluklar diliyorum. Benim de düğünüm Allah izin verirse 9 Temmuz da olacak. Ben mutfak alışverişi kısmındayım henüz mobilyaya gelemedim :) Alışverişim süresince de yanımda sadece annem var iyi ki var o olmasa yapayalnızdım